afshin313
Registered User
reza.inسلام خدمت دوستان گل
آقا هرچی پی اچ پی کار میشناسید تگ کنید..
پ ن : واقعا همشون سرشون شلوغه آدم باید یه بانک ایمیل ازشون داشته باشه تا بتونه یکیو بیکار پیدا کنه![]()
ازین وقت بگیر
reza.inسلام خدمت دوستان گل
آقا هرچی پی اچ پی کار میشناسید تگ کنید..
پ ن : واقعا همشون سرشون شلوغه آدم باید یه بانک ایمیل ازشون داشته باشه تا بتونه یکیو بیکار پیدا کنه![]()
شوما یهویی میری یهویی میای.. یه ماه میومدی کنار دسته خودم ازت یه @ufont در میووردم :general609:خسیس حالا چی میشه یه پولیتم بدی به ما:general710:پروژه چی داری . لوگو میدی برات میزنن . دنباله برنامه نویسی:general703:مارو هم دریاب:general705:
یه ذره زیادی چسی اومده تو سایتش :|reza.in
ازین وقت بگیر
@prans.infoیه ذره زیادی چسی اومده تو سایتش :|
پ ن : شوخی کردم میترسم یه قیمت بگه خجالت بکشم فرار کنم![]()
ما در خدمتیم داش امیرشوما یهویی میری یهویی میای.. یه ماه میومدی کنار دسته خودم ازت یه @ufont در میووردم :general609:
پروژه برا من نیست باور کنمن یه واسطم :general705:
پ ن : مشکل اینه مشتری فکر میکنه خیلی خفنم منم خیلی خفن بازی در میارم و مجبور میشم هر روز دنبال کدر باشم که کمکم کنه و آخر هم پیدا نمیکنم و 10 برابر قیمت 1 ماه بعد یه گوسفند (حیف نون کم مونده منو بزنه) ناقص انجامش میده ولی خدایی تو حوضه لوگو و کارت ویزیت این بهزاد همیشه هوامو داره :general504: @sejuani
شرمنده میکنید :ما در خدمتیم داش امیر
ما در خدمتیم داش امیر
کاراشون عالیه.ولی قیمتاشونم عالیه:general210:شرمنده میکنید :
دوستان ایشون همون طراح لوگو هستند که کلی از کارشون تعریف کردید @miladgraph
پ ن : یه کار برای بنده زدند که واقعا باید فیسبوک زیرش لنگ بندازه ولی متاسفانه نمیتونیم پابلیکش کنیم فقط اینو بدونید که تو زمینه طراحی لوگو بسیار قوی و خلاق هستند
یه سایت فارسی برا آموزش php معرفی کن لطفاکاراشون عالیه.ولی قیمتاشونم عالیه:general210:
بار آخرت باشه مهدی رو مسخره میکنی:general710::general710::general710:شوما یهویی میری یهویی میای.. یه ماه میومدی کنار دسته خودم ازت یه @ufont در میووردم :general609:
پروژه برا من نیست باور کنمن یه واسطم :general705:
پ ن : مشکل اینه مشتری فکر میکنه خیلی خفنم منم خیلی خفن بازی در میارم و مجبور میشم هر روز دنبال کدر باشم که کمکم کنه و آخر هم پیدا نمیکنم و 10 برابر قیمت 1 ماه بعد یه گوسفند (حیف نون کم مونده منو بزنه) ناقص انجامش میده ولی خدایی تو حوضه لوگو و کارت ویزیت این بهزاد همیشه هوامو داره :general504: @sejuani
تو هایت ترتیبشو میدیم با مهدی :general703:بار آخرت باشه مهدی رو مسخره میکنی:general710::general710::general710:
ادم فروش نقطه چین:general710:
چرا مغلطه میکنی :|بار آخرت باشه مهدی رو مسخره میکنی:general710::general710::general710:
:general210::general210:بار آخرت باشه مهدی رو مسخره میکنی:general710::general710::general710:
این سایتا رو ببین(هرچند خودم تست نکردم)یه سایت فارسی برا آموزش php معرفی کن لطفا
ممنوناین سایتا رو ببین(هرچند خودم تست نکردم)
http://www.daneshjooyar.com/category/webdesign/php/
http://www.7learn.com/class/3790
بهتر از قبلیع ولی مالی نیست...طراحی جدید میهن دانلود:
mihandownload . com
....
حتما فکری پشت طرح بوده و هدف خاصی دارن.چون با توجه به سایت های رقیب،انتخاب همچین سبکی،واقعا ریسک بزرگیه...(البته سادگی طرح همیشه جواب داده)بهتر از قبلیع ولی مالی نیست...
منظورت اینه که بریم شبکه های کفر که برنامه های جدید و جذاب میزارن رو نگاه کنیم و شبکه داخلی که شیصد دفعه یک فیلم رو پخش میکنن نگاه نکنیم؟شبکه نمایش هم رفت قاطی باقالیا . جومونگ میخوان نشون بدن :|
پ.ن : قاطی باقالیا بود!