دانلود ها / میهن دانلودسلام دوستان
یه کمکی کنید سایت دانلود بازی معرفی کنید .هرچی گشتم نتیجه ای نداد .اگه سایتی می شناسید که آرشیو بازی ها رو داره به ما هم معرفی کنید
دانلود ها / میهن دانلودسلام دوستان
یه کمکی کنید سایت دانلود بازی معرفی کنید .هرچی گشتم نتیجه ای نداد .اگه سایتی می شناسید که آرشیو بازی ها رو داره به ما هم معرفی کنید
دیدی درست حدس زدم :دیلول . قیمت اس ام اس از 01-10 35 % میره بالا . احتمالا سعی بر تموم کردن شارژ و خرید مجددا با قیمت جدید دارن . چون هرچی موجودی پیش اپراتور ها بمونه به قیمت جدید حساب میکنن .
من با گوشي وارد سايت شدم برام قالبه سايتو درست نشون نميده ، واسه شما درسته؟دوستان یه قیمت بزارید رو این سایت و فایل هاش.حدود ۹۰۰ پست داره.
احتمالا میخوام بخرمش
ter me akhar.com
میزان در آمد ماهیانه چه قدره ؟دوستان یه قیمتی بدید واس این سایت میخوام بخرمش :
hotskin.ir
رنک 2
اینا همه بازی ها رو ندارند وخیلی هم دیر بازی جدید قرار می دهنددانلود ها / میهن دانلود
درستهمن با گوشي وارد سايت شدم برام قالبه سايتو درست نشون نميده ، واسه شما درسته؟
فرقی بین این مونوپاد 18تومنی با بقیه هست؟؟دیدی درست حدس زدم :دی
اینم آیتم خوبیه برای دوستانیکه میخوان شخصی بفروشن :دی
منوپاد 18 تومن :|
http://netbarg.com/tehran/deal/cat:5/پایه-عکاسی-مونوپاد-از-شرکت-می-شاپ-با-62-تخفیف-و-پرداخت-تنها-18,620-تومان-به-جای-49,000-تومان
فک نکنم یکی دنباله سود بیشتریه یکی کمتر :دیفرقی بین این مونوپاد 18تومنی با بقیه هست؟؟
درآمد که ندارهمیزان در آمد ماهیانه چه قدره ؟
اخه اختلاف قیمت چقدر ؟؟؟؟فک نکنم یکی دنباله سود بیشتریه یکی کمتر :دی
مگه نه همه از یه جا وارد میکنن :دی
Yoast نمیرزه برو روی ALLدوستان دو تا افزونه سایت مپ یکی Yoast و دیگری Google XML Sitemaps در کنار هم باشن مشکلی پیش نمیاد ؟
داش فشین ما که متخصص قیمت گذاری روی فایل ها نیستیم.گفتم رو فایل هاش قیمت بزارید باو ضرب در ۶رو خودم بلدم
![]()
داداش ایول به قدیمی ها وفادارتریYoast نمیرزه برو روی ALL
اگه مشکل باشه خودش ارور میده!
داش فرشاد بستگی داره از کجا وارد کرده باشند.اخه اختلاف قیمت چقدر ؟؟؟؟
همه میدن 40 - 50 هزار تومن
این میده 19 تومن o-O
فک کنم خودشون دونه ای 10-12 هزار وارد میکنن![]()
چون تخصصیه 300 به نظر من می ارزهدرآمد که نداره
ولی رنکش 2 هست !
آره دقیقا فک کنم همینطورهاخه اختلاف قیمت چقدر ؟؟؟؟
همه میدن 40 - 50 هزار تومن
این میده 19 تومن o-O
فک کنم خودشون دونه ای 10-12 هزار وارد میکنن![]()
متوجه نشدم واضح تر توضیح میدید ...Yoast نمیرزه برو روی ALL
اگه مشکل باشه خودش ارور میده!
داداش ایول به قدیمی ها وفادارتری
ALI IN ONE SEO PACK
چه خاطراتی با این پلاگین سئو داریم