فک کنم این ارور واسه https غیر معتبر باشه.:general207:
قضیه اینه که اینا انواع و اقسام مطالب رو دارن به صورت تیتر وار به عبارتی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد پیدا میشه تو اینجور سایت ها ...یه چیزی بدجور ذهن من رو درگیر کرده!!! الان واقعا خداوکیلی این سایت هایی که 95 درصد مطالبشون کپی هست چجوری بازدیدشون اینقدر بالاست؟؟!!!! آیا بک لینک اینقدر تاثیر داره که گوگل بیخیال مطالب کپی بشه؟! آیا این سایتا بازدیدکننده ثابتشون اینقدر بالاست که رتبشون هم اینقدر بالاست؟ یا اینکه واقعا اینا مهره مار دارن که هر کاری هم کنن گوگل اینقدر دوسشون داره؟!!! خداوکیلی قضیه چیه؟!
والا بر اساس تجربه ما که اصلا مطلب کپی، میزنه سایت رو له می کنه! حالا اینا چجوریه خدا میدونه! من سایتایی رو دیدم که ده ها هزار مطلب دارن ولی اصلا تو گوگل گمن! بعد اگر فقط به تعداد مطالبشونو تیترهای زیادشون بود که دیگه الان هر کسی میتونست با یه سایت فیدخوان به همچین بازدیدی برسه!!! گره ی کار یه جای دیگس! خدا میدونه اینا گوگل رو چجوری سحر و جادو کردن اصلا فکر کنم تسخیرش کردن! این مطلب پایینی رو که لینکشو گذاشتم بخونید! زومیت دیروز گذاشت بعد پاکش کرد ولی گوگل کش کرده به نظرم می بایست به این سایت ها هم اشاره می کرد که گوگل رو تسخیر کردن! شایدم می خواست تو بخش بعدیش اشاره کنه که زومیت کلا پاکش کرد!!!:general208: والا دیگه هیچ راهی به ذهنم نمیرسه که چرا اینا اینقدر نزد گوگل محبوبن! از روی ناچاری به متافیزیک ربط باید بدم دیگه!:general208: خداییش این سایتا چیکار میکنن آخه؟؟؟!!!قضیه اینه که اینا انواع و اقسام مطالب رو دارن به صورت تیتر وار به عبارتی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد پیدا میشه تو اینجور سایت ها ...
حالا خودت حساب کن هر مطلبی هم N بازدید داشته باشه ببین در کل چی میشه ...
پیدایی کردی، ی ندایی هم ب من بده :general507:یه پاپ آپ خوب با پرداختی و درآمد بالا معرفی کنید..
شمارششم خوب باشه
شوما خسته نشدی آنقدر سیستمت رو تبلیغ کردی؟پاپ آپ ادز popupads.ir
بیشترین شمارش بین سیستم ها و پورسانت خوب .
3 4 دارمدامین رنک دار کسی نداره؟
آدرس ها و قیمت پ.خ کنید ...3 4 دارم
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
:general509::general509::general509:
download.irاینا همه بازی ها رو ندارند وخیلی هم دیر بازی جدید قرار می دهند
دوستان سایت خارجی برای دانلود بازی معرفی کنید
ممنون
برای چه کاری میخواید ؟(شاید تو مصرف منابع اذیت کنه) شما یه برگه ساده درست کنید که اخرین ارسال ها توش باشه (البته با استاندار گوگل) خودش میشه سایت مپدوستان دو تا افزونه سایت مپ یکی Yoast و دیگری Google XML Sitemaps در کنار هم باشن مشکلی پیش نمیاد ؟
مشکل اینجاست باید به فکر سود وب مستر و برگشتی و هزینه ارسال سیستم و جا و... باشند برای همین گرون تر در میادفکر نمیکنم! قیمت جنسیکه میاد تو سیستمای همکاری در فروش با قیمت اصلیه جنس خیلی فرق میکنه! جنساییکه تو ایران تولید میشن معمولا 2 , 2.5 برابر گرونتر تو نت میفروشن و جنسای بنجلیم ک وارد میشه حدو مرزی نداره! هرچی میخوان روش قیمت میزارن!
مثلا این جنس از تولیدی زیر 50 تومن خریداری میشه ولی 110 تومن میفروشن!
لینک
حالا واسه امتحان یدونه بخر ببین چطوریه
فالوور ایرانیه ؟ تو پیج های خودتون تبلیغ میکنید ؟بشتابید به سوی رستگاری در شاوشنگ با سود بالا
پنل رایگان سیستم بازاریابی شبکه های اجتماعی اینستا / تویتر و فیس و ... با سود بالا
برای چه کاری میخواید ؟(شاید تو مصرف منابع اذیت کنه) شما یه برگه ساده درست کنید که اخرین ارسال ها توش باشه (البته با استاندار گوگل) خودش میشه سایت مپ
مشکل اینجاست باید به فکر سود وب مستر و برگشتی و هزینه ارسال سیستم و جا و... باشند برای همین گرون تر در میاد
بعدش تکی که خرید نمیکنه عمده میخره خرید عمده هم حداقل 10 تا بگیریم میشه 500 تومن با قیمت شما البته هزینه ارسال هم باید حساب کنیم
خواب پول و کی این ده تا فروش بره و....
فالوور ایرانیه ؟ تو پیج های خودتون تبلیغ میکنید ؟
میشه فالور ها رو به جنسیت محدود کرد؟