afshin313
Registered User
من به نفع تو میکشم کنارمنم میخام :angrybirds5:
من به نفع تو میکشم کنارمنم میخام :angrybirds5:
میگی برادر...:general609:من قیمت فضایی نمیگم شما دنبال تازه کار هایی هستید که قالب ریپ شده به اسم اختصاصی میفروشن و به خودشون میگن the best wp designer
پ.ن : اصلا منظورم بهنام دیزاین نیست :دی
اگه همون اموزشی باشه که تو مجموعه ای که با بچه های خریدیم باشه اره دارمکسی میتونه لینک رایگان آموزش زیر رو اینجا بذاره؟
http://www.lynda.com/Laravel-tutorials/Laravel-4-Essential-Training/181242-2.html
پ.ن: @8song شنیدم شما میتونی؟:general106:![]()
تو گوگل وبمستر با آدرس قبلی وارد میشی و در اونجا ب گوگل میفهمونیگوگل چطوری دامنه پارک شده رو متوجه میشه ؟
به غیر از اینکه متوجه بشه مطالب کپی هست
آیا فقط تو ایران که از هر موضوع پرطرفدار چند هزار سایت بوجود میاد؟ موزیک . تفریحی ....
متاسفانه بعله....اینم در نظر داشته باش که ایران یه کشور 70 میلیونی هست با 30 میلیون بیکار:general112:
بنده یک توصیه دوستانه و برادرانه ای که دارم به شما وبمستران گرامی اینه که اصلا وب ایران رو با وب بلاد کفر مقایسه نفرمایید!!! مقایسه این دو به مثال مقایسه شیر جنگل و شیر پاکتی می باشد! هر دو شیر هستن ولی این کجا و آن کجا!!!! باشد که رستگار شویدآیا فقط تو ایران که از هر موضوع پرطرفدار چند هزار سایت بوجود میاد؟ موزیک . تفریحی ....
داشتن ک داره منتهی میزارن رو دانلود ,میشی سرعت دایال اپسلام دوستان چند تا سوال دارم
یک - خوابگاه دانشگاه اینترنت داره ؟ (دانشگاه دولتی چمران رشت)
دو - اگه نداره چحوری به اینترنت وصل بشم؟ (نه رایتل به دانشگاه میرسه نه تیریجی ایرنسل :general503: )
سه - چی کار کنم ؟
چهار -
پنج -![]()
خوب سرعت پایین بهم حال نمیدهداشتن ک داره منتهی میزارن رو دانلود ,میشی سرعت دایال اپ
مگه اکانتی باشه ک بهتر است
------------------
دوستان بعضی سایتا رو دیدم چندماه میرن تو لاک استراحت کلن پست نمیدن
حتی بالاتر از سایتایی هستن ک روزانه اپ میشن
تا حالا تست کردین؟
دانشگاه رو نمیدونم اینترنت داره یا نهسلام دوستان چند تا سوال دارم
یک - خوابگاه دانشگاه اینترنت داره ؟ (دانشگاه دولتی چمران رشت)
دو - اگه نداره چحوری به اینترنت وصل بشم؟ (نه رایتل به دانشگاه میرسه نه تیریجی ایرنسل :general503: )
سه - چی کار کنم ؟
چهار -
پنج -![]()
رشت 3g داره اما به دانشگاه ما نمیرسهدانشگاه رو نمیدونم اینترنت داره یا نه
ولی رشت 3g داره.
اگه 3g نمیخوای میتونی مبین نت بگیری.
(پ ن: لهجه رشتی ها :general208::general306
موفق باشی![]()