بچه ها RF را چگونه با زبان اچ تی ام ال باید بنویسیم که اف اندیس ار باشد
R<sub>f</sub>
کامپیوتر - نرم افزار کاردانی@farshad-fr4 @l3est ترم بهمن ؟چی میخونین عایا
من تست کردم، موقع آپ کردن بازدید میپاچهدوستان بعضی سایتا رو دیدم چندماه میرن تو لاک استراحت کلن پست نمیدن
حتی بالاتر از سایتایی هستن ک روزانه اپ میشن
تا حالا تست کردین؟
التماس دعا! :general509:نمردیم اینترنت پرسرعت دانشگاهم دیدیم 4 مگ :general707:
مشاهده پیوست 727529
منم کاردانی نرم افزار میخونم (ورودی مهر) تو انقلاب تهرانکامپیوتر - نرم افزار کاردانی![]()
عه عه جدی چمران رشت ؟ من 2 ساله اینجام تو کجایی؟ :general710:سلام دوستان چند تا سوال دارم
یک - خوابگاه دانشگاه اینترنت داره ؟ (دانشگاه دولتی چمران رشت)
دو - اگه نداره چحوری به اینترنت وصل بشم؟ (نه رایتل به دانشگاه میرسه نه تیریجی ایرنسل :general503: )
سه - چی کار کنم ؟
چهار -
پنج -![]()
دقیقا ... بعد از 2-3 ماه که سایت آپ نشده بود 15-20 روز آپش کزدم بازدید به فنا رفتمن تست کردم، موقع آپ کردن بازدید میپاچه![]()
التماس دعا! :general509:
ب نیت مام زیارت کن![]()
عه عه جدی چمران رشت ؟ من 2 ساله اینجام تو کجایی؟ :general710:الانم از اونجا اومدم
واسه چی این خراب شده قبول شدی؟
بیا یاهوهر سوالی داشتی ج میدم![]()
نه باو بزرگ چیه ما کوچیکیم :دی
عه بزرگان همه گیلان هستن و ما نمیدونستیم؟
من تازه بهمن ماه میخوام بیام رشت . ورودی بهمنم
فعلا دارم پرسو جو میکنم ببینم اونجا اینترنت هست یا این که به فکر اینترنت هم باشم و باخودم مودم همراه و این چیزا بیارم سرگرم شم
شوما هنوز همونجا درس میخونین؟
پ.ن: برای کنکور یه ساعت بیشتر نخونده بودم رفتم کنکور دادم افتادم اینجا :general307: فقط تخصصی و زبان زدم قبول شدم![]()
پ.ن 2 : اولویت دوازدهمم بودش :general506:
دامنت در چه موضوعیه؟دوستان یک دامنه توپ با پسوند .net دارم که خوراک سایت انگلیسیه. به نظرتون برم تو کارش؟
توی چه موضوعی فعالیت کنم خوبه واسه سایت انگلیسی؟
ما مشت عاقیم@aliffvfhfhk
@aliffvfhfhk سلام ، دوستان توی گروه هایک مشتاق حضور شما هستن ، خیلی گفتن گفتن گفتن حالا من گفتم ازتون دعوت کنم اگر تمایل داشتید شماره همراه خویش را برای این حقیر ارسال نمایید
@Hamidreza23 @mohammade026_1 @AmirST
اینا هم بیاید
پ ن : @MOHAMMAD026_1
تقریبا همه چی!دامنت در چه موضوعیه؟