• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
کسی میتونه لینک رایگان آموزش زیر رو اینجا بذاره؟
http://www.lynda.com/Laravel-tutorials/Laravel-4-Essential-Training/181242-2.html
پ.ن: @8song شنیدم شما میتونی؟:general106::D

داداش از انتخابت (Laravel) مطمئنی؟ به نظر من فریمورک های بهتری هم هست! اگر همه کاره میخوای Yii به نظرم انتخاب بهتریه توی ایرانم زیاد فارسی مطالب در موردش هست. هرچند من خودم تصمیمم روی Phalcon هستش چون خیلی تحقیق کردم قبلا و یه کمی هم هستش که شروع کردم و از انتخابم پشیمون نیستم. خوبیش هم که میدونی سرعتشه! فاکتور کمی هم نیستش! به نظر من مهمترین فاکتور برای انتخاب همین سرعته، حتی از امنیت هم مهمتره، که این فریمورک ها همشون تقریبا توی امنیت خوبن و اونجوری نیست که دیگه پر باگ باشه حالا ممکنه یک فریمورکی بیشتر روی امنیت مانور داده باشه ولی به نظر من هیچی سرعت نمیشه، عکس تفاوت phalcon رو با بقیه نگاه کن:
php-benchmark.png

وقتی که من واسه پروژه ام بر فرض مثال CPU 8 هسته ای و 32 گیگ رم نیاز دارم چرا نیام از Phalcon استفاده کنم و نیازم رو به منابع خیلی کمتر کنم و هزینه کمتری واسه سرور بدم و درنهایت پول سرور رو بذارم توی جیبم؟
البته اینم بگم که phalcon بدی ای که داره همون c extension بودنشه که نمیشه روی هاست اشتراکی استفاده کرد ولی واسه کسایی که پروژه هاشون روی سرور مجازی یا اختصاصی هستن مشکلی نیست البته یک چند تا هاستینگ معروف خارجی از Phalcon پشتیانی میکنن روی هاست های اشتراکیشون هم، نشد هم فوقش به مشتری میگی یک vps ارزون بگیره به جای هاست دیگه!

متاسفانه توی ایران هیچ صحبتی از phalcon نیست، نمیدونم هم چرا !!! ولی عکس زیر نشون میده phalcon خیلی طرفدار داره توی جهان درنتیجه خیلی ها هستن که میتونن کمکت کنن:
chart1-1024x853.jpg

روی منم میتونی حساب کنی، موفق باشی.

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
داداش از انتخابت (Laravel) مطمئنی؟ به نظر من فریمورک های بهتری هم هست! اگر همه کاره میخوای Yii به نظرم انتخاب بهتریه توی ایرانم زیاد فارسی مطالب در موردش هست. هرچند من خودم تصمیمم روی Phalcon هستش چون خیلی تحقیق کردم قبلا و یه کمی هم هستش که شروع کردم و از انتخابم پشیمون نیستم. خوبیش هم که میدونی سرعتشه! فاکتور کمی هم نیستش! به نظر من مهمترین فاکتور برای انتخاب همین سرعته، حتی از امنیت هم مهمتره، که این فریمورک ها همشون تقریبا توی امنیت خوبن و اونجوری نیست که دیگه پر باگ باشه حالا ممکنه یک فریمورکی بیشتر روی امنیت مانور داده باشه ولی به نظر من هیچی سرعت نمیشه، عکس تفاوت phalcon رو با بقیه نگاه کن:
php-benchmark.png

وقتی که من واسه پروژه ام بر فرض مثال CPU 8 هسته ای و 32 گیگ رم نیاز دارم چرا نیام از Phalcon استفاده کنم و نیازم رو به منابع خیلی کمتر کنم و هزینه کمتری واسه سرور بدم و درنهایت پول سرور رو بذارم توی جیبم؟
البته اینم بگم که phalcon بدی ای که داره همون c extension بودنشه که نمیشه روی هاست اشتراکی استفاده کرد ولی واسه کسایی که پروژه هاشون روی سرور مجازی یا اختصاصی هستن مشکلی نیست البته یک چند تا هاستینگ معروف خارجی از Phalcon پشتیانی میکنن روی هاست های اشتراکیشون هم، نشد هم فوقش به مشتری میگی یک vps ارزون بگیره به جای هاست دیگه!

متاسفانه توی ایران هیچ صحبتی از phalcon نیست، نمیدونم هم چرا !!! ولی عکس زیر نشون میده phalcon خیلی طرفدار داره توی جهان درنتیجه خیلی ها هستن که میتونن کمکت کنن:
chart1-1024x853.jpg

روی منم میتونی حساب کنی، موفق باشی.
برای من مهم تر از همه این های منابع آموزشی هست:D
میشه چند آموزش ویدئویی خوب معرفی کنید؟(انگلیسی باشه بهتره:general601:)
راستی یه سوال این فریمورک رابطه اش با nosql چطوره؟(ترجیحا couchdb)
اینم بگم اولین باره دارم میرم سراغ فریمورک:rolleyes:

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
برای من مهم تر از همه این های منابع آموزشی هست:D
میشه چند آموزش ویدئویی خوب معرفی کنید؟
اینم یک ویدئو واسه شما: http://p30download.com/fa/entry/53642/
اینم مستندات خود سایت که منبع آموزش اصلیه: http://docs.phalconphp.com/en/latest/index.html
فارسی هم مثل اینکه میخوان بهش اضافه کنن! فعلا که فقط یک بخش هایی از سایت فارسیه که بازم نشون میده مدیرای سایت فکرای خوبی دارن، من که به آینده راه پروژه Zephir شون خیلی امیدوارم، وحشتناک سریعه!

(انگلیسی باشه بهتره:general601:)
فارسی که میگم اصلا خبری نیست در این باره توی وب فارسی! اگر علاقه مندید میتونیم با همکاری هم واسه بچه های همین انجمن یک سری از بخش های مستندات رو ترجمه کنیم، حالا کار زیاد میشه کرد میشه واسه همینجا گذاشت، واسه انجمن های تخصصی برنامه نویسی گذاشت، میشه وقتی تموم شد داد به خود مدیرای phalcon که بذارن روی سایت واسه همه که استفاده کنن ملت. میشه هم اصلا بفروشیم ترجمه ها رو ! خلاصه اگر علاقه مندید پ.خ بدید، واسه خود من بیشتر از ترجمه کردن مهم یادگیری ای هستش که خودمون در حین کار با فریمورک و آموزش دادن به بقیه یاد میگیریم.

راستی یه سوال این فریمورک رابطه اش با nosql چطوره؟(ترجیحا couchdb)
خودم با noSQL کار نمیکنم ولی میدونم که Phalcon با ODM از noSQL هم ساپورت میکنه http://docs.phalconphp.com/en/latest/reference/odm.html

اینم بگم اولین باره دارم میرم سراغ فریمورک:rolleyes:
اگر بار اولتونه و خودتون هم واسه خودتون فریمورک شخصی با اصول MVC نساختید بهتره که اول با یک فریمورک ساده تر شروع کنید، من خودم مثلا با ci شروع کردم که واسه شروع میشه گفت خیلی خوبه.
ولی بازم میشه مستقیم برید سراغ phalcon !

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستان پنل بازاریابی ما رو هم ببینید بسته به پتانسیل و فعالیتی که میتونین انجام بدید و تنوع سرویس های ما میتونین روزی بین 10 تا 100 هزار تومن درامد داشته باشید
پنل های مربوط به شبکه های اجتماعی - سوشیال بوکمارکینگ و سئو

http://javadth.com

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
البته نسخه ی قبلیش :)
متن منو دقیق بخونید. من اسمی از ورژن نزدم
شوما باز شروع کردی ک o_O
بردار من، شما ک میگی اسکریپت خودتت هست اون امضات! پس الان چی شد نسخه بندی کردی؟

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
متن منو دقیق بخونید. من اسمی از ورژن نزدم
شوما باز شروع کردی ک o_O
بردار من، شما ک میگی اسکریپت خودتت هست اون امضات! پس الان چی شد نسخه بندی کردی؟
اسکریپت نسخه ی قبلیش که قبل هم رایگان بود :)
ولی خب دیتاش 10 برابر اسکریپت نسخه ی ویرایش شده است !
حالا شوما چرا به من گیردادی

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اسکریپت نسخه ی قبلیش که قبل هم رایگان بود :)
ولی خب دیتاش 10 برابر اسکریپت نسخه ی ویرایش شده است !
حالا شوما چرا به من گیردادی
بله بالاترم گفتم رایگان بود + همونجا هم گفتم حجم دیتابیس بالاست
والا شوما نقل قول کردی برادر

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
بالا