نام سیم کارت شما چیست ای هم قطار؟دوست عزیز اولا تشکر می کنم از اینکه بنده را لایق دانستید و دعوت کردید
بنده همین امروز نرم افزار هایک را دانلود کردم. و می خواستم استارتش را بزنم.
شماره تلفن را می دهم ولی وریفای نمی کند.
اگر در گروه های دیگر مثل واتس اپ یا وایبر یا لاین هستید.
بگویید تا شماره را بفرستم. با تشکر
هم قطار مشکل حل شد.نام سیم کارت شما چیست ای هم قطار؟
اگر قالب رو عوض کنی میکشه تو سایت@MihanV
اون خبرخوان هایی که نوشتی میشه جوری تنظیم کرد که ای فریم نباشه ؟؟ مطلب بکشه توی سایت ؟
اگر مطالب تو زود تر ایندکس بشهدوستان يه بزي داره مطالب اختصاصي سايت منو كپي ميكنه حتي واتر مارك تصاوير رو هم بر ميداره بهش پيام دادم كه لينك منبع رو بزار پر روي ميكنه راهي هست بشه جلوش رو گرفت
با همون قالب نمیشه ؟اگر قالب رو عوض کنی میکشه تو سایت
اگر مطالب تو زود تر ایندکس بشه
"اون هیچ غلطی نمی تواند بکند "
-------
یه سوال :
کسی افزونه ی ساخت خودکار تگ از مطالب وردپرس رو داره ؟
یک مشکل عجیبی که با سشن ها در PHP دارم این هست که در کروم و اپرا وقتی پارامتری تعیین میشه در tab های دیگه مرورگر قابل استفاده نیست اما در فایرفاکس در همه تب ها قابل دسترسی هست. قاعدتا برای یک کد یکسان، کروم هم باید مثل فایرفاکس رفتار کنه که این طور نیست به نظر شما مشکل از کجاست؟
فکر نکنم !با همون قالب نمیشه ؟
مهندس ببین کوکی در مروگر کروم بسته نشده باشه
به کوکی چه کار داره!؟ سشن روی سرور (هاست) ایجاد میشه. در همون تب قابل استفاده است اما در تبهای دیگه فقط روی فایرفاکس کار میکنه
شما لطفا اطلاعات خودتون رو در ضمینه کوکی ها افزایش بدید تا متوجه ربطش بشید
شما اصلا پستهای من را می خونی؟ یک بار دیگه پست های من را بخون اصلا جواب شما ربطی به سوال من ندارهhttp://w3web.persianblog.ir/post/96
به هر حال ، باید بدانید اطلاعات جلسه کاملا موقت بوده و بعد از خروج کاربر از وب سایت شما از بین می روند
در صورتیکه شما می خواهید ازاطلاعات جلسه برایتان در سرور باقی بماند باید ان اطلاعات را در بانک اطلاعاتی سرور ذخیره نمائید
از انجا که ممکن چندین نفر در مکانهای مختلف از وب سایت شما دیدن نمایند ، روش کار جلسه این گونه است که به هر کاربری که در حال دیدن وب سایت شماست یک ای دی منحصر به فرد بر اساس UID اختصاص می دهد
uid در کوکی ذخیره می شود
نمی دونم چرا هروقت توی این انجمن بکسی کمک می کنم بعدا پشیمون میشم
والا شما اصلا پستهای من را می خونی؟ یک بار دیگه پست ها من را بخون اصلا حرفهای شما ربطی به سوال من نداره![]()
خخخخخخخ