• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
با درس که کسی وبمستر نمیشه :general707:
علاقه
استعداد
این 2 تا رو داری؟
برو یه هاست رایگان بگیر یه وردپرس روش نصب کن.همه ارینجا شروع کردن(حکم زمین خاکیو داره واسه فوتبال) :general711:
من چرا فکر میکردم همه با یه وبلاگ تو بلاگفا شروع کردن:general609::general208:

Old Gentleman

Registered User
لایک‌ها
198
با درس که کسی وبمستر نمیشه :general707:
علاقه
استعداد
این 2 تا رو داری؟
برو یه هاست رایگان بگیر یه وردپرس روش نصب کن.همه ارینجا شروع کردن(حکم زمین خاکیو داره واسه فوتبال) :general711:
عرض کنم که می خواستم رشته مهندسی مکانیک بخونم ولی چند وقتی که وب گردی می کنم می بینم که با کمی تلاش ، وب مسترها به درآمد خوبی می رسن.
به خاطر همین با خودم گفتم که به جای اینکه به خودم فشار بیارم و برم مکانیک بخونم (خداییش از پزشکی و ... سختره) بیام وب مستر بشم
خلاصه مطلب اینکه علاقه رو دارم ولی هیچی از وردپرس و هاست و این چیزا سر درنمیارم :( به جز وبلاگ زدن :general304:
به خاطر همین پرسیدم که چی باید بخونم ...
حالا اگه کمی راهنمایی کنین ممنون میشم.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
عزیز اولا این قدری که می گویی درامد خوب دارند. خیلی ها ندارند.
دوما: باید این کاره باشی. برای این کاره شدن حداقل چند سال اونم به طور متوسط روزی چند ساعت باید وقتت را برایش بگذاری
باید پول خرج بکنی. بدون اینکه ابتدا پولی در بیاوری
باید چشم و کمر و وقتت را پای این کار بگذاری.
باید علاقه . عشق. صبر و پشتکار داشته باشی.
از نظر بنده هر چی دوست داری برو بخون.
این کارم را به عنوان یک شغل دوم در نظر بگیر.
وبمستری در ایرن شغل حساب نمی شود.

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
ولی چند وقتی که وب گردی می کنم می بینم که با کمی تلاش ، وب مسترها به درآمد خوبی می رسن.
به خاطر همین با خودم گفتم که به جای اینکه به خودم فشار بیارم و برم مکانیک بخونم (خداییش از پزشکی و ... سختره) بیام وب مستر بشم
.

همین تفکر وب ایران رو خراب کرده. یه عده که فقط به فکر دراوردن پول هستن . باعث ویرانی وب شدن

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917

خوشگله پسر فرق من و ایشون مثل تفاوت مارک زاکربرگ میمونه با مدیر یه سایت تفریحی.
شما زمانی که شیرخشک میخوردین بنده سایت داشتم. بماند که دست روزگار و ندانم کاری باعث شد ادامه ندم . وگرنه الان لکسوس زیرپام بود.
الان هم همین تفکرات یه لقمه نون کاررو خراب کرده ولی ما :
خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
سلام دوستان
چنتا سایت خوب برای خرید قالب وردپرس معرفی کنید؟
فقط تنوع بالا باشه؟
ممنون
@FamoIr
پ.خ بدید بهشون .
اگه قالب آماده هم نداشته باشن یا واست ادیت میکنه یا اختصاصی طراحی میکنه :android06:

Old Gentleman

Registered User
لایک‌ها
198
عزیز اولا این قدری که می گویی درامد خوب دارند. خیلی ها ندارند.
دوما: باید این کاره باشی. برای این کاره شدن حداقل چند سال اونم به طور متوسط روزی چند ساعت باید وقتت را برایش بگذاری
باید پول خرج بکنی. بدون اینکه ابتدا پولی در بیاوری
باید چشم و کمر و وقتت را پای این کار بگذاری.
باید علاقه . عشق. صبر و پشتکار داشته باشی.
از نظر بنده هر چی دوست داری برو بخون.
این کارم را به عنوان یک شغل دوم در نظر بگیر.
وبمستری در ایرن شغل حساب نمی شود.
داداش شما فرض کن من رفتم و لیسانس مکانیک گرفتم چه تضمینی وجود داره که بعد اتمام درس ، شغل پیدا می کنم؟ (تو ایران فقط پزشکی جواب میده)
(یکی از فامیل های ما کامپیوتر خونده و سه یا چهار ساله رفته استرالیا (سیدنی) ، میگه برا یه شرکت کار می کنم که کارش طراحی وب سایت هست و ساعتی بهم 70-80 دلار میدن که سایت طراحی کنم(ناگفته نماند که می گفت تو یه هفته تونستم یه نیسان قشقایی بگیرم))
حالا منم می خوام هر طوری که شده این سایت زدن رو بلد باشم و برم خارج چون تو ایران همین طور که گفتم پزشکی جواب میده و به علوم پایه ارزش قائل نمیشن.
حالا یکی نیس کمک کنه؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
داداش شما فرض کن من رفتم و لیسانس مکانیک گرفتم چه تضمینی وجود داره که بعد اتمام درس ، شغل پیدا می کنم؟ (تو ایران فقط پزشکی جواب میده)
(یکی از فامیل های ما کامپیوتر خونده و سه یا چهار ساله رفته استرالیا (سیدنی) ، میگه برا یه شرکت کار می کنم که کارش طراحی وب سایت هست و ساعتی بهم 70-80 دلار میدن که سایت طراحی کنم(ناگفته نماند که می گفت تو یه هفته تونستم یه نیسان قشقایی بگیرم))
حالا منم می خوام هر طوری که شده این سایت زدن رو بلد باشم و برم خارج چون تو ایران همین طور که گفتم پزشکی جواب میده و به علوم پایه ارزش قائل نمیشن.
حالا یکی نیس کمک کنه؟
دوست عزیز اولا کسی بخواهد برود خارج از طریق درس با هر رشته ای می شود.
مثلا اگر کسی ارشد کامپیوتر داشته باشد.
معدل کارشناسی و ارشدس بالای 15.5 و یا 16 به بالا باشد. تافل و ایلتس و جی ار ای خوبی داشته باشد.
مقاله معتبر و همچنین توصیه نامه داشته باشد. می تواند برای حتی دانشگاه های برتر جهان در امریکا و کانادا و استرالیا
فول فاند برای دکترا بکند.
این از این .
حالا گفتید رفتید مکانیک خوندید . چه تضمینی هست که کار پیدا بکنید.
بیکار به کسی می گویند که کار بلد نباشد. کسی کار بلد باشد بیکار نمی ماند. بالاخره از یک طریقی درامدی کسب می کند. اونم از نوع حلال.
بعدم حالا من یک سوال از نوع خودتان می پرسم. از کجا معلوم شما اومدید طراحی وب به درامد رسیدید.
اون فردی که گفتید. درس خوانده. زبان انگلیسی صد در صد فول بوده و طراحی وب ایران با خارج تفاوت های بسیاری دارد.
و باید خودتان را خیلی به روز تر بکنید.
در اخر همه چیز بستگی به خودتان داره.
اگر فقط هدفتان یاد گرفتن طراحی وب و به خارج رفتن هست.
خوب می توانید یک رشته ی دیگر را یاد بگیرید ولی در کنارش طراحی وب هم بکنید.
خیلی از این نوع ادما داریم. در ایران که این کار ها را کرده اند.

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
حالا یکی نیس کمک کنه؟

شما از انجمن برنامه نویس شروع کنید اگر می خوای برنامه نویس حرفه ای بشی اینجا دوستان بهت کمکی نمی کنن
برای برنامه نویسی در خارج از ایران حتما تکنولوژی .Net رو یاد بگیر نونت تو روغنه

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
ولی خداییش 5 تا برنامه نویس درست ! تو ایران پیدا نمیشه یا من به هر کی یا هر شرکتی کار دادم ری** تو کار

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
در حال حاضر wp-fixtag هست که توی wordpress.org میتونید پیداش کنید . روی انگلیسی وهمه زبان های unicode کار میکنه .
تگ ثابت میتونید براساس دسته بندی بزنید / تگ از کلمات پر تکرار محتوا میتونه بزنه / در صورت نیاز میتونم پیشنهادی هم بهش اضافه کنم و تگ براساس عنوان .
دو مورد آخر تجاری هست و یا خودتون میتونین اضافه کنین و در صورت امکان نسخه جدید پلاگین رو منتشر کنید .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
شما از انجمن برنامه نویس شروع کنید اگر می خوای برنامه نویس حرفه ای بشی اینجا دوستان بهت کمکی نمی کنن
در کنار این زبان برنامه نویسی
حتما زبان انگلیسی ات را فول بکن. و در کنارش برنامه نویسی اندروید را به صورت حرفه ای کار بکن.
برو اون ور به صورت رایگان بازی یا نرم افزار بده بیرون و از طریق تبلیغات گوگل ادسنس پول پارو بکن.
ولی همه ی اینا عشق می خواهد. علاقه می خواهد.
تلاش می خواهد. صبر می خواهد. شکست خوردی باید پاشی و از نوع شروع بکنی. و در اخرم پشتکار داشته باشی.
و پولم باید پاشنی کارت بکنی.
تازه اون طرف باید خیلی حرفه ای تر باشی.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
خوشگله پسر فرق من و ایشون مثل تفاوت مارک زاکربرگ میمونه با مدیر یه سایت تفریحی.
شما زمانی که شیرخشک میخوردین بنده سایت داشتم. بماند که دست روزگار و ندانم کاری باعث شد ادامه ندم . وگرنه الان لکسوس زیرپام بود.
الان هم همین تفکرات یه لقمه نون کاررو خراب کرده ولی ما :
خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو
مارک زاکربرگ =)) روحم شاد بود شادتر شد.
فریدون فرخزاد یه جایی میگفت خیلی بده که آدم فا-ح-شه مغزی باشه ... راست میگفت:general601:
در کل تو خوبی! دیگه ادامه نمیدم اصلا دوست ندارم بن بشم:D

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
در حال حاضر wp-fixtag هست که توی wordpress.org میتونید پیداش کنید . روی انگلیسی وهمه زبان های unicode کار میکنه .
تگ ثابت میتونید براساس دسته بندی بزنید / تگ از کلمات پر تکرار محتوا میتونه بزنه / در صورت نیاز میتونم پیشنهادی هم بهش اضافه کنم و تگ براساس عنوان .
دو مورد آخر تجاری هست و یا خودتون میتونین اضافه کنین و در صورت امکان نسخه جدید پلاگین رو منتشر کنید .
من کلا نگرفتم : |

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
Net. که بیشتر تو ایران به کار میاد! به نظرم تو بلاد کفر PHP هست که نون رو تو روغن می کنه! البته با توجه به تحقیقاتی که کردم میگم! چمیدونم شایدم Net. تو بلاد کفر بهتر باشه!!!;)

فلک زده

Registered User
لایک‌ها
2,917
مارک زاکربرگ =)) روحم شاد بود شادتر شد.
فریدون فرخزاد یه جایی میگفت خیلی بده که آدم فا-ح-شه مغزی باشه ... راست میگفت:general601:
در کل تو خوبی! دیگه ادامه نمیدم اصلا دوست ندارم بن بشم:D

تازه با واژگانی چون وردپرس سایت , فیسبوک آشنا شدی نقل قول میکنی ذوق داری , درکت میکنم :D
اما همیشه به کسی که چهار تا پیرهن از تو بیشتر پاره کرده بی احترامی نکن چون ممکنه که .... :D

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
سلام جهت اطلاع : پاپ آپ ادز بعد از انتقال سرور دوباره بالا اومد . انشالله دیگه هیچ مشکلی از سوی سرور ها ( هاست دی ال ) پیش نیاد :)
popupads.ir

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
بانک نمونه سوال هم فعال شد...:
http://www.pazhoheshkade.ir/exam-bank/
---------------------------------
دوستان کسی اگر نویسنده برای مطالب اختصاصی(استفاده از منابع فارسی و یا انگلیسی زبان و بعد بازنویسی)سراغ داشت ممنون می شم معرفی کنید.که ما دیگه تو تاپیک امضا درخواست ندیم:دی

بالا