داداش شما فرض کن من رفتم و لیسانس مکانیک گرفتم چه تضمینی وجود داره که بعد اتمام درس ، شغل پیدا می کنم؟ (تو ایران فقط پزشکی جواب میده)
(یکی از فامیل های ما کامپیوتر خونده و سه یا چهار ساله رفته استرالیا (سیدنی) ، میگه برا یه شرکت کار می کنم که کارش طراحی وب سایت هست و ساعتی بهم 70-80 دلار میدن که سایت طراحی کنم(ناگفته نماند که می گفت تو یه هفته تونستم یه نیسان قشقایی بگیرم))
حالا منم می خوام هر طوری که شده این سایت زدن رو بلد باشم و برم خارج چون تو ایران همین طور که گفتم پزشکی جواب میده و به علوم پایه ارزش قائل نمیشن.
حالا یکی نیس کمک کنه؟
دوست عزیز اولا کسی بخواهد برود خارج از طریق درس با هر رشته ای می شود.
مثلا اگر کسی ارشد کامپیوتر داشته باشد.
معدل کارشناسی و ارشدس بالای 15.5 و یا 16 به بالا باشد. تافل و ایلتس و جی ار ای خوبی داشته باشد.
مقاله معتبر و همچنین توصیه نامه داشته باشد. می تواند برای حتی دانشگاه های برتر جهان در امریکا و کانادا و استرالیا
فول فاند برای دکترا بکند.
این از این .
حالا گفتید رفتید مکانیک خوندید . چه تضمینی هست که کار پیدا بکنید.
بیکار به کسی می گویند که کار بلد نباشد. کسی کار بلد باشد بیکار نمی ماند. بالاخره از یک طریقی درامدی کسب می کند. اونم از نوع حلال.
بعدم حالا من یک سوال از نوع خودتان می پرسم. از کجا معلوم شما اومدید طراحی وب به درامد رسیدید.
اون فردی که گفتید. درس خوانده. زبان انگلیسی صد در صد فول بوده و طراحی وب ایران با خارج تفاوت های بسیاری دارد.
و باید خودتان را خیلی به روز تر بکنید.
در اخر همه چیز بستگی به خودتان داره.
اگر فقط هدفتان یاد گرفتن طراحی وب و به خارج رفتن هست.
خوب می توانید یک رشته ی دیگر را یاد بگیرید ولی در کنارش طراحی وب هم بکنید.
خیلی از این نوع ادما داریم. در ایران که این کار ها را کرده اند.