uploadbaz کاتالوگش رو بست
با کمی تلاش اگه همه به درآمد خوب میرسیدن که اینجا همه الاف نمیگشتن(خودمو میگم سوء تفاهم نشه)عرض کنم که می خواستم رشته مهندسی مکانیک بخونم ولی چند وقتی که وب گردی می کنم می بینم که با کمی تلاش ، وب مسترها به درآمد خوبی می رسن.
به خاطر همین با خودم گفتم که به جای اینکه به خودم فشار بیارم و برم مکانیک بخونم (خداییش از پزشکی و ... سختره) بیام وب مستر بشم
خلاصه مطلب اینکه علاقه رو دارم ولی هیچی از وردپرس و هاست و این چیزا سر درنمیارم به جز وبلاگ زدن :general304:
به خاطر همین پرسیدم که چی باید بخونم ...
حالا اگه کمی راهنمایی کنین ممنون میشم.
با کمی تلاش اگه همه به درآمد خوب میرسیدن که اینجا همه الاف نمیگشتن(خودمو میگم سوء تفاهم نشه)
اینم بگم که درآمد تو نت به خیلییییییییی تجربه نیازمنده + دقت
باید کلا از سر و تهش سر دربیاری..حداقل زمانی که دوستان گفتن..
توهم میتونی مث من هم درستو بخونی هم نت..
Net. که بیشتر تو ایران به کار میاد! به نظرم تو بلاد کفر PHP هست که نون رو تو روغن می کنه! البته با توجه به تحقیقاتی که کردم میگم! چمیدونم شایدم Net. تو بلاد کفر بهتر باشه!!!
اینکه فیسبوک با PHP نوشته شده خودش میتونه دلیل بزرگی باشه برای گستردگی عجیب PHP که میشه هر پروژه حرفه ای و سطح بالایی رو باهاش راه اندازی کرد!:general601:در آمریکا برای دیدن یک برنامه نویس .net حرفه ای باید 15 روز زودتر وقت بگیرید
البته php هم طرفداران خودش رو داره ولی کلا .net بیشتر برای کارهای حرفه ای و سطح بالا استفاده می شه مثل خود ایران که اکثرا سایت های
دانشگاهی و دولتی طراحی میشه
برنامه نویسی در آمریکا فکر کنم جزو 5 شغل پردرآمدبه حساب میاد
5 روزه درخواست پرداخت دادم، پرداخت نکردنسلام جهت اطلاع : پاپ آپ ادز بعد از انتقال سرور دوباره بالا اومد . انشالله دیگه هیچ مشکلی از سوی سرور ها ( هاست دی ال ) پیش نیاد
popupads.ir
بهرام که گور می گرفتی همه عمر دیدی که چگونه گور بهرام گرفت:general509:
شاکی نشدم. دوست عزیزبهرام که گور می گرفتی همه عمر دیدی که چگونه گور بهرام گرفت:general509:
علی جان یعنی الان میخوای بگی یکی پیدا شده که به شما گیر داده و شما شاکی شدی؟! :general210:
آقا ناراحت نشیا خواستیم فضارو عوش کنیم
میتونی درسی که دوست داری رو بخونی و در کنارش بری کلاسای بیرون و یاد بگیریعرض کنم که می خواستم رشته مهندسی مکانیک بخونم ولی چند وقتی که وب گردی می کنم می بینم که با کمی تلاش ، وب مسترها به درآمد خوبی می رسن.
به خاطر همین با خودم گفتم که به جای اینکه به خودم فشار بیارم و برم مکانیک بخونم (خداییش از پزشکی و ... سختره) بیام وب مستر بشم
خلاصه مطلب اینکه علاقه رو دارم ولی هیچی از وردپرس و هاست و این چیزا سر درنمیارم به جز وبلاگ زدن :general304:
به خاطر همین پرسیدم که چی باید بخونم ...
حالا اگه کمی راهنمایی کنین ممنون میشم.
نه آقا بد برداشت نکن. در کل ما را عفو فرما:general601:شاکی نشدم. دوست عزیز
بحث چیز دیگه ایه.
داش ممد بهرام هم شدیم رفت: دی
بهرام پادشاهی دلیر و جنگجو بود.
منبع: http://fa.wikipedia.org/wiki/بهرام_گورحکیم فردوسی روزگار بهرام پنجم را روزگار شادی مطلق میداند و در بیان رنجهای ایرانیان در عصر غلبة اعراب، به شادی روزگار بهرام پنجم اشاره میکند:
چنان فاش گردد غم و رنج و شور
که شادی به هنگام بهرام گور
حکیم نظامی گنجوی در هفت پیکر (بهرامنامه) داستان بهرام را از بدو تولد، تا مرگ رازگونهاش بیان میکند.
حکیم عمر خیام در یکی از رباعیاتش به موضوع مرگ بهرام چنین اشاره دارد:
آن قصر که جمشید درو جام گرفت آهو بچه کرد و روبه آرام گرفت
بهرام که گور میگرفتی همه عمر دیدی که چگونه گور بهرام گرفت
خوب دوستان وبمستر عزیزبه نام خدا هستم
چند سالیه با دوستام دوست شدم..گاهی وقتا نفس میادو میره، هنوز نمردم دوشواری ؟ خیلی هم عالیه دوشواری نداریم..!
خدایا تا نمردیم مارا از دنیا مبر
به رحمتک یاااااااااا دمت گرم
خودافز :دی
سلامنویسنده خوب برای سایت تفریحی کسی سراغ داره
بیشتر جوک و اس ام اس و مطالب درباره بازیگران مدنظر هست
www.jox.ir