مهرداد خان
Registered User
پاتو از رو سیم برداراز سایتم مثل همیشه بک آپ گرفتم و تو پوشه پابلیک اچ تی ام ال گذاشتمش ، دسترسی هم 644 گذاشتم. ولی با سرعت 1 دانلود میشه گاهی هم قطع میشه :( مشکل کجاست؟
پاتو از رو سیم برداراز سایتم مثل همیشه بک آپ گرفتم و تو پوشه پابلیک اچ تی ام ال گذاشتمش ، دسترسی هم 644 گذاشتم. ولی با سرعت 1 دانلود میشه گاهی هم قطع میشه :( مشکل کجاست؟
نیست افزونه که راحت نصب و استفاده کنم؟دستی میشه وارد کرد
بیسیمهپاتو از رو سیم بردار
مدیر سرور پاشو گذاشته لابد [emoji1]بیسیمه
بهتون توصیه میکنم رشته ی رو انتخاب کنید که علاقه دارید ؛ هر رشته ای باشه و بهش علاقه داشته باشید توش پول هست نهایتا میشید یه استاد دانشگاهعرض کنم که می خواستم رشته مهندسی مکانیک بخونم ولی چند وقتی که وب گردی می کنم می بینم که با کمی تلاش ، وب مسترها به درآمد خوبی می رسن.
به خاطر همین با خودم گفتم که به جای اینکه به خودم فشار بیارم و برم مکانیک بخونم (خداییش از پزشکی و ... سختره) بیام وب مستر بشم
خلاصه مطلب اینکه علاقه رو دارم ولی هیچی از وردپرس و هاست و این چیزا سر درنمیارمبه جز وبلاگ زدن :general304:
به خاطر همین پرسیدم که چی باید بخونم ...
حالا اگه کمی راهنمایی کنین ممنون میشم.
افزونه اشتراک گذاری که قسمت پایین هر مطلب هست خودم چند تا سایت دیدم که فیس نما و گوگل و چند شبکه اجتماعی دیگه رو داره اگه کسی اسمش می دونه معرفی کنه
http://artabaz.ir/%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3.html
بعدیش لپتاپتهتبلت خریدیم فقط وایبر و واتس اپ روش نصب کنیم
بعد دو ماه سیستم عاملش خود به خود خراب شد
asus
بعدیش لپتاپته![]()
Made in Chainaلپ تاپه هنوز سالمه
تبلت هم فکر کنم از سیستم عاملشه ببریم ببینیم بیمارستان چی میگه
باید ببرمش mri
شما داداش خیلی با پیج های انتساگرام سر و کار داریدلپ تاپه هنوز سالمه
تبلت هم فکر کنم از سیستم عاملشه ببریم ببینیم بیمارستان چی میگه
باید ببرمش mri
از من میشنوی بهترین راه افزایش فالوور افزایش دادن فالوور هستششما داداش خیلی با پیج های انتساگرام سر و کار دارید
یه سوال:بهترین راه افزایش فالو چیه؟
من در این زمینه تازه کارم لطفا راهنمایی کنید
من دارم مال منم 600 و خورده ایه امروز تبلیغ سفارش دادم تو یه پیج 412k ببینیم چی میشهکی پیج اینستا داره تبادل کنیم؟ من یه پیج 680 فالو دارم تا شب به 700 میرسه. یکی دیگه هم 100 و خورده ای فالو
پیجای هم تراز پ خ بدن
------
هاست نامحدود خوب سراغ ندارین؟![]()
تبلیغ..شما داداش خیلی با پیج های انتساگرام سر و کار دارید
یه سوال:بهترین راه افزایش فالو چیه؟
من در این زمینه تازه کارم لطفا راهنمایی کنید
اواتارت خیلی بی ادبه فوش میدهمن دارم مال منم 600 و خورده ایه امروز تبلیغ سفارش دادم تو یه پیج 412k ببینیم چی میشه
بیا کیک بیشتر بحرفیم : 8song
تبلیغ..
شما به خودت نگیر..اواتارت خیلی بی ادبه فوش میده
قصدم تبلیغ نبود