ALIREZA567
Registered User
- نوشتهها
- 862
- لایکها
- 656
قبول دارم:general601:با کیفیت ترین و بهترین سایت آموزش برنامه نویسی وب در ایران:
http://webgoo.ir
قبول دارم:general601:با کیفیت ترین و بهترین سایت آموزش برنامه نویسی وب در ایران:
http://webgoo.ir
دوستان توی کروم توی همه سایت ها پاپ آپ های اجیب و غریب باز میشه مثل :
مشاهده پیوست 728962
مشاهده پیوست 728963
مشکل چیه ؟
من خودم فک میکنم کل سایت ها با هم این پاپ آپارو گزاشتن و سیستم من مشکلی نداره
@محمد هستم
@همه
مسخره گیر آوردی مارو؟!:general210:دوستان توی کروم توی همه سایت ها پاپ آپ های اجیب و غریب باز میشه مثل :
مشاهده پیوست 728962
مشاهده پیوست 728963
مشکل چیه ؟
من خودم فک میکنم کل سایت ها با هم این پاپ آپارو گزاشتن و سیستم من مشکلی نداره
@محمد هستم
@همه
ریست کردم نشد :| اسم ویروس چیه راهش ؟ضرری نمی رسونه ؟ تو پاپ آپایی که باز میکنه فروشگاه فینال هم بود :-»ویروس گرفتی
برای من تو فایرفاکس تو همه سایت ها پاپ اپ باز میشد که ریست کردم فایرفاکس رو مشکل حل شد
درایو c هم اسکن کن
اگه دیگه تگت کردممسخره گیر آوردی مارو؟!:general210:
شاید افزونه ای چیزی گرفتی نصب کردی (حالا خواسته یا نا خواسته) بعد اینطوری شده! برو تو آدرس زیر ببین چه افزونه هایی فعالن!:general208:
chrome://extensions/
آره، دیگه تگم نکن! تگ کردنت از صدتا فحش بدتره!!! اصلا واسه همین بود که منظورم رو از مسخره گیر آوردن فهمیدی!ریست کردم نشد :| اسم ویروس چیه راهش ؟ضرری نمی رسونه ؟ تو پاپ آپایی که باز میکنه فروشگاه فینال هم بود :-»
اگه دیگه تگت کردم
ریست کردم نشد :| اسم ویروس چیه راهش ؟ضرری نمی رسونه ؟ تو پاپ آپایی که باز میکنه فروشگاه فینال هم بود :-»
این حرکات در شان شما نمی باشد : (آره دیگه تگم نکن! تگ کردن از صدتا فحش بدتره!!! اصلا واسه همین بود که منظورم رو از مسخره گیر آوردن فهمیدی!
حالا اصلا مشکلت حل شد؟! راه حلم تاثیری داشت؟!
:general509::general509::general509::general509::general509::general509::general509:این حرکات در شان شما نمی باشد : ()
اگر زیاد شاخ بازی در بیاری دعوتت می کنم به گروپ هایک .دی بهترین تنبیه
نه ادآنارو دیدم همون دیفالت خودشن + یه آی دی ام
نوچ نه نه تاثیری نداشت ، اسپم بود
-----
درایو سی رو اسکن کردم ( با نود32 ) حل شد انگار ، Avg به مفت هم نمیارزه آشغاله نود رو تا نصب کردم کروم رو ک اجرا کردم ویروسو گرفت
اساتید بزرگی هستند اونجا اتفاقا بخاطر وجود ما فیل نمیشه هیچوقت اونقدر حجم اطلاعات رد و بدل میشه که شبا کل سرور هایک داون میشه:general509::general509::general509::general509::general509::general509::general509:
واقعا شرمنده ام ! خودم هم پشیمانم از گذاشتن این اسمایلی
اسپم @siavashx بود که الان فقط آنلاین میشه اما خبری ازش نیست! کجاست این بشر؟! (میخوای بش بگم بیاد بخورتت؟!)
والا ما که تابحال این هایک رو استفاده نکردیم ولی مطمئنم بخاطر وجود شماها به زودی فیلتر میشه!!! بعدشم هر جا شما باشین مطمئنا وادی کفر هست!!:general509:
اجرشون با خدا!:general601:اساتید
بزرگی هستند اونجا اتفاقا بخاطر وجود ما فیل نمیشه هیچوقت اونقدر حجم اطلاعات رد و بدل میشه که شبا کل سرور هایک داون میشه
حالا چرا شبا ؟ اساتید شبا میان میدن اطلاعات رو
الان مثلا طرفداری کردی از استاد @siavashx ؟!!!!
متی @محمد هستم بیار گروه :general703:اساتید بزرگی هستند اونجا اتفاقا بخاطر وجود ما فیل نمیشه هیچوقت اونقدر حجم اطلاعات رد و بدل میشه که شبا کل سرور هایک داون میشه
اساتید بزرگی هستند اونجا اتفاقا بخاطر وجود ما فیل نمیشه هیچوقت اونقدر حجم اطلاعات رد و بدل میشه که شبا کل سرور هایک داون میشه
با استاد سیاوش درست صحبت کن ، ایشون همه چیز دادن بجز عسپم
@siavashx
شما دو تا واسه چی گیر دادین به من؟:general210:
:general510:
:general602:
شما دو تا واسه چی گیر دادین به من؟:general210:
خب میخواین اسپم کنین اسپم کنین دیگه:general711: واسه چی اسم منو میارین؟
من که شخصا دیشب تو اون ساعت قصدم احضار روحت بود که حالا خودت اومدی! (اصلا به روح اعتقاد داری؟!) مهم اینه که الان تو پیدات شد و پروژه احضار سیاوش با موفقیت به اتمام رسید! :general601:
احتمالا امتحاناتت شروع شده کمتر سر میزنی اینجا؟! مگه نه؟!:general304: در کل سعی کن 20 بگیری!
راستی اسپم هم خودت میدی اسپمر هم خودتی!
wp-banسلام.
چگونه یک آی پی یک شخص میشه مسدود کرد ؟؟
افزونه وجود داره برای اینکار ؟