ALIREZA567
Registered User
- نوشتهها
- 862
- لایکها
- 656
قبول دارم:general601:با کیفیت ترین و بهترین سایت آموزش برنامه نویسی وب در ایران:
http://webgoo.ir
قبول دارم:general601:با کیفیت ترین و بهترین سایت آموزش برنامه نویسی وب در ایران:
http://webgoo.ir
دوستان توی کروم توی همه سایت ها پاپ آپ های اجیب و غریب باز میشه مثل :
مشاهده پیوست 728962
مشاهده پیوست 728963
مشکل چیه ؟
من خودم فک میکنم کل سایت ها با هم این پاپ آپارو گزاشتن و سیستم من مشکلی نداره
@محمد هستم
@همه
مسخره گیر آوردی مارو؟!:general210:دوستان توی کروم توی همه سایت ها پاپ آپ های اجیب و غریب باز میشه مثل :
مشاهده پیوست 728962
مشاهده پیوست 728963
مشکل چیه ؟
من خودم فک میکنم کل سایت ها با هم این پاپ آپارو گزاشتن و سیستم من مشکلی نداره
@محمد هستم
@همه
ریست کردم نشد :| اسم ویروس چیه راهش ؟ضرری نمی رسونه ؟ تو پاپ آپایی که باز میکنه فروشگاه فینال هم بود :-»ویروس گرفتی
برای من تو فایرفاکس تو همه سایت ها پاپ اپ باز میشد که ریست کردم فایرفاکس رو مشکل حل شد
درایو c هم اسکن کن
اگه دیگه تگت کردممسخره گیر آوردی مارو؟!:general210:
![]()
شاید افزونه ای چیزی گرفتی نصب کردی (حالا خواسته یا نا خواسته) بعد اینطوری شده! برو تو آدرس زیر ببین چه افزونه هایی فعالن!:general208:
chrome://extensions/
آره، دیگه تگم نکن! تگ کردنت از صدتا فحش بدتره!!! اصلا واسه همین بود که منظورم رو از مسخره گیر آوردن فهمیدی!ریست کردم نشد :| اسم ویروس چیه راهش ؟ضرری نمی رسونه ؟ تو پاپ آپایی که باز میکنه فروشگاه فینال هم بود :-»
اگه دیگه تگت کردم
![]()
ریست کردم نشد :| اسم ویروس چیه راهش ؟ضرری نمی رسونه ؟ تو پاپ آپایی که باز میکنه فروشگاه فینال هم بود :-»
این حرکات در شان شما نمی باشد : (آره دیگه تگم نکن! تگ کردن از صدتا فحش بدتره!!! اصلا واسه همین بود که منظورم رو از مسخره گیر آوردن فهمیدی!
![]()
حالا اصلا مشکلت حل شد؟! راه حلم تاثیری داشت؟!
:general509::general509::general509::general509::general509::general509::general509:این حرکات در شان شما نمی باشد : ()![]()
اگر زیاد شاخ بازی در بیاری دعوتت می کنم به گروپ هایک .دی بهترین تنبیه
نه ادآنارو دیدم همون دیفالت خودشن + یه آی دی ام
نوچ نه نه تاثیری نداشت ، اسپم بود
-----
درایو سی رو اسکن کردم ( با نود32 ) حل شد انگار ، Avg به مفت هم نمیارزه آشغاله نود رو تا نصب کردم کروم رو ک اجرا کردم ویروسو گرفت
اساتید بزرگی هستند اونجا اتفاقا بخاطر وجود ما فیل نمیشه هیچوقت اونقدر حجم اطلاعات رد و بدل میشه که شبا کل سرور هایک داون میشه:general509::general509::general509::general509::general509::general509::general509:
واقعا شرمنده ام ! خودم هم پشیمانم از گذاشتن این اسمایلی
اسپم @siavashx بود که الان فقط آنلاین میشه اما خبری ازش نیست! کجاست این بشر؟! (میخوای بش بگم بیاد بخورتت؟!)![]()
والا ما که تابحال این هایک رو استفاده نکردیم ولی مطمئنم بخاطر وجود شماها به زودی فیلتر میشه!!! بعدشم هر جا شما باشین مطمئنا وادی کفر هست!!:general509:
اجرشون با خدا!:general601:اساتید
بزرگی هستند اونجا اتفاقا بخاطر وجود ما فیل نمیشه هیچوقت اونقدر حجم اطلاعات رد و بدل میشه که شبا کل سرور هایک داون میشه
حالا چرا شبا ؟ اساتید شبا میان میدن اطلاعات رو
الان مثلا طرفداری کردی از استاد @siavashx ؟!!!!
متی @محمد هستم بیار گروه :general703:اساتید بزرگی هستند اونجا اتفاقا بخاطر وجود ما فیل نمیشه هیچوقت اونقدر حجم اطلاعات رد و بدل میشه که شبا کل سرور هایک داون میشه
اساتید بزرگی هستند اونجا اتفاقا بخاطر وجود ما فیل نمیشه هیچوقت اونقدر حجم اطلاعات رد و بدل میشه که شبا کل سرور هایک داون میشه
با استاد سیاوش درست صحبت کن ، ایشون همه چیز دادن بجز عسپم![]()
@siavashx![]()
شما دو تا واسه چی گیر دادین به من؟:general210:
:general510:
![]()
:general602:
شما دو تا واسه چی گیر دادین به من؟:general210:
خب میخواین اسپم کنین اسپم کنین دیگه:general711: واسه چی اسم منو میارین؟![]()
من که شخصا دیشب تو اون ساعت قصدم احضار روحت بود که حالا خودت اومدی! (اصلا به روح اعتقاد داری؟!) مهم اینه که الان تو پیدات شد و پروژه احضار سیاوش با موفقیت به اتمام رسید! :general601:
احتمالا امتحاناتت شروع شده کمتر سر میزنی اینجا؟! مگه نه؟!:general304: در کل سعی کن 20 بگیری!
راستی اسپم هم خودت میدی اسپمر هم خودتی!![]()
wp-banسلام.
چگونه یک آی پی یک شخص میشه مسدود کرد ؟؟
افزونه وجود داره برای اینکار ؟