راستی احسان بن میکنی میزنهwp-ban
یو آر بند
نمیشه نات فوند بده
چون بن میزنه طرف میره ای پی عوض میکنه
راستی احسان بن میکنی میزنهwp-ban
شما که همه رو تست کردی این رو یه تست کنبا 27300 هزار آیپی
ورودی گوگل 17000
در طی تقریبا" 36 ساعت
از ترکیب ایران پاپ آپ و فیس نما
14400 تومان از فیس نما و 9600 تومان از ایران پاپ آپ
در واقع ایران پاپ آپ ادعا میکنه من هر آیپی رو 3 تومان پرداخت میکنم !
چرا دروغ ؟! چرا نیرنگ ؟!
popupads هم استفاده کردم اصلا" راضی نبودم !
دوستان پیشنهاد بهتری دارن ؟!
اغلب سایت ها رو عضو هستم ، ازجمله سایتی که شما معرفی کردین ! ( اما هنوز تستش نکردم ! ) :general507:شما که همه رو تست کردی این رو یه تست کن
http://paypop.org/ref:4
ب ازای هر پاپ آپیکه باز میشه اون مقدار رو ب شما میدن. ممکنه برای همه آی پی هاتون پاپ آپ باز نشه. در ضمن کم شماری هم از صفات بارز سیستمای پاپ آپ هست ک دیگه برای خودش ی روال عادی شده! الان دیگه رقابت سیستمای پاپ آپ سر اینه ک کدومشون بیشتر کمتر نمیشماره!با 27300 هزار آیپی
ورودی گوگل 17000
در طی تقریبا" 36 ساعت
چرا دروغ ؟! چرا نیرنگ ؟!
نامحدود!این سایت های دانلود فیلم و اینا پهنای باندشون چقده؟
یه فیلم یه گیگی رو هزار نفر دانلود کنن میشه 1ترا :|
راستی احسان بن میکنی میزنه
یو آر بند
نمیشه نات فوند بده
چون بن میزنه طرف میره ای پی عوض میکنه
درسته .تست کردم اتفاقابا هیت اکسس بن کنی 403 میده فکر کنم
درسته .تست کردم اتفاقا
با اینکه ای پی تکی وارد کردم
ولی بعد یه مدت تو گوگل وبمستر پیام اومده بود ربات ها نمیتونن وارد سایت بشن
به هاست هم گفتم گفت مشکل از ما نیست
اخرش نفهمیدم چکار کنم![]()
از wp-ban استفاده کن بعد قسمت Banned Message: رو در قسمت تنظیمات ویرایش کن.:general601:درسته .تست کردم اتفاقا
با اینکه ای پی تکی وارد کردم
ولی بعد یه مدت تو گوگل وبمستر پیام اومده بود ربات ها نمیتونن وارد سایت بشن
به هاست هم گفتم گفت مشکل از ما نیست
اخرش نفهمیدم چکار کنم![]()
ولی میگن چیزی به اسم هاست نامحدود . پهنای باند نامحدود... وجود نداره چون زیاده اصطلاحا میگن نامحدود . الان هاست دی ال که معتبره سرور اختصاصی نامحدود نمیده :| یه معتبر بگو که نامحدود بدهنامحدود!
چنگیز هاستولی میگن چیزی به اسم هاست نامحدود . پهنای باند نامحدود... وجود نداره چون زیاده اصطلاحا میگن نامحدود . الان هاست دی ال که معتبره سرور اختصاصی نامحدود نمیده :| یه معتبر بگو که نامحدود بده
از شما خواهشمندم که دیگر با جواب های صحیح من را شرمسار نفرمایید:angrybirds10::angrybirds11::angrybirds12::angrybirds3:چنگیز هاست
ن اینکه اصلا نباشهولی میگن چیزی به اسم هاست نامحدود . پهنای باند نامحدود... وجود نداره چون زیاده اصطلاحا میگن نامحدود . الان هاست دی ال که معتبره سرور اختصاصی نامحدود نمیده :| یه معتبر بگو که نامحدود بده
اون هاست نامحدوده که وجود نداره. پهنای باند که نامحدودش وجود داره چرا نداشته باشه!ولی میگن چیزی به اسم هاست نامحدود . پهنای باند نامحدود... وجود نداره چون زیاده اصطلاحا میگن نامحدود . الان هاست دی ال که معتبره سرور اختصاصی نامحدود نمیده :| یه معتبر بگو که نامحدود بده
با 27300 هزار آیپی
ورودی گوگل 17000
در طی تقریبا" 36 ساعت
چرا دروغ ؟! چرا نیرنگ ؟!
بچه ها ادمین سایت سکوت پاپ آپ ، ادمین سایت سکوت پاپ آپ بچه ها:general711:سایت سکوت پاپ اپ عالی پول میده بخدا بموقع هم میده خیییییییللللللللیییییییییییی خوبه خواستی یه امتحان کن منک ازش راضیم
s-papup.irبچه ها ادمین سایت سکوت پاپ آپ ، ادمین سایت سکوت پاپ آپ بچه ها:general711: