afshin313
Registered User
چه مزیتی داره این فکر تو نسبت به این سایت های رایگان؟یا تورنت؟سلام دوستان
سایت دانلود بازی با عضویت VIP جواب میده به نظر شما ؟
چه مزیتی داره این فکر تو نسبت به این سایت های رایگان؟یا تورنت؟سلام دوستان
مهم ترین مسئله پشتیبانی.چه مزیتی داره این فکر تو نسبت به این سایت های رایگان؟یا تورنت؟
شاید 1 درصد فعالای اینترنتی بخوان بازی دانلود کنن که اونام میزارن ساعت رایگان و شبا دانلود میکنن که مفت دربیاد واسشون وگرنه اگه 5ت جیبشون بود میرفتن از سر کوچه میخریدن.مهم ترین مسئله پشتیبانی.
توی تورنت که اصلا پشتیباانی و راهنمایی برای رفع ارور های احتمالی نیست
توی این سایت های دانلودم مثله دانلود ها زیاد به نظرات جواب نمی دهند .
حالا به نظر شما چطوره؟
فک نکنم جواب بده چون اکثر بازی ها رایگان تو نت ریخته برای دانلودسلام دوستان
در این زمینه این سایت هست .نمیدونم چقدر یوزر وی آی پی داره .شاید 1 درصد فعالای اینترنتی بخوان بازی دانلود کنن که اونام میزارن ساعت رایگان و شبا دانلود میکنن که مفت دربیاد واسشون وگرنه اگه 5ت جیبشون بود میرفتن از سر کوچه میخریدن.
دانلود ها و امثال اون تو انجمن هاشون جواب میدن بیشترمهم ترین مسئله پشتیبانی.
توی تورنت که اصلا پشتیباانی و راهنمایی برای رفع ارور های احتمالی نیست
توی این سایت های دانلودم مثله دانلود ها زیاد به نظرات جواب نمی دهند .
حالا به نظر شما چطوره؟
تازه داشتیم آرشیو جمع می کردیم .نا امید شدیم رفت پس بهتر است برم سراغ یه موضوع دیگهدانلود ها و امثال اون تو انجمن هاشون جواب میدن بیشتر
یا میتونی سوالتو تو بازی سنتر بپرسی بهت میگن![]()
نگران نباش به زودی بر می گردم به حالت قبلی!!!:general601:تبریک می گویم شما یک عسپمر شدید
کسی ک اینقدر راحت حالتش تغییر میکوند را باید بوسید .نگران نباش به زودی بر می گردم به حالت قبلی!!!:general601:
فعلا کمال هم نشین در من اثر کرده!:general509:
فک کنم اون صفحه هایی رو که پسندیدی رو نشون میده اون جاهایی رو که Like نکردی نشون نمیده بعد از Like نشون میده ...دوستان تو fb زیر هر پست 2 تا نظرات هم نشون میداد تا دیروز الان تو همه پیج ها نظرات رو نشون نمیده چرا :general710:
زود ارشیوتو از بین ببر :دیتازه داشتیم آرشیو جمع می کردیم .نا امید شدیم رفت پس بهتر است برم سراغ یه موضوع دیگه
خب ببوس:general607:کسی ک اینقدر راحت حالتش تغییر میکوند را باید بوسید .
من دیگه حرفی ندارم برم ب فعالیت مفید و مخفی ام بپردازم
شما پی هرکاری رو بگیری به جایی میرسهتازه داشتیم آرشیو جمع می کردیم .نا امید شدیم رفت پس بهتر است برم سراغ یه موضوع دیگه
حالا ما یه چیزی گفتیم شما زیاد باور نکن :دیتازه داشتیم آرشیو جمع می کردیم .نا امید شدیم رفت پس بهتر است برم سراغ یه موضوع دیگه
بلی نمونه ش خودمدوستان کسی رو برای مشاوره در امر جذب کاربر ثابت سراغ دارید؟!![]()
باز که من تگ کردی
واریز شد عزیزم.بلی نمونه ش خودم
مبلغ N به توان یک میلیون, تومن به این شماره حساب واریز کنید بعدش از منشیم(استاد ) وقت بگیرید در خدمت هستم
020***********
باز که من تگ کردی
ای اسچمر:general710:
با مهدی میخواین اسپم بازی کنین منو وارد بازی تون نکنین![]()
واریز شد عزیزم.
فقط شماره منشی رو برای بنده پ.خ کن.:دی