• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
میشه منبعتون رو برای چیزی که در مورد کیفیت عکس ها گفتید درج کنید؟!!!! تصویر تا جایی که امکان داره باید از لحاظ حجم بهینه بشه (البته نه اینکه به کیفیتش لطمه بخوره)! اصولا از مهم ترین موضوعات در مورد سئو تصاویر همون حجمشه!
در مورد عکسی که برای این دوستمون مثال زدم شما این عکسو ببینید
http://1moda.ir/wp-content/uploads/2014/12/avva-1.jpg
این عکس اصلی هست که حجمش 202 کیلوبایت هست!
حالا اینو نگاه کنید!
http://8pic.ir/images/ks0u7urtcg34e5yf8nmy.jpg
این عکس رو بنده حجمش رو کمتر از نصف کردم و همون طور که مشاهده می کنید در حالت نورمال هیچ تغییر خاصی مشاهده نمیشه!
در کل طبق اطلاعات بنده و منابع موثق عکس تا جایی که به کیفیتش لطمه نخوره باید بهینه شه! این به معنای گذاشتن عکس بی کیفیت نیست که بگیم کیفیت فدای حجم شده بلکه به معنای تناسب حجم تصویر با کیفیت آن است!
http://www.shopify.com/blog/7412852-10-must-know-image-optimization-tips

آپدیت:
حجم بالای تصاویر باعث میشه
1. حجم صفحه بالا بره
2. لود تایم سایت بالا بره که خودش در نتایج گوگل تاثیر داره!
3. در ایران با سرعت افتضاح نت امکان داره به دلیل دیر لود شدن سایت، کاربر از سایت فرار کنه که اصطلاحا بهش بونس ریت Bounce Rate میگن که برای رتبه مطالب در جستجوی گوگل مهمه و اگر فرار از سایت زیاد باشه رتبه در ورودی گوگل افت می کنه!
4. یک چیز کاملا عادی هست که حجم تصاویر باید تا جایی که به کیفیت لطمه نزنه کاهش پیدا کنه!
5. موفق باشید!

از تجربیاتی که خودم دارم متوجه چنین چیزی شدم . شما نت ایران رو برای بررسی منبع قرار نده چون نت ایران فقط اسپمه . در مورد اینکه حجم صفحات میره بالا روش این دوستمون اشتباهه ایشون باید یک عکس کم حجم رو بزارن و به عکس اصلی با کیفیت بالا لینکش بدن .

برای آزمایش پیشنهاد می کنم کلمات زیر رو در google image جستجو کنید و سایز 20 عکس اول رو مشاهده کنید مطمئنم نظرتون تغییر می کنه :
obama
car
shoes

حتی عکس هایی با سایز 5000 پیکسل هم پیدا میشن توشون

http://www.tagseoblog.com/optimizing-images-for-google-imagesearch-image-seo-basics

متاسفانه در این انجمن به هر کسی که کمک کنید به حالت جنگ بهتون نگاه میشه دوستان اگر تجربه ای دارید و کسی خلافش رو ادعا کرده خیر سرمون قشر تحصیلکرده جامعه هستیم به حالت درست برخورد کنید تا به نتیجه برسیم ( منظورم کلی بود :D )

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
کسی میدونه چطوری یه سری فیلمو فشرده کنم؟
وینرار کلا ۵٪ فشرده میکنه که اصن بدرد نمیخوره.
خیلی ضروریه اگه کمک کنید ممنون میشم
فیلینگ spam

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
میخای حجمشو کم کنی ؟

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
فیلینگ spam

بجز کاهش کیفیت راهی وجود نداره چون فیلم و عکس کلا چیزی برای کم کردن در حالت استریم ندارن

ufont

لایک‌ها
4,086
نه ایشان قصد افزایش حجم فیلم را دارند.
خوب با کانورت ( کاهش تعداد فریم ها در ثانیه ، تغییر فرمت هر فریم و سایز و ...) میشه حجم رو کم کرد ولی فشرده که میگه ممکنه نخواد کیفیتش تغییر کنه این شد سوال کردم :general505:

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
از تجربیاتی که خودم دارم متوجه چنین چیزی شدم . شما نت ایران رو برای بررسی منبع قرار نده چون نت ایران فقط اسپمه . در مورد اینکه حجم صفحات میره بالا روش این دوستمون اشتباهه ایشون باید یک عکس کم حجم رو بزارن و به عکس اصلی با کیفیت بالا لینکش بدن .

برای آزمایش پیشنهاد می کنم کلمات زیر رو در google image جستجو کنید و سایز 20 عکس اول رو مشاهده کنید مطمئنم نظرتون تغییر می کنه :
obama
car
shoes

حتی عکس هایی با سایز 5000 پیکسل هم پیدا میشن توشون

http://www.tagseoblog.com/optimizing-images-for-google-imagesearch-image-seo-basics

متاسفانه در این انجمن به هر کسی که کمک کنید به حالت جنگ بهتون نگاه میشه دوستان اگر تجربه ای دارید و کسی خلافش رو ادعا کرده خیر سرمون قشر تحصیلکرده جامعه هستیم به حالت درست برخورد کنید تا به نتیجه برسیم ( منظورم کلی بود :D )
بنده که در گفتار خودم جنگی رو مشاهده نمی کنم! بازم اگر همچین برداشتی شد عذر میخوام!
در مورد اینکه وب و اینترنت ایران اصولش نادرسته که خب شکی نیست! ولی وبسمترای ایرانی هم قصدشون بازدید گرفتن از ایران هست و باید خودشون رو با اصولش وقف بدن تا بتونن سرپا بمونن!! در غیراینصورت فقط با خودشون جنگیدن!
بعد اصلا موضوع سر این نیست که تو قسمت تصاویر گوگل تو صدر باشیم بلکه موضوع بر سر در صدر بودن مطالب هست! این دوتا رو با هم اشتباه نگیرید!!!
در کنار این ها با بک لینک میشه خیلی از اصول رو دور زد و حتی شاید تو یک کلمه کلیدی پر جستجو یه سایتی اول باشه که برخی از موارد اصلی سئو رو رعایت نکرده! که این ها میتونه دلیلش رندوم بودن نتایج گوگل در یک بازه زمانی خاص باشه یا اینکه حالا مثلا اون سایت رو که اصول سئو رو رعایت نکرده ولی پر از مطلب هست و بک لینکای زیادی گرفته در کلمه کلیدی خاصی اول قرار بده! ولی ما داریم در مورد اصول کلیش حرف میزنیم نه در مورد مسائلی که استثنا هستن! هر چند بسیاری از سایت های بزرگ به حجم تصاویر دقت نمیکنن علی الخصوص سایت های خبری! ولی بحث سر اینه که سایت های کوچیک سریعتر بیان بالا!

در مورد عکس 5000 پیکسلی هم باید بگم که عکس 600 پیکسلی با حجم 20-30 کیلوبایت تعدادش بیشتر از عکس 5000 پیکسلی در نتایج ابتدایی گوگل هست اینم بگم که همین کلمات رو شما اگر معادل فارسیش رو تو تصاویر گوگل جستجو کنید نظرتون عوض خواهد شد و بحث ما هم وب ایرانه نه اونور آب! و باز هم میگم بحث ما بر سر نتیجه جستجو تصاویر نیست بلکه جستجو مطلب هست! هر چند اصل سئو اینه که شما تولید محتوا کنی و در کنارش حداقل ها رو رعایت کنی و بحث سر چند کیلوبایت بالا پایین شدن تصویر نیست همینکه سایتی بتونه حجم صفحه رو زیر 1 مگ نگه داره و تعداد در خواست هاش زیر 70-80 تا باشن و لودتایمش زیر 5-6 ثانیه باشه و یه اصول کلی رو رعایت کنه کافیه که دیگه فقط رو محتوا تمرکز کنه تا بالاتر باشه! سئو تصاویر هم برای اونایی مفیده که دیگه میخوان خیلی تاپ باشن و درست عمل کنن!

در مورد اینکه یک تصویر کوچک یا کم حجم از تصویر اصلی بگذاریم و با کلیک کردن بر روی آن به تصویر اصلی هدایت شویم نیز اگر برای کاربر و خود سایت (از لحاظ گرافیکی و ...) مشکلی نباشه که بهترین راهه ولی فکر نمی کنم این راه برای سایت این دوستمون کارساز باشه چرا که نوع مطلب الزام میکنه که عکس رو بصورت کامل و با کیفیت اصلی در مطلب گذاشت!
در مورد لینکی هم که دادید باید بگم که سوای این موضوع که سایت معتبری نیست اما توضیحاتش منافاتی با حرفای بنده نداشت مثلا:
You should compresse the picture as much as possible without loosing the quality of an image.
در کل هر آنچه که نیاز بود رو گفتم بیشتر از این گفتن فقط توجیه کردن هست که کار به جایی نمیبره و شاید تجربیات شما درست باشه! در کل بنده سعی کردم با دلیل و مدرک موضوع رو بررسی کنم! حالا هر کسی یه تجربه و نظری داره و باز هم میگم که مهم تولید محتواست که در بستر حداقل های سئو باید انجام شه! سئو هم موتور تقویت شده نیست که بندازی رو سایت مثل جت بری جلو! تجربه و مطالعست و هیچکی هم نمیتونه ادعا کنه که تو این زمینه خبره هست! شرمنده که چشماتونو درد آوردم (البته اگر تا آخر خوندید).
موفق باشید

Last edited:

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
میخای حجمشو کم کنی ؟
اره اگه بشه.
بجز کاهش کیفیت راهی وجود نداره چون فیلم و عکس کلا چیزی برای کم کردن در حالت استریم ندارن
بعضی از فیلمای امورشی که تو اشیانه میزارن مثلا ۱۰ مگابایته وقتی از زیp خارج میکنی میشه ۲۰۰ مگابایت.
۲۵٪ هم فشرده بشه کافیه

signul

Registered User
لایک‌ها
938
خوب با کانورت ( کاهش تعداد فریم ها در ثانیه ، تغییر فرمت هر فریم و سایز و ...) میشه حجم رو کم کرد ولی فشرده که میگه ممکنه نخواد کیفیتش تغییر کنه این شد سوال کردم :general505:
آری اینطور هم می شود برداشت کرد.
آیا به نتیجه ای در مورد بت رسیده اید ؟؟؟ آیا حلال است یا خیر؟

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
بعد اصلا موضوع سر این نیست که تو قسمت تصاویر گوگل تو صدر باشیم بلکه موضوع بر سر در صدر بودن مطالب هست! این دوتا رو با هم اشتباه نگیرید!!!

اون دوستمون سایتی دارن که موضوع اصلیشون عکسه پس باید در این مورد هم در نتایج اولیه قرار بگیرن تا پیشرفت کنن

در کنار این ها با بک لینک میشه خیلی از اصول رو دور زد و حتی شاید تو یک کلمه کلیدی پر جستجو یه سایتی اول باشه که برخی از موارد اصلی سئو رو رعایت نکرده! که این ها میتونه دلیلش رندوم بودن نتایج گوگل در یک بازه زمانی خاص باشه یا اینکه حالا مثلا اون سایت رو که اصول سئو رو رعایت نکرده ولی پر از مطلب هست و بک لینکای زیادی گرفته در کلمه کلیدی خاصی اول قرار بده! ولی ما داریم در مورد اصول کلیش حرف میزنیم نه در مورد مسائلی که استثنا هستن! هر چند بسیاری از سایت های بزرگ به حجم تصاویر دقت نمیکنن علی الخصوص سایت های خبری! ولی بحث سر اینه که سایت های کوچیک سریعتر بیان بالا!

در مورد رندوم بودن ایندکس دهی گوگل اشتباه می کنید تمام صفحات جدید در لحظه ارزیابی می شن و این ارزیابی هر 6 تا 12 ساعت تا 20 روز تکرار میشه

در مورد عکس 5000 پیکسلی هم باید بگم که عکس 600 پیکسلی با حجم 20-30 کیلوبایت تعدادش بیشتر از عکس 5000 پیکسلی در نتایج ابتدایی گوگل هست اینم بگم که همین کلمات رو شما اگر معادل فارسیش رو تو تصاویر گوگل جستجو کنید نظرتون عوض خواهد شد و بحث ما هم وب ایرانه نه اونور آب! و باز هم میگم بحث ما بر سر نتیجه جستجو تصاویر نیست بلکه جستجو مطلب هست! هر چند اصل سئو اینه که شما تولید محتوا کنی و در کنارش حداقل ها رو رعایت کنی و بحث سر چند کیلوبایت بالا پایین شدن تصویر نیست همینکه سایتی بتونه حجم صفحه رو زیر 1 مگ نگه داره و تعداد در خواست هاش زیر 70-80 تا باشن و لودتایمش زیر 5-6 ثانیه باشه و یه اصول کلی رو رعایت کنه کافیه که دیگه فقط رو محتوا تمرکز کنه تا بالاتر باشه! سئو تصاویر هم برای اونایی مفیده که دیگه میخوان خیلی تاپ باشن و درست عمل کنن!

نمی دونم چرا سرچ عکس رو دست کم میگیرید احتمال میدم سایت هایی که مرتبط به عکس هستن رو نداشتین تا حالا و اینکه قواعد وب در سرتاسر دنیا برای گوگل تقریبا یکسان هستن و اونم به قول شما تولید محتوا هست اصلا شعار اصلی سئو همینه محتوا پادشاست

در مورد اینکه یک تصویر کوچک یا کم حجم از تصویر اصلی بگذاریم و با کلیک کردن بر روی آن به تصویر اصلی هدایت شویم نیز اگر برای کاربر و خود سایت (از لحاظ گرافیکی و ...) مشکلی نباشه که بهترین راهه ولی فکر نمی کنم این راه برای سایت این دوستمون کارساز باشه چرا که نوع مطلب الزام میکنه که عکس رو بصورت کامل و با کیفیت اصلی در مطلب گذاشت!
در مورد لینکی هم که دادید باید بگم که سوای این موضوع که سایت معتبری نیست اما توضیحاتش منافاتی با حرفای بنده نداشت مثلا:

در مورد سایت بله معتبر نیست ولی نویسنده سواد بالایی داره ( در ضمن سئو کارهای خارجی معمولا مشاهدات خودشونو قرار میدن)

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
بعضی از فیلمای امورشی که تو اشیانه میزارن مثلا ۱۰ مگابایته وقتی از زیp خارج میکنی میشه ۲۰۰ مگابایت.
۲۵٪ هم فشرده بشه کافیه

می تونید از نرم افزار های فیلم برداری از صفحه نمایش استفاده کنید که حجم فوق العاده کمی میگیرن و بسیار هم فشرده میشن

Last edited:

ufont

لایک‌ها
4,086
۲۵٪ هم فشرده بشه کافیه
این برای منم سوال است چوگانه است که اینطور می شود ؟
بهترین کانورتور
آیا به نتیجه ای در مورد بت رسیده اید ؟؟؟ آیا حلال است یا خیر؟
خیر ، سیاوش که بخیل است نمی آید راهنمایی نماید
@siavashx و @aliffvfhfhk
آیا درآمد حاصل از بت حلال است ؟ چرا ؟

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
اره اگه بشه.

۲۵٪ هم فشرده بشه کافیه
حیف جاش نیست وگرنه توضیح میدادم

ارسال توسط گوشی 2.3 اینچی

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
۲۵٪ هم فشرده بشه کافیه
درخواست منم نیز می باشد

معمولا فرمت فیلم هاشون avi هست، این فرمت با حفظ کیفیت، حجمش کم میشه :general601:

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
فیلینگ spam
جدا کردن صوت از تصویر و هر کدوم رو جدا zip یا rar کنید.
اگه دقت کنید اون فیلم های که تو آشیانه هست صدا ندارن فقط فیلم هستن.
و بعضا به سخت افزار شما ربط داره
پ ن : امتحان نکردم فقط چند جا خوندم

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
سلام دوستان عزیز وقت همگی بخیر .
یه کد نیاز دارم بدجور واجب هستش در ضمن اگه بتونیم باهم همکاری کنیم و این کد رو حلش کنیم یعنی محشر میشه به همه مون . فوق العاده پیشرفت در گوگل و الکسا میتونیم داشته باشیم .
ادرس سوالم تو امضام هست . لطفا همکاری کنیم بحث کنیم به نتیجه برسیم . مرسی از همگی

بالا