• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
این هفته رادیو ندارین؟:(
نه متاسفانه.
مشکلی برای خانم علیمردانی پیش اومده گویا.
احتمالا از هفته های آینده خودم + چند تن از دوستان رادیو پژوهش رو آماده کنیم تا چیزی که می خوام بشه...

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
جک ما (Jack Ma)، کسی است که علی بابا را بنیان نهاد. او که یک معلم انگلیسی بازنشسته است، شرکت خود را به سال ۱۹۹۹ در آپارتمانش در شهر هانگ ژو تأسیس کرد. سواد او به اندازه یک متخصص کامپیوتر معمولی هم نیست. او تا سال ۱۹۹۵ از اینترنت استفاده نمی کرد و البته هنوز هم کدنویسی بلد نیست.
کد:
http://digiato.com/article/2014/09/19/%D9%87%D8%B1-%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%87-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DA%A9%D9%85%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%A8%D8%A7/

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
چرااااا بازدیدش برنمیگرده !! الان دو ماه شد نویسنده گرفتم براش ... www.ujc.ir
آخه مگه گوگل به این نگاه میکنه که مثلا فلان سایت نویسنده استخدام کرده پس باید بیارمش بالا؟!!!
خب الان شما دقت کن که مطالب وبسایت شما از اون دسته مطالبی هستند که سایتای دیگه با بک لینک تو جستجو گوگل میان بالا و یا اینکه کلا سایتای پر محتوا (محتوای غنی و اصولی) میان بالا!!! از طرف دیگه محتوای سبز یا همون evergreen content یا به اصطلاح دیگر fresh content یکی از اصولش اینه که مطلب دارای محتوای غنی باشه که باز محتوای غنی یکی از اصولش اینه که حداقل حاوی 300 کلمه باشه! حالا شما بیا مطالب سایتتون رو نگاه کن! اکثر مطالبتون که هم محتواشون کمه هم اینکه غنی نیستن!!! حالا تک و توک پیدا میشن مطالبی که یذره حجمش بالا هست ولی متاسفانه فکر کنم اگر نبودن بهتر بود چرا که کپی هستن و اختصاصی نیستن! حالا این جواب فقط قسمت کوچیکی بود در مورد انتظار نادرستتون بخاطر جذب نویسنده! بماند که موضوعات گسترده تری هستن که بر میگرده به خیلی چیزای دیگه!

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
چرااااا بازدیدش برنمیگرده !! الان دو ماه شد نویسنده گرفتم براش ... www.ujc.ir
بازدید یه چیزی مثه خوشگلی . بابای پولدار . هوش و... میمونه .خدا به بعضیا حتی اگه مطلبی کپی هم بزارن بازدید میده . کلا یه چیز ذاتیه:oops::D

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
آخه مگه گوگل به این نگاه میکنه که مثلا فلان سایت نویسنده استخدام کرده پس باید بیارمش بالا؟!!!
خب الان شما دقت کن که مطالب وبسایت شما از اون دسته مطالبی هستند که سایتای دیگه با بک لینک تو جستجو گوگل میان بالا و یا اینکه کلا سایتای پر محتوا (محتوای غنی و اصولی) میان بالا!!! از طرف دیگه محتوای سبز یا همون evergreen content یا به اصطلاح دیگر fresh content یکی از اصولش اینه که مطلب دارای محتوای غنی باشه که باز محتوای غنی یکی از اصولش اینه که حداقل حاوی 300 کلمه باشه! حالا شما بیا مطالب سایتتون رو نگاه کن! اکثر مطالبتون که هم محتواشون کمه هم اینکه غنی نیستن!!! حالا تک و توک پیدا میشن مطالبی که یذره حجمش بالا هست ولی متاسفانه فکر کنم اگر نبودن بهتر بود چرا که کپی هستن و اختصاصی نیستن! حالا این جواب فقط قسمت کوچیکی بود در مورد انتظار نادرستتون بخاطر جذب نویسنده! بماند که موضوعات گسترده تری هستن که بر میگرده به خیلی چیزای دیگه!

اقا يه بررسي هم رو سايت ما كن ممنون ميشم
http://1moda.ir

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
اقا يه بررسي هم رو سايت ما كن ممنون ميشم
http://1moda.ir
بزنم تو کار بررسی سایت فکر کنم خوب پول در بیارما! مثلا پلن طلایی (بررسی کامل و اصولی) پلن نقره ای (بررسی مسائل اصلی وبسایت) پلی برنزی (بررسی کلی بدون جزئیات خاصی) :دی
جدا از شوخی خب والا بررسی از چه منظر؟! بررسی گسترده هست! از لحاظ کد نویسی، استراتژی بک لینک، روند مطلب زدن، کد نویسی قالب، بررسی نوع مطلب و محتوای آن و هزارتا چیز دیگه که تو مطلب هست، بررسی مسائل خارجی مرتبط با وبسایت همچون گوگل وبمستر و ... که خیلی گسترده هست نمی گنجه که اینجا بهش اشاره کرد! ولی در کل هر کسی باید با مطالعه و تجربه به یک اصول کلی برسی!
اما در مورد مطالب وبسایت شما هم باید بگم همون توضیحاتی که برای @orginalfilm دادم حدودا برای سایت شما هم صادقه! فقط بصورت کلی و گذرا باید در کنار اون چیزایی که گفتم این رو هم اضافه کنم که مثلا چرا وقتی تایتل هر مطلب خودش تو تگ <h1> هست باز شما تو خود مطلب و در ابتداش میاین عنوان رو با تگ h1 قرار میدین؟! فکر نکنم ضروری باشه! حتی شاید (تاکید می کنم شاید) گوگل احساس کنه که میخواید زیاده از حد خودشیرینی کنید :دی بجاش میتونید توضیحات قبل از هر عکس رو تو تگ h2 یا h3 یا strong بذارید. هر چند همه اینها در کنار تولید محتوا و هزارتا چیز دیگه میتونن کارساز باشن!!! بازم میگم سایت شما از اون دسته سایتاییه که یا باید تولید محتوا کنید تا مطالبی که مدنظرتون هست بیان بالا یا بک لینک صحیح و اصولی بگیرید. (هر دوش با هم و در موازات یکدیگر باشه که چه بهتر!)
فقط یه چیزی که برام عجیبه اینه که آیا همیشه لود تایم سایتتون تو gtmetrix اینقدر بالا بوده؟!
http://gtmetrix.com/reports/1moda.ir/SFdMAfZD
اگر جواب مثبته که حتما یه فکری به حالش کنید!!! حجم صفحه بهتره که دیگه حداکثر 1 مگ باشه! و از اونجا که سایتتون عکس محوره به نظرم یه فکری به حال حجمش کنید مثلا
http://1moda.ir/wp-content/uploads/2014/12/avva-1.jpg
200 کیلوبایته که راحت میشه حجمشو از نصف هم کمتر کرد!

راستی از کلمه کلیدی (برچسب منظورم نیست) هم زیاده از حد استفاده می کنید فوقش باید 6 تا 10 باشه و اگر هم نباشه زیاد مهم نیست

Last edited:

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
بزنم تو کار بررسی سایت فکر کنم خوب پول در بیارما! مثلا پلن طلایی (بررسی کامل و اصولی) پلن نقره ای (بررسی مسائل اصلی وبسایت) پلی برنزی (بررسی کلی بدون جزئیات خاصی) :دی
جدا از شوخی خب والا بررسی از چه منظر؟! بررسی گسترده هست! از لحاظ کد نویسی، استراتژی بک لینک، روند مطلب زدن، کد نویسی قالب، بررسی نوع مطلب و محتوای آن و هزارتا چیز دیگه که تو مطلب هست، بررسی مسائل خارجی مرتبط با وبسایت همچون گوگل وبمستر و ... که خیلی گسترده هست نمی گنجه که اینجا بهش اشاره کرد! ولی در کل هر کسی باید با مطالعه و تجربه به یک اصول کلی برسی!
اما در مورد مطالب وبسایت شما هم باید بگم همون توضیحاتی که برای @orginalfilm دادم حدودا برای سایت شما هم صادقه! فقط بصورت کلی و گذرا باید در کنار اون چیزایی که گفتم این رو هم اضافه کنم که مثلا چرا وقتی تایتل هر مطلب خودش تو تگ <h1> هست باز شما تو خود مطلب و در ابتداش میاین عنوان رو با تگ h1 قرار میدین؟! فکر نکنم ضروری باشه! حتی شاید (تاکید می کنم شاید) گوگل احساس کنه که میخواید زیاده از حد خودشیرینی کنید :دی بجاش میتونید توضیحات قبل از هر عکس رو تو تگ h2 یا h3 یا strong بذارید. هر چند همه اینها در کنار تولید محتوا و هزارتا چیز دیگه میتونن کارساز باشن!!! بازم میگم سایت شما از اون دسته سایتاییه که یا باید تولید محتوا کنید تا مطالبی که مدنظرتون هست بیان بالا یا بک لینک صحیح و اصولی بگیرید. (هر دوش با هم و در موازات یکدیگر باشه که چه بهتر!)
فقط یه چیزی که برام عجیبه اینه که آیا همیشه لود تایم سایتتون تو gtmetrix اینقدر بالا بوده؟!
http://gtmetrix.com/reports/1moda.ir/SFdMAfZD
اگر جواب مثبته که حتما یه فکری به حالش کن!!! حجم صفحه بهتره که دیگه حداکثر 1 مگ باشه! و از اونجا که سایتتون عکس محوره به نظرم یه فکری به حال حجمشون کنید مثلا
200 کیلوبایته که راحت میشه حجمشو از نصف هم کمتر کرد!

راستی از کلمه کلیدی (برچسب منظورم نیست) هم زیاده از حد استفاده می کنید فوقش باید 6 تا 10 باشه و اگر هم نباشه زیاد مهم نیست

اقا دستتون طلا
راهنمايي هاي مفيدي بود
درمورد حجم تصاوير ميخوام تصاوير با كيفيت باشند مخاطب سايت تصوير با كيفيت رو ببينه ولي از اين به بعد حجم تصاوير رو كاهش ميدم
همه گفته هاي شما رو توي بازه 3 ماهه تست ميكنم انشالله نتيجه رو ميگم بهتون

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
اقا دستتون طلا
راهنمايي هاي مفيدي بود
درمورد حجم تصاوير ميخوام تصاوير با كيفيت باشند مخاطب سايت تصوير با كيفيت رو ببينه ولي از اين به بعد حجم تصاوير رو كاهش ميدم
همه گفته هاي شما رو توي بازه 3 ماهه تست ميكنم انشالله نتيجه رو ميگم بهتون

جدیدا گوگل به عکس های با کیفیت بیشتر اهمیت میده و اینکه بجای کیفیت به اسم عکس ها توجه خاصی نسون بدین
اگر فارسی می تونید فارسی اگر هم لاتین می خواید کار کنید دیگه avva-1 اسم خوبی برای عکس نیست
مثلا برای مطلبی بشکل : مدل کفش های مردانه سال 93
model-kafsh-shale-93
البته به انگلیسی هم میشه ولی فارگلیش (یا فینگلیش) هم خوب جواب میده

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
دوستان تبلت های اندرویدی شما هم توی این یه هفته به هم ریخته بود ؟

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190
جدیدا گوگل به عکس های با کیفیت بیشتر اهمیت میده و اینکه بجای کیفیت به اسم عکس ها توجه خاصی نسون بدین
اگر فارسی می تونید فارسی اگر هم لاتین می خواید کار کنید دیگه avva-1 اسم خوبی برای عکس نیست
model-kafsh-shale-93
بله.
کلا گوگل تازگیا به سایز تصاویر و کیفیتشون خیلی اهمیت می ده.که این موارد پس از آپدیت پنگوئن 3 از اهمیت بیشتری برخوردار شدند.

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
model-kafsh-shale-93
میشه منبعتون رو برای چیزی که در مورد کیفیت عکس ها گفتید درج کنید؟!!!! تصویر تا جایی که امکان داره باید از لحاظ حجم بهینه بشه (البته نه اینکه به کیفیتش لطمه بخوره)! اصولا از مهم ترین موضوعات در مورد سئو تصاویر همون حجمشه!
در مورد عکسی که برای این دوستمون مثال زدم شما این عکسو ببینید
این عکس اصلی هست که حجمش 202 کیلوبایت هست!
حالا اینو نگاه کنید!
http://8pic.ir/images/ks0u7urtcg34e5yf8nmy.jpg
این عکس رو بنده حجمش رو کمتر از نصف کردم و همون طور که مشاهده می کنید در حالت نورمال هیچ تغییر خاصی مشاهده نمیشه!
در کل طبق اطلاعات بنده و منابع موثق عکس تا جایی که به کیفیتش لطمه نخوره باید بهینه شه! این به معنای گذاشتن عکس بی کیفیت نیست که بگیم کیفیت فدای حجم شده بلکه به معنای تناسب حجم تصویر با کیفیت آن است!
http://www.shopify.com/blog/7412852-10-must-know-image-optimization-tips

آپدیت:
حجم بالای تصاویر باعث میشه
1. حجم صفحه بالا بره
2. لودتایم سایت بالا بره که خودش در نتایج گوگل تاثیر داره!
3. در ایران با سرعت افتضاح نت امکان داره به دلیل دیر لود شدن سایت، کاربر از سایت فرار کنه که اصطلاحا بهش بونس ریت Bounce Rate میگن که برای رتبه مطالب در جستجوی گوگل مهمه و اگر فرار از سایت زیاد باشه رتبه در ورودی گوگل افت می کنه!
4. یک چیز کاملا عادی هست که حجم تصاویر باید تا جایی که به کیفیت لطمه نزنه کاهش پیدا کنه!
5. موفق باشید!

Last edited:

amir_coolboy

Registered User
لایک‌ها
902
بالا