• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
1 (2).jpg

رقم باور نکردنی 10 گیگابیت بر ثانیه برای هر اینترنت‌ باز آمریکایی در تابستان 2015
---------------------------------------------------------------------------------------------------
خبر سرعت یک گیگابیت اینترنت خانگی در سال 2014 برای همگان شوک برانگیز بود ولی حالا با شنیدن خبر اینترنت خانگی 10 گیگابیت احساس دایال آپ بودن به کاربران یک گیگابیتی درست می‌دهد!
قرار است 30 هزار کاربر خانگی در مینه‌سوتا در تابستان 2015 مجهز به اینترنتی با سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه شوند (فقط جهت مقایسه باید گفته شود در حال حاضر کاربران خانگی ایرانی 128 کیلوبیت بر ثانیه سرعت دارند ! البته اگر بشود نامش را اینترنت گذاشت )
در حال حاضر بالاترین سرعت خانگی در مینه‌سوتا 45 مگابیت بر ثانیه است که بدین ترتیب ، سرعت 400 برابر خواهد شد و البته کاربران خواهان سرعت 10 گیگابیت باید ماهانه 400 دلار با ازای دریافت سرویس بپردازند. گفتنی است در حال حاضر کاربرانی که یک گیگابیت بر ثانیه سرعت دارند ماهانه 65 دلار می‌پردازند.
البته مینه‌سوتا در افزایش سرعت اینترنت کاربران خانگی تنها نخواهد بود و شرق کنتاکی نیز تا 2018 نقشه مشابهی را پیاده‌سازی خواهد کرد.

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
یه سوال . آیا از نت افزار راضی هستید ؟؟؟ مشکل خاصی که نداره ؟؟ پشتیبانیش چطوره ؟

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
مشاهده پیوست 730409

رقم باور نکردنی 10 گیگابیت بر ثانیه برای هر اینترنت‌ باز آمریکایی در تابستان 2015
---------------------------------------------------------------------------------------------------
خبر سرعت یک گیگابیت اینترنت خانگی در سال 2014 برای همگان شوک برانگیز بود ولی حالا با شنیدن خبر اینترنت خانگی 10 گیگابیت احساس دایال آپ بودن به کاربران یک گیگابیتی درست می‌دهد!
قرار است 30 هزار کاربر خانگی در مینه‌سوتا در تابستان 2015 مجهز به اینترنتی با سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه شوند (فقط جهت مقایسه باید گفته شود در حال حاضر کاربران خانگی ایرانی 128 کیلوبیت بر ثانیه سرعت دارند ! البته اگر بشود نامش را اینترنت گذاشت )
در حال حاضر بالاترین سرعت خانگی در مینه‌سوتا 45 مگابیت بر ثانیه است که بدین ترتیب ، سرعت 400 برابر خواهد شد و البته کاربران خواهان سرعت 10 گیگابیت باید ماهانه 400 دلار با ازای دریافت سرویس بپردازند. گفتنی است در حال حاضر کاربرانی که یک گیگابیت بر ثانیه سرعت دارند ماهانه 65 دلار می‌پردازند.
البته مینه‌سوتا در افزایش سرعت اینترنت کاربران خانگی تنها نخواهد بود و شرق کنتاکی نیز تا 2018 نقشه مشابهی را پیاده‌سازی خواهد کرد.
توام تو فیس بوک بروزرسانی بگرد پستاشو بیار اینجا :general707::general711:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
گلدوناتونو میزارید تو باغچه؟:general707:
سوتی دادم :دی منو لو نده :دی
پ ن : مباحث وبمستری ؟‌ :دی

tasavir-14-copy-jpg.727703

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
واسه فروشگاه محصولات مجازی مثل آنتی ویروس نماد باید بگیری ؟؟
آدرس و تلفن می خواهد ؟؟

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
خداروشکر خداروشکر سرعت اینترنت انگاری بالاتر رفته!!! برای شما هم اینطوریه آیا؟!!! حالا نمیدونم بخاطر شروع شدن امتحاناته یا بخاطر اینه که ویندوزمو عوض کردم یا شاید اگر بخوایم خوشبینانه برخورد کنیم زیرساختا تقویت شدن!!!:D در کل خداروشکر!

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
بیشتر به ویندوزز ربط داره
البته آسیاتک این چند روز هم سرعتش بهتر شده
من مخابرات دارم:general509:
رفتیم بریم های وب گفتن فعلا پرت خالی نداریم باید صبر کنید:( گفتیم بریم آسیاتک گفتن پرت خالی نداریم باید صبر کنید!:( صبانت هم که قلبش بودم دیدم ساعات رایگان شبانش اسمن رایگانه و در اصل پولیه!!!!:general208: دیگه رفتیم مخابرات!!!:general509: حالا امروز همین پرشین تولز برام مثل جت باز میشه! سایتای خودم عین موشک!! خیلی شادم الان!;):general304: خدایا این همه شادی رو از ما نگیر:D:general601:

Last edited:

reza-taker

Registered User
لایک‌ها
180
من مخابرات دارم:general509:
رفتیم بریم های وب گفتن فعلا پرت خالی نداریم باید صبر کنید:( گفتیم بریم آسیاتک گفتن پرت خالی نداریم باید صبر کنید!:( صبانت هم که قلبش بودم دیدم ساعات رایگان شبانش اسمن رایگانه و در اصل پولیه!!!!:general208: دیگه رفتیم مخابرات!!!:general509: حالا امروز همین پرشین تولز برام مثل جت باز میشه! سایتای خودم عین موشک!! خیلی شادم الان!;):general304: خدایا این هم شادی رو از ما نگیر:D:general601:
مخابرات اینترنتش همینجوریه
فوق العادست .
.
.
.
دوستان به یه بازار یاب جهت فروش سایت نیاز دارم

reza-taker

Registered User
لایک‌ها
180
یکی از دوستان امروز پاشو گذاشت تو سایت ما و اولین چیزیکه گفت :" عه؟! توهم پاپ آپی هستی؟ :|"
میخواستم همونجا با ی تیر اول اونو خلاص کنم بعد خودمو :دی

یه سوال :
چطوری میخواستی با یه تیر اول اونو خلاص کنی بعد خودتو ؟ :p:D

بالا