Ehsan_king99
Registered User
محض تنوع :دی هنر نزد ایرانیان است و بس...:general609:
محض تنوع :دی هنر نزد ایرانیان است و بس...:general609:
کاملا تایید میشهیه سوال . آیا از نت افزار راضی هستید ؟؟؟ مشکل خاصی که نداره ؟؟ پشتیبانیش چطوره ؟
توام تو فیس بوک بروزرسانی بگرد پستاشو بیار اینجا :general707::general711:مشاهده پیوست 730409
رقم باور نکردنی 10 گیگابیت بر ثانیه برای هر اینترنت باز آمریکایی در تابستان 2015
---------------------------------------------------------------------------------------------------
خبر سرعت یک گیگابیت اینترنت خانگی در سال 2014 برای همگان شوک برانگیز بود ولی حالا با شنیدن خبر اینترنت خانگی 10 گیگابیت احساس دایال آپ بودن به کاربران یک گیگابیتی درست میدهد!
قرار است 30 هزار کاربر خانگی در مینهسوتا در تابستان 2015 مجهز به اینترنتی با سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه شوند (فقط جهت مقایسه باید گفته شود در حال حاضر کاربران خانگی ایرانی 128 کیلوبیت بر ثانیه سرعت دارند ! البته اگر بشود نامش را اینترنت گذاشت )
در حال حاضر بالاترین سرعت خانگی در مینهسوتا 45 مگابیت بر ثانیه است که بدین ترتیب ، سرعت 400 برابر خواهد شد و البته کاربران خواهان سرعت 10 گیگابیت باید ماهانه 400 دلار با ازای دریافت سرویس بپردازند. گفتنی است در حال حاضر کاربرانی که یک گیگابیت بر ثانیه سرعت دارند ماهانه 65 دلار میپردازند.
البته مینهسوتا در افزایش سرعت اینترنت کاربران خانگی تنها نخواهد بود و شرق کنتاکی نیز تا 2018 نقشه مشابهی را پیادهسازی خواهد کرد.
به خاک گلدون تو باغچمون قسم اول خودم مینویسم بعد اونا از رو من کپی میکنن :دیتوام تو فیس بوک بروزرسانی بگرد پستاشو بیار اینجا :general707::general711:
گلدوناتونو میزارید تو باغچه؟:general707:به خاک گلدون تو باغچمون قسم اول خودم مینویسم بعد اونا از رو من کپی میکنن :دی
سوتی دادم :دی منو لو نده :دیگلدوناتونو میزارید تو باغچه؟:general707:
با دم شیر هم بازی؟ :دیگلدوناتونو میزارید تو باغچه؟:general707:
چرا آقا :دی ما همه با هم دوستیم :دیبا دم شیر هم بازی؟ :دی![]()
من مخابرات دارم:general509:بیشتر به ویندوزز ربط داره
البته آسیاتک این چند روز هم سرعتش بهتر شده
مخابرات اینترنتش همینجوریهمن مخابرات دارم:general509:
رفتیم بریم های وب گفتن فعلا پرت خالی نداریم باید صبر کنیدگفتیم بریم آسیاتک گفتن پرت خالی نداریم باید صبر کنید!
صبانت هم که قلبش بودم دیدم ساعات رایگان شبانش اسمن رایگانه و در اصل پولیه!!!!:general208: دیگه رفتیم مخابرات!!!:general509: حالا امروز همین پرشین تولز برام مثل جت باز میشه! سایتای خودم عین موشک!! خیلی شادم الان!
:general304: خدایا این هم شادی رو از ما نگیر
:general601:
مخابرات اینترنتش همینجوریه
فوق العادست .
یکی از دوستان امروز پاشو گذاشت تو سایت ما و اولین چیزیکه گفت :" عه؟! توهم پاپ آپی هستی؟ :|"
میخواستم همونجا با ی تیر اول اونو خلاص کنم بعد خودمو :دی
چه سایتی هستش؟مخابرات اینترنتش همینجوریه
فوق العادست .
.
.
.
دوستان به یه بازار یاب جهت فروش سایت نیاز دارم