• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دایان پیوندهای یکتاشو تغییر داده و .html اضافه کرده , ولی وقتی با پیوندای یکتای قبلی میری دوباره میره رو همون لینک و 404 نمیده! چطوری اینکارو کرده؟
مثلا:
با html: لینک1
بدون html: لینک2

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
خداروشکر خداروشکر سرعت اینترنت انگاری بالاتر رفته!!! برای شما هم اینطوریه آیا؟!!! حالا نمیدونم بخاطر شروع شدن امتحاناته یا بخاطر اینه که ویندوزمو عوض کردم یا شاید اگر بخوایم خوشبینانه برخورد کنیم زیرساختا تقویت شدن!!!:D در کل خداروشکر!
سرعت رفته بالا؟:eek:
مطمئنی حالت خوبه؟:general210:
چیز میزی مصرف نکردی؟o_O
مرد حسابی الان یه ماهه نت من به گاج رفته البته قبلش هم بود ولی الان دیگه کلا داغون شده اکثر اوقات فقط چراغای مودم روشنه:confused::general107:

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
سرعت رفته بالا؟:eek:
مطمئنی حالت خوبه؟:general210:
چیز میزی مصرف نکردی؟o_O
مرد حسابی الان یه ماهه نت من به گاج رفته البته قبلش هم بود ولی الان دیگه کلا داغون شده اکثر اوقات فقط چراغای مودم روشنه:confused::general107:
نترس بخاطر طرح هوشمند فیلترینگه! در این طرح کاربرهای اسپمر اینترنتی که از سایت های نادرستی نیز بازدید می نمایند با مشکلاتی چون سرعت کم و غیره مواجه می شوند! حالا تو هم که جنست خرابه و از اون بدتر شانس هم نداری و احتمالا مخابرات بصورت تست رو تو این طرح رو اجرا کرده! با چراغای روشن مودمت فعلا ده بیست سی چهل بازی کن تا شاید به راه راست هدایت شدی تا الگویی بشی برای دیگران :| ولی خوبی که داره اینه که کاربرهای مفید اینترنت مثل من سرعتشون میره بالا! اینطوری حق هم به حق دار میرسه! :general601:

پ.ن ( شایعه بودا حالا خوبه طرحش از همین فردا عملی شه! :دی )

Last edited:

Hooayra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
چظوریه که افزونه های اد بلاک پاپ اپ بعضی سایت های ایرانی رو غیر فعال نمیکنه ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بالا خره شبکه نسیم همگانی شد.:D البته یه هفته میشه این طوری شده .
برنامه شکر آبادش خیلی جالبه
s743.gif
حاجی آخه این پستا چیه میزنی ؟ حالا حذف هم بکنم شاکی میشین که چرا حذف شد .
درسته بعضی وقتا این تاپیک میره جاده خاکی ولی باز جاده خاکی هاش یه کم ربط داره به موضوع .

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
نترس بخاطر طرح هوشمند فیلترینگه! در این طرح کاربرهای اسپمر اینترنتی که از سایت های نادرستی نیز بازدید می نمایند با مشکلاتی چون سرعت کم و غیره مواجه می شوند! حالا تو هم که جنست خرابه و از اون بدتر شانس هم نداری و احتمالا مخابرات بصورت تست رو تو این طرح رو اجرا کرده! با چراغای روشن مودمت فعلا ده بیست سی چهل بازی کن تا شاید به راه راست هدایت شدی تا الگویی بشی برای دیگران :| ولی خوبی که داره اینه که کاربرهای مفید اینترنت مثل من سرعتشون میره بالا! اینطوری حق هم به حق دار میرسه! :general601:

پ.ن ( شایعه بودا حالا خوبه طرحش از همین فردا عملی شه! :دی )
اگه این سایت ها نادرستن من دیگه نت نمیام;):general510::general601:
codecademy
پرشین تولز
زومیت
سیتنا
پژوهشکده

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
این مبین نت دیگه اشکمون رو دراورده :general208:
:(

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
اگه این سایت ها نادرستن من دیگه نت نمیام;):general510::general601:
codecademy
پرشین تولز
زومیت
سیتنا
پژوهشکده
منو ببخش که در موردت بد و زود قضاوت کردم! عذر می خوام شرمنده ام:general509::general509::general509::general509::general509::general509:
.
.
.
ولی آخه چرا خالی میبندی! یعنی سایت خودتو اصلا سر نمیزنی؟! این نشون میده که واقعیتارو نگفتی!:general304:
---------------------------
صداپیشه "گوریل انگوری" درگذشت
خدایش بیامرزد. ولی برام همیشه یه چیز خیلی جای سوال بوده که نمیدونم چرا هنرمندا یدفعه تو یه برهه زمانی همه با هم میمیرن!!!
23emu.gif
نمیدونم دقت کردین یا نه!!!
--------------------------
در مناظره این هفته مطرح‌شد: جریمه غیبت سربازی به نفع همه غایبان است یا تنها آقازاده‌ها، پول‌داران و خارج نشینان؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
دوستان و اساتید یه هاستینگ خوب(عالی نه ها :D ) با قیمت خوب پیشنهاد بدین..(بجز نت افراز و میهن وب هاست )

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
10615402_756201387788794_1825527442981336496_n.jpg

پيرترين كاربر فيسبوك در سن ١١٤ سالگى فوت كرد
------------
این کاربر ۱۱۴ ساله از ایالت تگزاس به خاطر اظهار نظرهایش در ماه اکتبر (مهرماه) امسال درباره فیسبوک مشهور شد. خانم استوهر گفته بود که مجبور است برای عضو شدن در این شبکه اجتماعی درباره سنش دروغ بگوید چون فیسبوک به کاربران هم سن و سال او اجازه عضو شدن نمی دهد.
آنا استوهر در اکتبر امسال ۱۱۴ ساله شد و از طرف فیسبوک یک دسته گل حاوی ۱۱۴ شاخه گل هدیه گرفت. « هارلن استوهر» فرزند ارشد این کاربر ۱۱۴ ساله می گوید که مادرش ۵ فرزند ۲۷نوه و ۱۲نتیجه داشت و یکشنبه این هفته درگذشت.

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
منو ببخش که در موردت بد و زود قضاوت کردم! عذر می خوام شرمنده ام:general509::general509::general509::general509::general509::general509:
.
.
.
ولی آخه چرا خالی میبندی! یعنی سایت خودتو اصلا سر نمیزنی؟! این نشون میده که واقعیتارو نگفتی!:general304:
---------------------------
صداپیشه "گوریل انگوری" درگذشت
خدایش بیامرزد. ولی برام همیشه یه چیز خیلی جای سوال بوده که نمیدونم چرا هنرمندا یدفعه تو یه برهه زمانی همه با هم میمیرن!!!
23emu.gif
نمیدونم دقت کردین یا نه!!!
--------------------------
در مناظره این هفته مطرح‌شد: جریمه غیبت سربازی به نفع همه غایبان است یا تنها آقازاده‌ها، پول‌داران و خارج نشینان؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o_O
احتمال میدم یه چیزی زدی:general711:
مگه قرار بود اسم سایت خودمو بیارم اینجا؟o_O
تو خودت ادرس سایتات رو اینجا میدی که من آدرس بدم؟:general210:

ehsan0914

Registered User
لایک‌ها
32
o_O
احتمال میدم یه چیزی زدی:general711:
مگه قرار بود اسم سایت خودمو بیارم اینجا؟o_O