reza-taker
Registered User
فرستادیمچه سایتی هستش؟
فرستادیمچه سایتی هستش؟
تو شهر ما که دارهمخابرات نامحدود نداره؟
متچکرفرستادیم![]()
احتمالا باید خودمو با قنداق تفنگ اونقد میزدم تا خلاص شم :دییه سوال :
چطوری میخواستی با یه تیر اول اونو خلاص کنی بعد خودتو ؟![]()
سرعت رفته بالا؟خداروشکر خداروشکر سرعت اینترنت انگاری بالاتر رفته!!! برای شما هم اینطوریه آیا؟!!! حالا نمیدونم بخاطر شروع شدن امتحاناته یا بخاطر اینه که ویندوزمو عوض کردم یا شاید اگر بخوایم خوشبینانه برخورد کنیم زیرساختا تقویت شدن!!!در کل خداروشکر!
نترس بخاطر طرح هوشمند فیلترینگه! در این طرح کاربرهای اسپمر اینترنتی که از سایت های نادرستی نیز بازدید می نمایند با مشکلاتی چون سرعت کم و غیره مواجه می شوند! حالا تو هم که جنست خرابه و از اون بدتر شانس هم نداری و احتمالا مخابرات بصورت تست رو تو این طرح رو اجرا کرده! با چراغای روشن مودمت فعلا ده بیست سی چهل بازی کن تا شاید به راه راست هدایت شدی تا الگویی بشی برای دیگران :| ولی خوبی که داره اینه که کاربرهای مفید اینترنت مثل من سرعتشون میره بالا! اینطوری حق هم به حق دار میرسه! :general601:سرعت رفته بالا؟
مطمئنی حالت خوبه؟:general210:
چیز میزی مصرف نکردی؟
مرد حسابی الان یه ماهه نت من به گاج رفته البته قبلش هم بود ولی الان دیگه کلا داغون شده اکثر اوقات فقط چراغای مودم روشنه:general107:
چی؟ کجا؟نه برا من هر دوش رو درست باز میکنه .:general601:
حاجی آخه این پستا چیه میزنی ؟ حالا حذف هم بکنم شاکی میشین که چرا حذف شد .بالا خره شبکه نسیم همگانی شد.البته یه هفته میشه این طوری شده .
برنامه شکر آبادش خیلی جالبه![]()
اگه این سایت ها نادرستن من دیگه نت نمیامنترس بخاطر طرح هوشمند فیلترینگه! در این طرح کاربرهای اسپمر اینترنتی که از سایت های نادرستی نیز بازدید می نمایند با مشکلاتی چون سرعت کم و غیره مواجه می شوند! حالا تو هم که جنست خرابه و از اون بدتر شانس هم نداری و احتمالا مخابرات بصورت تست رو تو این طرح رو اجرا کرده! با چراغای روشن مودمت فعلا ده بیست سی چهل بازی کن تا شاید به راه راست هدایت شدی تا الگویی بشی برای دیگران :| ولی خوبی که داره اینه که کاربرهای مفید اینترنت مثل من سرعتشون میره بالا! اینطوری حق هم به حق دار میرسه! :general601:
پ.ن ( شایعه بودا حالا خوبه طرحش از همین فردا عملی شه! :دی )
nudevollyball رد هم اضافه کناگه این سایت ها نادرستن من دیگه نت نمیام:general510::general601:
codecademy
پرشین تولز
زومیت
سیتنا
پژوهشکده
منو ببخش که در موردت بد و زود قضاوت کردم! عذر می خوام شرمنده ام:general509::general509::general509::general509::general509::general509:اگه این سایت ها نادرستن من دیگه نت نمیام:general510::general601:
codecademy
پرشین تولز
زومیت
سیتنا
پژوهشکده
منو ببخش که در موردت بد و زود قضاوت کردم! عذر می خوام شرمنده ام:general509::general509::general509::general509::general509::general509:
.
.
.
ولی آخه چرا خالی میبندی! یعنی سایت خودتو اصلا سر نمیزنی؟! این نشون میده که واقعیتارو نگفتی!:general304:
---------------------------
صداپیشه "گوریل انگوری" درگذشت
خدایش بیامرزد. ولی برام همیشه یه چیز خیلی جای سوال بوده که نمیدونم چرا هنرمندا یدفعه تو یه برهه زمانی همه با هم میمیرن!!!نمیدونم دقت کردین یا نه!!!![]()
--------------------------
در مناظره این هفته مطرحشد: جریمه غیبت سربازی به نفع همه غایبان است یا تنها آقازادهها، پولداران و خارج نشینان؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیز من هر چقدر فکر میکنم نمیدونم چه اشکالی داره که آدرس سایتمون رو اینجا بدیم
احتمال میدم یه چیزی زدی:general711:
مگه قرار بود اسم سایت خودمو بیارم اینجا؟
تو خودت ادرس سایتات رو اینجا میدی که من آدرس بدم؟:general210: