• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
فایل .exe همون بازی که ارور میده رو وارد این برنامه کن بهت میگه چه فایلی نیاز داره.
دیگه نمیدونم برو بخش تخصصی :D
فایل اگزه رو دادم بهش هنگ کرد :)
دستت درد نکنه جواب دادی
مرسی :general401:

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
یه چیزی که برام جالبه اینه که اگر به مشخصات ثبت شده دامنش نگاه کنید https://who.is/whois/https://facenama.com می بینید که ایمیلشو زده t0p3ecure ! فکر کنم هیچ وقت فکر نمی کرد اینطوری امنیت سایتش زیر سوال بره! خداوکیلی هکر ماهری بوده!!! کسی میشناسش؟! از بچه های آشیانه نبود؟!
خود طرف که حتی بلد نیست html فرقش با css چیه ( یه کم باهاش حرف بزنید متوجه میشید )

اگر میبینی به این رتبه تو ایران رسید => پارتی ( بسیج ) + پول و پاپ آپ

هک شدنشم از یه باگ خیلی معروف توی شیرترانیکس بود که به یوزرهای معمولی دسترسی مدیریت میداد !

همچنان کنجکاوم ببینم بیانیش چیه : ))

signul

Registered User
لایک‌ها
938
@ دوستان بانکدار

بنده یک حساب ملت (کوتاه مدت) دارم و یک حساب سپه

الان اینترنت بانک هر دو فعال هست، برای سپه طوری تنظیم کردم هر کسی به حساب من واریزی انجام بده یا پرداختی انجام بدم SMS میاد اما ملت با اینکه بخش SMS اش فعال هست و موقع ورود به حساب SMS میده اما برای تراکنشها هیچ SMS نمیاد. از سایتش هم نتونستم فعال کنم (توی تنظیماتش برای تراکنش چیزی نیست). کلا بانک ملت چنین امکانی نداره یا اینکه باید برم حضورا بانک فعالش کنم؟

برای بانک ملت باید بری حضورا بانک و با هزینه ای که می گیرن برات فعال می کنند. هر تراکنشی داشته باشی برات می آد

rasoulsh

Registered User
لایک‌ها
251
کسی از این بک لینک فروشن های خارجی اطلاعاتی داره ؟ کدام معتبر تره و برای سایت های ایرانی خدمات ارائه میده ؟

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
بچه ها کسی این آموزش های اندروید رو تهیه کرده ؟
نظری چیزی دارین درموردش ؟
uncocoder [dot] com
از این بهتر هم داریم ؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
دوستان اماری که کلود فلیر در مورد بازدید سایت میده چقدر درسته؟ کسی با امارگیرهای دیگه مقایسش کرده؟ میشه روی امارهایی که میده حساب کرد؟

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
کامنت شماره 8 این مطلب رو بخونید! یارو ترسیده که اطلاعاتش فاش نشه!!! مطلب خود سایتش هم که اصلا در حد تیم ملی خالی بندی و اغراق هست! فکر کنم تحت تاثیر اخبار این چند وقت پیرامون هک سونی پیکچرز قرار گرفتن!
d ana.ir/News/204491.html
یا این یکی کامنتو ببینید!
http://www.zoomit.ir/articles/etc/16382-facenama-iranian-social-hack#comment-433320
خداوکیلی آخه فیس نما اصلا ارزش داره که بخوان براش خبر بذارن؟! اصلا در حدی هست که اینقدر بزرگش کنن؟! سایتی که با پاپ آپ و هزارتا تقلب و ... میاد بالا!
در کل ماشالا چقدر دشمن داشته! همه خوشحالن از هک شدنش! واقعا چقدر بده که یه سایت مدیریتش اینقدر بد جلوه کنه در نزد کاربرا!!!

Last edited:

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
بالا