learndl
کاربر فعال کار و سرمایه
بستگی به الگوریتمش داره معمولا md5 هست که دیکد نمیشه و مثلا برای وردپرس که با یه ابر کامپیوتر 48 هسته ای حدود 60 سال طول میکشه دیکد بشه !پسورد هش شده رو چجور باید معمولی کرد؟
بستگی به الگوریتمش داره معمولا md5 هست که دیکد نمیشه و مثلا برای وردپرس که با یه ابر کامپیوتر 48 هسته ای حدود 60 سال طول میکشه دیکد بشه !پسورد هش شده رو چجور باید معمولی کرد؟
من با یه برنامه چک کردم میگهبستگی به الگوریتمش داره معمولا md5 هست که دیکد نمیشه و مثلا برای وردپرس که با یه ابر کامپیوتر 48 هسته ای حدود 60 سال طول میکشه دیکد بشه !
راحت تبدیل کردم منتظرم فیسنما بیاد بالا تست کنم ببینم کار می کنه یا نه![]()
کلا از فکر دیهش بیا بیرون بهتره اسم خودتو هش کنی و هر جا نیاز به رمز داشتی همون اسم هش شده خودتو بزاری و با اون رمز وارد بشیمن با یه برنامه چک کردم میگه
md5 or md4 or md2
دیگه فیسنما اینطوری بالا نمیاد که
اگه چیزی بارشون باشه با سیستم بازگردانی رمز عبور در لحظه بالا میاد
برای هر کس یه پسورد جدید تعریف میکنه
اطلاعات بفرستید ...فروش دامنه معنی دار رنک 5
آقا این قضیه فروش آی پی هات رو 20 بار گفتی :دیاجاره پاپ آپ 22 هزار آی پی روزانه :general703: البته دیروز و امروز 23 هزار بود![]()
دیگه فیسنما اینطوری بالا نمیاد که
اگه چیزی بارشون باشه با سیستم بازگردانی رمز عبور در لحظه بالا میاد
برای هر کس یه پسورد جدید تعریف میکنه
سایتش بالا هست: facenama.com/membersراحت تبدیل کردم منتظرم فیسنما بیاد بالا تست کنم ببینم کار می کنه یا نه![]()
اینا نمی خوان بک اپ اجرا کنن هر روز ساعت 5 صب تا 7 صب سایتشون قطع می شه برای بک اپ گیری !سایتش بالا هست: facenama.com/members
هکر همه چیرو پاک کرده. در حال حاضر چیزی وجود نداره که بخوای تست کنی.![]()
آقا چطوری تبدیل کردی؟اینا نمی خوان بک اپ اجرا کنن هر روز ساعت 5 صب تا 7 صب سایتشون قطع می شه برای بک اپ گیری !
کار خوبی میکنی :دیب سرم زده دامنه ثبت کنم :| یکی جلومو بگیره :دی