محمد هستم
Registered User
شما مارو ببخش که مستقیم نگفتم. هدفم تخریب شحص خاصی در نزد دیگران نیست برای همین مستقیم نمیگم. مخاطبم هدفه که خب خودشون این موضوع رو متوجه شن کافیه!مستقیم میگفتی سر سنگین تر بودی :|
شما مارو ببخش که مستقیم نگفتم. هدفم تخریب شحص خاصی در نزد دیگران نیست برای همین مستقیم نمیگم. مخاطبم هدفه که خب خودشون این موضوع رو متوجه شن کافیه!مستقیم میگفتی سر سنگین تر بودی :|
چرا تخریب؟ اتفاقا باید افتخار کنن!شما مارو ببخش که مستقیم نگفتم. هدفم تخریب شحص خاصی در نزد دیگران نیست برای همین مستقیم نمیگم. مخاطبم هدفه که خب خودشون این موضوع رو متوجه شن کافیه!
تخریب نیس که تو این تاپیک افتخاره :general404::general404::general404:شما مارو ببخش که مستقیم نگفتم. هدفم تخریب شحص خاصی در نزد دیگران نیست برای همین مستقیم نمیگم. مخاطبم هدفه که خب خودشون این موضوع رو متوجه شن کافیه!
چرا تخریب؟ اتفاقا باید افتخار کنن!
اسپمر نویسی کشک نیست عزیزم! + کار هر کسی نیست
مطمئن باش اولین فرصتی ک پیش بیاد، شما خودت ی سایت اسپم بالا میاری
اینکه میگن آخرالزمان همه چی برعکس میشه واقعا درسته! چرای خوب بد میشن و چیزای بد خوب میشن! بله افتخاری هست که فعلا نصیب ما نشده! تا باشه از این افتخارها! ما که حسود نیستیم! ولی مشکل ما اینه که این اسپمرها دیگران رو پله میکنن برای صعود! پله هایی که وقتی این اسپمرها روشون قدم میذارن بعدش خراب میشن و به سمت سقوط میرن! این پله ها همون سایتایین که زحمت کشیدن تا به جایی رسیدن! بک لینکای بی ارزشی که nبار از nتا سایت نامربوط در یک بازه زمانی کوتاه بهت داده میشه و ارزش سایتی که براش خون دل خوردی میاد پایین در نزد گوگل! مایل به ادامه بحث در این رابطه نیستم! و توجیهی برای این مورد پیدا نمی کنم که افرادی که این موضوع رو افتخار میدونن رو قانع کنم چون ته قضیه مشخصه چی میشه! و من الله توفیق! باشد که رستگار شوید.تخریب نیس که تو این تاپیک افتخاره :general404::general404::general404:
همینایی ای که تو پرشین تولز راه براه تاپیک میزنن و به قولی پرچمدار مبارزه با اسپمر ها هستن به کرات دیده شده شده که عجیب دنبال این جور اسکریپتا هستنو روزی ۲.۳ تا مراجعه کننده از همین دسته داریم:general711:
ن عزیزم، شما افکارت اینطوری هست دلیل نمیشه در واقعیت اینطوری باشه!اینکه میگن آخرالزمان همه چی برعکس میشه واقعا درسته! چرای خوب بد میشن و چیزای بد خوب میشن! بله افتخاری هست که فعلا نصیب ما نشده! تا باشه از این افتخارها! ما که حسود نیستیم! ولی مشکل ما اینه که این اسپمرها دیگران رو پله میکنن برای صعود! پله هایی که وقتی این اسپمرها روشون قدم میذارن بعدش خراب میشن و به سمت سقوط میرن! این پله ها همون سایتایین که زحمت کشیدن تا به جایی رسیدن! بک لینکای بی ارزشی که nبار از nتا سایت نامربوط در یک بازه زمانی کوتاه بهت داده میشه و ارزش سایتی که براش خون دل خوردی میاد پایین در نزد گوگل! مایل به ادامه بحث در این رابطه نیستم! و توجیهی برای این مورد پیدا نمی کنم که افرادی که این موضوع رو افتخار میدونن رو قانع کنم چون ته قضیه مشخصه چی میشه! و من الله توفیق! باشد که رستگار شوید.
سراغ سوال اصلیمو از دوستانی که تجربه داشتن یا با موضوع آشنا هستن رو میگیرم!
آیا حذف این بک لینکایی که از سایتای اسپم و به تعداد زیاد بهت داده شده کار اصولی هست یا خیر؟!
سایت در چ موضوعی هست؟راهنـــمایی کونید عزیزان دل
ای جماعت وبمستــرون ناز گل من .
من بخوام یه سایت بزنم نمیدونم که آیا مجازه یا نه ؟ باید کجا برم استعلام بگیرم مجوز بگیرم. ؟
کلا کجا به داد ما میتونه برسه که پس فردا زدیم رفتیم جلو با دستبند نیان مارو بگیرن .. الکی شر نشن واسه ما. !!!!!!!
خوب چه سایتی میخوای بزنی؟راهنـــمایی کونید عزیزان دل
ای جماعت وبمستــرون ناز گل من .
من بخوام یه سایت بزنم نمیدونم که آیا مجازه یا نه ؟ باید کجا برم استعلام بگیرم مجوز بگیرم. ؟
کلا کجا به داد ما میتونه برسه که پس فردا زدیم رفتیم جلو با دستبند نیان مارو بگیرن .. الکی شر نشن واسه ما. !!!!!!!
سایت در چ موضوعی هست؟
بگو تا بوکونیم راهنمایی![]()
خوب چه سایتی میخوای بزنی؟
اگه بری ارشاد سایت مزهبیم داشته باشی گیر میدن:/
از مراکز استعلام مجاز سراسر کشوریه سایت کاملا جدیده !
خدماتیه . موزیک و فیلم و تفریحی اینا نیست.
شبیه یه سایت همکاری در فروش در نظر بگیرید. که جنس ازش میخرن.
موندم باید به کجا برم استعلام بگیرم اذیت نکنن بعدا.
یه کتاب تفسیر خوب هم از مراکز مجاز سراسر کشور تهیه کنید بعد ببینید مجاز هست یا نه ... :general107:مشکل اینجاست که قوانینش تفسیر میخواد باید آخوند باشی که بفهمی منظورشون چیه :general707:
هیچکاری باهاشون نداشته باشسراغ سوال اصلیمو از دوستانی که تجربه داشتن یا با موضوع آشنا هستن رو میگیرم!
آیا حذف این بک لینکایی که از سایتای اسپم و به تعداد زیاد بهت داده شده کار اصولی هست یا خیر؟!
:|اسپمر نویسی کشک نیست عزیزم! + کار هر کسی نیست![]()
اینی که اموده بود تو تاپیک شما میگفت کلاه برداره و ... چی کارش کردید ؟
آخرین نسخه درایور مرتبوط به کارت گرافیکتون از سایت اصلی بگیرید ترجیها اگر نسخه ویندوز 10 داشت اونو بگیرید ...دوستان ویندوز 10 نصب کردم کارت گرافیک رو شناسایی نمیکنه.چی کار کنم؟
کارت گرافیکم فکر کنم ati 4600 hd باشه.
راه حل چیه؟![]()
خیلی جالب بودخود رضا اومد گفت مدرکت چیه که سیستم مال خودته ؟
خلاصه ثابت کردیم مال ماست بعد خیلی خیلی جالب بود یکی از راهبرای گرانقدر اومد تاپیکرو بست بعد میگه مدرک بزا تو تاپیک که تاپیک رو باز کنم
خلاصه پیچوندنو پیچوندن تاپیکرو حذف کردن پیغامهایی که بعدش اومد هم جالب بود... :-j
یه اخلاقی که خیلی خودم ازش راضی ام دارم اینه که حتی همینطوری توی نت حالا میخواد هرکسی باشه تهمت یا ... بزنه حاظرم کل زندگیمو خرج کنم ولی پوستشو میکنم که فک نکنه به همین راحتیا هر غلطی بخواد میکنهاینی که اموده بود تو تاپیک شما میگفت کلاه برداره و ... چی کارش کردید ؟
خیلی وقته نیموده !
آشغالترین انجمن ایرانه چون وقتی نمیتونه اداره کنه میاد قوانینی میزاره که خودشونم بعضی اوقات حواسش نیست زیر پا میزاره باهزارتا بهونه میپیچونناز شاپ کیپر خوشم میاد البته یه سری قوانین ولی بعضی جاها سخت گیری میکنن