• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
مستقیم میگفتی سر سنگین تر بودی :|
شما مارو ببخش که مستقیم نگفتم. هدفم تخریب شحص خاصی در نزد دیگران نیست برای همین مستقیم نمیگم. مخاطبم هدفه که خب خودشون این موضوع رو متوجه شن کافیه!

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
شما مارو ببخش که مستقیم نگفتم. هدفم تخریب شحص خاصی در نزد دیگران نیست برای همین مستقیم نمیگم. مخاطبم هدفه که خب خودشون این موضوع رو متوجه شن کافیه!
چرا تخریب؟ اتفاقا باید افتخار کنن!
اسپمر نویسی کشک نیست عزیزم! + کار هر کسی نیست :)
مطمئن باش اولین فرصتی ک پیش بیاد، شما خودت ی سایت اسپم بالا میاری

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
تخریب نیس که تو این تاپیک افتخاره :general404::general404::general404:
همینایی ای که تو پرشین تولز راه براه تاپیک میزنن و به قولی پرچمدار مبارزه با اسپمر ها هستن به کرات دیده شده شده که عجیب دنبال این جور اسکریپتا هستنو روزی ۲.۳ تا مراجعه کننده از همین دسته داریم:general711:

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
چرا تخریب؟ اتفاقا باید افتخار کنن!
اسپمر نویسی کشک نیست عزیزم! + کار هر کسی نیست :)
مطمئن باش اولین فرصتی ک پیش بیاد، شما خودت ی سایت اسپم بالا میاری
تخریب نیس که تو این تاپیک افتخاره :general404::general404::general404:
همینایی ای که تو پرشین تولز راه براه تاپیک میزنن و به قولی پرچمدار مبارزه با اسپمر ها هستن به کرات دیده شده شده که عجیب دنبال این جور اسکریپتا هستنو روزی ۲.۳ تا مراجعه کننده از همین دسته داریم:general711:
اینکه میگن آخرالزمان همه چی برعکس میشه واقعا درسته! چرای خوب بد میشن و چیزای بد خوب میشن! بله افتخاری هست که فعلا نصیب ما نشده! تا باشه از این افتخارها! ما که حسود نیستیم! ولی مشکل ما اینه که این اسپمرها دیگران رو پله میکنن برای صعود! پله هایی که وقتی این اسپمرها روشون قدم میذارن بعدش خراب میشن و به سمت سقوط میرن! این پله ها همون سایتایین که زحمت کشیدن تا به جایی رسیدن! بک لینکای بی ارزشی که nبار از nتا سایت نامربوط در یک بازه زمانی کوتاه بهت داده میشه و ارزش سایتی که براش خون دل خوردی میاد پایین در نزد گوگل! مایل به ادامه بحث در این رابطه نیستم! و توجیهی برای این مورد پیدا نمی کنم که افرادی که این موضوع رو افتخار میدونن رو قانع کنم چون ته قضیه مشخصه چی میشه! و من الله توفیق! باشد که رستگار شوید.
سراغ سوال اصلیمو از دوستانی که تجربه داشتن یا با موضوع آشنا هستن رو میگیرم!
آیا حذف این بک لینکایی که از سایتای اسپم و به تعداد زیاد بهت داده شده کار اصولی هست یا خیر؟!

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اینکه میگن آخرالزمان همه چی برعکس میشه واقعا درسته! چرای خوب بد میشن و چیزای بد خوب میشن! بله افتخاری هست که فعلا نصیب ما نشده! تا باشه از این افتخارها! ما که حسود نیستیم! ولی مشکل ما اینه که این اسپمرها دیگران رو پله میکنن برای صعود! پله هایی که وقتی این اسپمرها روشون قدم میذارن بعدش خراب میشن و به سمت سقوط میرن! این پله ها همون سایتایین که زحمت کشیدن تا به جایی رسیدن! بک لینکای بی ارزشی که nبار از nتا سایت نامربوط در یک بازه زمانی کوتاه بهت داده میشه و ارزش سایتی که براش خون دل خوردی میاد پایین در نزد گوگل! مایل به ادامه بحث در این رابطه نیستم! و توجیهی برای این مورد پیدا نمی کنم که افرادی که این موضوع رو افتخار میدونن رو قانع کنم چون ته قضیه مشخصه چی میشه! و من الله توفیق! باشد که رستگار شوید.
آیا حذف این بک لینکایی که از سایتای اسپم و به تعداد زیاد بهت داده شده کار اصولی هست یا خیر؟!
ن عزیزم، شما افکارت اینطوری هست دلیل نمیشه در واقعیت اینطوری باشه!
برای اسپمری ک جواب بده، باید یکی از این دو تا رو داشته باشی:
- پول
- فکر

مگرنه کسی با فید وردپرس نمیشه mdir ! :rolleyes:
و من ا... توفیق
باشد ک رستگار شوی :general607:

بابای آیدین

Registered User
لایک‌ها
1,348
راهنـــمایی کونید عزیزان دل

ای جماعت وبمستــرون ناز گل من .
من بخوام یه سایت بزنم نمیدونم که آیا مجازه یا نه ؟ باید کجا برم استعلام بگیرم مجوز بگیرم. ؟
کلا کجا به داد ما میتونه برسه که پس فردا زدیم رفتیم جلو با دستبند نیان مارو بگیرن .. الکی شر نشن واسه ما. !!!!!!!

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693

من بخوام یه سایت بزنم نمیدونم که آیا مجازه یا نه ؟ باید کجا برم استعلام بگیرم مجوز بگیرم. ؟
کلا کجا به داد ما میتونه برسه که پس فردا زدیم رفتیم جلو با دستبند نیان مارو بگیرن .. الکی شر نشن واسه ما. !!!!!!!
سایت در چ موضوعی هست؟
بگو تا بوکونیم راهنمایی :rolleyes:

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767

خوب چه سایتی میخوای بزنی؟
اگه بری ارشاد سایت مزهبیم داشته باشی گیر میدن:/

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
توجه :
یکی از مدیران شاپ کیپر در اقدامی جالب تاپیک فروش اسپمر را به علت عدم رعایت قوانین بسته سپس خود از فروشنده ی اصلی اسپمر را خریداری می نماید !

بابای آیدین

Registered User
لایک‌ها
1,348
سایت در چ موضوعی هست؟
بگو تا بوکونیم راهنمایی :rolleyes:

خوب چه سایتی میخوای بزنی؟
اگه بری ارشاد سایت مزهبیم داشته باشی گیر میدن:/

یه سایت کاملا جدیده !
خدماتیه . موزیک و فیلم و تفریحی اینا نیست.
شبیه یه سایت همکاری در فروش در نظر بگیرید. که جنس ازش میخرن.
موندم باید به کجا برم استعلام بگیرم اذیت نکنن بعدا.

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
یه سایت کاملا جدیده !
خدماتیه . موزیک و فیلم و تفریحی اینا نیست.
شبیه یه سایت همکاری در فروش در نظر بگیرید. که جنس ازش میخرن.
موندم باید به کجا برم استعلام بگیرم اذیت نکنن بعدا.
از مراکز استعلام مجاز سراسر کشور :p
لازم نیست استعلام بگیری قوانین که تو سایت فیلترینگ هست بخون اگر خلافش بود یعنی غیر مجاز اگر نبود یعنی مجاز ... :cool:

Last edited:

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
مشکل اینجاست که قوانینش تفسیر میخواد باید آخوند باشی که بفهمی منظورشون چیه :general707:
یه کتاب تفسیر خوب هم از مراکز مجاز سراسر کشور تهیه کنید بعد ببینید مجاز هست یا نه ... :general107:

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
دوستان ویندوز 10 نصب کردم کارت گرافیک رو شناسایی نمیکنه.چی کار کنم؟
کارت گرافیکم فکر کنم ati 4600 hd باشه.
راه حل چیه؟:confused:

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
هیچکاری باهاشون نداشته باش

حذف به یکباره میتونه خیلی مضر باشه چون از نظر گوگل حتما مشکل داشته که لینک های داده شده به اون سایت حذف شده

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
دوستان ویندوز 10 نصب کردم کارت گرافیک رو شناسایی نمیکنه.چی کار کنم؟
کارت گرافیکم فکر کنم ati 4600 hd باشه.
راه حل چیه؟:confused:
آخرین نسخه درایور مرتبوط به کارت گرافیکتون از سایت اصلی بگیرید ترجیها اگر نسخه ویندوز 10 داشت اونو بگیرید ...

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
کسی امتیاز باشگاه مشتریان بانک ملت داره ؟ بخواد بفروشه ؟ (قیمت دستم نیست و صد تا امتیاز میخوام )
خیلی جالب بودخود رضا اومد گفت مدرکت چیه که سیستم مال خودته ؟

خلاصه ثابت کردیم مال ماست بعد خیلی خیلی جالب بود یکی از راهبرای گرانقدر اومد تاپیکرو بست بعد میگه مدرک بزا تو تاپیک که تاپیک رو باز کنم

خلاصه پیچوندنو پیچوندن تاپیکرو حذف کردن پیغامهایی که بعدش اومد هم جالب بود... :-j

از شاپ کیپر خوشم میاد البته یه سری قوانین ولی بعضی جاها سخت گیری میکنن

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
اینی که اموده بود تو تاپیک شما میگفت کلاه برداره و ... چی کارش کردید ؟ :D
خیلی وقته نیموده !
یه اخلاقی که خیلی خودم ازش راضی ام دارم اینه که حتی همینطوری توی نت حالا میخواد هرکسی باشه تهمت یا ... بزنه حاظرم کل زندگیمو خرج کنم ولی پوستشو میکنم که فک نکنه به همین راحتیا هر غلطی بخواد میکنه
آخرین بار یکی به اسم م.م و س.ا ( کلی هم از سئو کردن کلاهبرداری کرده بود ) که یه سایت خیلی سادرو که فان بود دیفیس کردن بخدا قسم هنوز تو زندانن
پ.پ.پ داشتن تو این مملکت خیلی خوبه خدارو شکر هم زیاد دارم :D

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
از شاپ کیپر خوشم میاد البته یه سری قوانین ولی بعضی جاها سخت گیری میکنن
آشغالترین انجمن ایرانه چون وقتی نمیتونه اداره کنه میاد قوانینی میزاره که خودشونم بعضی اوقات حواسش نیست زیر پا میزاره باهزارتا بهونه میپیچونن

حیفِ افرادی مثل عماد و ... که اونجا فعالیت دارن ...

بالا