ALIREZA567
Registered User
- نوشتهها
- 862
- لایکها
- 656
پرسشی بود تمامچی چی اورده ؟ ...
با صدای چی ؟؟ ...
امکانی هم اضافه کرده ؟؟؟
پرسشی بود تمامچی چی اورده ؟ ...
با صدای چی ؟؟ ...
امکانی هم اضافه کرده ؟؟؟
popnamaسلام به همگی
دوستان یه سیستم پاپ آپ معرفی کنید که هم پول خوبی بده برای هر آی پی هم پرداختیش خوب و سریع باشه
siroomkadeh ازاد برای ثبت :general707:دوستان بزارید اسم Sirom قطعی بشه یا یه آبی از آبی تکون بخوره :دی
تو یه روز دامنه siroom . com و .ir ثبت و باش سایت فناوری بالا آوردن :دی :general705:
سیرم چیه؟siroomkadeh ازاد برای ثبت :general707:
منبع خبر خداحافظی IE . سوال دیگه ای نداری عزیزم؟ :general406:سیرم چیه؟
اون سری که با علی احمری رفته بودین کوه بش خرگوش نشون دادی؟عکسش هست تو فیثبوکمنبع خبر خداحافظی IE . سوال دیگه ای نداری عزیزم؟ :general406:
include(__DIR__."/../lib/nusoap.php");
include '/../lib/nusoap.php';
echo mysql_affected_rows() > 0 ? '<center>این یک متن هست که نمایش داده می شود</center>' : 'Error : '.mysql_error();
اولی میاد دایرکتوری اجرا شونده اسکریپت رو اضافه میکنه اولش . دومی رو فک کنم اشتباه زدی . چون معمولا تو لینوکس با ../../.. میرن پوشه بالاتر . / که اولش گذاشتی یعنی تو همین پوشه .دوستان برنامه نویس کمک لطفا کنن:
در PHP این دوتا کد چه فرقی با هم دارن؟
PHP:include(__DIR__."/../lib/nusoap.php");
PHP:include '/../lib/nusoap.php';
نمیدونم چرا دومی کار نمیکرد مجبور شدم از اولی (با جستجو در نت) استفاده کنم. به نظرتون چرا دومی نباید کار کنه؟؟؟:general210: سینتکسش که صحیح هست (برای دسترسی به پوشه بالایی و.........)
/////////////////////
این کد در php چه معنایی داره؟ اصلا نمیفهمم چی میگه
PHP:echo mysql_affected_rows() > 0 ? '<center>این یک متن هست که نمایش داده می شود</center>' : 'Error : '.mysql_error();
چه طوری تفسیر میشه این کد؟
آقا این وبگذر که چند وقته خرابه به جز هیستانت یه آمارگیر فارسی خوب بگید استفاده کنیم