• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بهتر از فیس نما هم popupads هست . قیمتش خوبه شمارش هم از فیس نما بیشتره .
تست یک ساعته :
- پاپ آپ ادز : 3892 آی پی شمرد .
- فیس نما : 2943 آی پی شمرد .
ولی فیس نما بین ثبت درخواست واریز تا واریزش نیم ساعت طول کشید . پاپ آپ ادز حدودا 1 روز .
فیسنما برای آی پی خودم تو ی روز 5 , 6 بار باز میشه :|

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
فیسنما برای آی پی خودم تو ی روز 5 , 6 بار باز میشه :|
تازه بازم با این اوصاف شمارشش از بقیه خیلی کمتره . من طبق آمار histat حساب کردم حدود 1/3 از آمار رو میشماره .

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
تازه بازم با این اوصاف شمارشش از بقیه خیلی کمتره . من طبق آمار histat حساب کردم حدود 1/3 از آمار رو میشماره .
دوست عزیز ، میشه لطف کنین بفرمایین که تو ایران کدوم سیستم از 1:3 بالاتر میشماره ؟ یعنی 1:2 یا 1:1 تو ایران مگه هست ؟ مرسی ازتون

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
دوستان توصیه میکنم یه سری بزنید : http://worldschoolphotographs.com/

نحوه کار اینطوریه که تو قسمت search ایران رو انتخاب کرده و نام مدرسه و شهر و خودتونو میزنید و عکس مدرستونو میاره..

پ.ن:شاید کار نکنه یه وقت..چون همه مدرسه ها نیست :D

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دوستان توصیه میکنم یه سری بزنید : http://worldschoolphotographs.com/

نحوه کار اینطوریه که تو قسمت search ایران رو انتخاب کرده و نام مدرسه و شهر و خودتونو میزنید و عکس مدرستونو میاره..

پ.ن:شاید کار نکنه یه وقت..چون همه مدرسه ها نیست :D
32471634330319905030.jpg

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
popupads

چند ده بار باز میشه برای هر کاربر ؟
باهاش کار نکردم! ولی فیسنما نسبت ب تعداد دفعاتیکه برای هر آی پی پاپ آپ باز میکنه اگه بخوای حساب کنی خیلی کمتر از اونیکه آقا محسن میگه میشماره.
الان کد اس موزیک رو گذاشتم دوبار بیشتر باز نمیشه و مثل فیسنما پول میندازه. اما بدیش پرداخت طولانی مدت و اینکه نمیشه از کد دیگه ای استفاده کرد!
کلا همه سیستما ب ازای هر ویژگی مثبتشون 10تا ویژگی منفی هم دارن :دی

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
دقتش زیاده . چند بار میشمره که مطمئن بشه :D
والا چی بگم ؟‌ منکه چند ماه پیش استفاده میکردم با سیستم های دیگه تست نکرده بودم ... خب به نظر من دقیق بود حالا نظر شما اینه که دقیق نیست چندبار میشماره خب کسی که چیزی نمیگه . الان که دارم از های استت استفاده میکنم برای چک کردن سایت های دیگه هم از hypestat استفاده میکنم . هر دوتاش به نظرم دقیق هستن . حالا منکه متخصص نیستم عزیزم نظرمو گفتم . مرسی

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
والا چی بگم ؟‌ منکه چند ماه پیش استفاده میکردم با سیستم های دیگه تست نکرده بودم ... خب به نظر من دقیق بود حالا نظر شما اینه که دقیق نیست چندبار میشماره خب کسی که چیزی نمیگه . الان که دارم از های استت استفاده میکنم برای چک کردن سایت های دیگه هم از hypestat استفاده میکنم . هر دوتاش به نظرم دقیق هستن . حالا منکه متخصص نیستم عزیزم نظرمو گفتم . مرسی
http://clicky.com/
اینم خوبه فقط یه بدی داره اونم اینه که همه امکاناتش رایگان نیس:general601:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
اسکریپت ابزار وبلاگ موجوده
کسی خواست پ.خ بده ...

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
میخوام بزنم هرچی لینک از این سایت های اسپم هست رو حذف کنم! میدونم که بعضیاشون (تعداد کمیش) هم برای برخی (که خودشون بهتر میدونن منظورم کیه و اسمی نمیارم) از بچه های اینجا (دقیقا همین تاپیک) بوده که البته اکثرشون سایتشون خوابیده شده یا مثلا ریدایرکت کردن رو آدرس جدید!!! اول از همه اینکه لطفا دست از این اسپم بازیا بردارید! دوم اینکه نظر دوستان در مورد حذف این بک لینکایی که سایتای اسپم میدن چیه؟! سایتاشون زیاده ولی میخوام همه رو حذف کنم! مشکلی که پیش نمیاد؟!

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
میخوام بزنم هرچی لینک از این سایت های اسپم هست رو حذف کنم! میدونم که بعضیاشون (تعداد کمیش) هم برای برخی (که خودشون بهتر میدونن منظورم کیه و اسمی نمیارم) از بچه های اینجا (دقیقا همین تاپیک) بوده که البته اکثرشون سایتشون خوابیده شده یا مثلا ریدایرکت کردن رو آدرس جدید!!! اول از همه که لطفا دست از این اسپم بازیا بردارید!
مستقیم میگفتی سر سنگین تر بودی :|
=))) : )))

بالا