Virtual Clone Driveیه نرم افزار کم حجم برای باز کردن این image ها معرفی می کنید ؟
مشاهده پیوست 731426
css@javadth دوتا گرافیک داری رو سیستم؟ تو اون عکس یکی داره یکی نداره.
درایورش رو آپدیت کن شاید حل شد.
--------------------------------
دوستان یه قالب دارم enter نداره یعنی میخوام بین عکس ها فاصله بزارم نمیشه. چی کار کنم؟ کجارو باید ویرایش کنم؟
margin: 10px auto;
توی style.css بزارم دیگه؟ بعد کجا بزارم؟ :general507:css
کد:margin: 10px auto;
آدرس سایت رو پ.خ کن بگم دقیقا کوجا فایل بزاریتوی style.css بزارم دیگه؟ بعد کجا بزارم؟ :general507:
@javadth دوتا گرافیک داری رو سیستم؟ تو اون عکس یکی داره یکی نداره.
درایورش رو آپدیت کن شاید حل شد.
--------------------------------
دوستان یه قالب دارم enter نداره یعنی میخوام بین عکس ها فاصله بزارم نمیشه. چی کار کنم؟ کجارو باید ویرایش کنم؟
از سایتش آپدیت جدید رو بگیر و نصب کن حل میشه احتمالادست راستی مال منه
اصلا بخش اپدیتش هم رفته
ارهدانشجو کامپیوتری ؟ :general609:
دانشگاه طویله ست بعد اونوقت شما چی هستین؟:general609:کدوم دانشگاهاره
تو دانشگاه که اصلا چیزی یاد نمیدن. راستی سایت های دانشگاه ما اینترنت ندارن.
کارمندان + اساتید یه اینترنت جدا دارن - دانشجو ها هم اگه اینترنت بخوان باید ماهی 4 تومن بدن بخرنروزی هم 100 مگ :general607:
خلاصه بگم که دانشگاه نیست طویله هست
:|دانشگاه طویله ست بعد اونوقت شما چی هستین؟:general609:کدوم دانشگاه
قالب های داغون :دی@همه دوستان
به نظرتون الان سایت های تفریحی با قالب های مدرن مثل http://www.msn.com/ بهتره یا با قالب هایی مثل بیتوته و دلگرم یا با قالب های داغونی مثل a mazing.ir
الان دیگه سایت تفریحی با تیتر قهوه ای هم بالا نمیاد :دیقالبی که مطلب اصلیش بین تبلیغات و منو های کناری گم نشه
البته قالب مهم نیست تیتر زرد بزنی سایت میاد بالا.
قالبی که مطلب اصلیش بین تبلیغات و منو های کناری گم نشه
البته قالب مهم نیست تیتر زرد بزنی سایت میاد بالا.
الان واقعا جدی گفتین؟! یعنی کاربرای اینترنتی ما بیشتر جذب قالبای داغون میشن؟!!! :general210:قالب های داغون :دی
الان دیگه سایت تفریحی با تیتر قهوه ای هم بالا نمیاد :دی
با وجود سیل عظیم خبرخوان ها دیگه جواب نمیده ... هر چی مطلب بهتر بزاری برا اونا بهتر میشه ... :دی
اگه مشکلتون حل نشده ادرس سایت رو بدینتوی style.css بزارم دیگه؟ بعد کجا بزارم؟ :general507:
چی چی اورده ؟ ...نسخه جدید یاهو مسنجر اومذه؟![]()