• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
آی اس پی شاتل ، اینستا الان همه پیج ها باز میشه. ( به غیر از اونایی که از قبل ترکیده بودن )

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
سلام به دوستان وبمستر گرامی
یه راهنمایی می خواستم چه تعداد مطلب برای یک سایت گالری عکس روزانه بفرستم و در چه ساعاتی این مطالب رو انتشار بدهم ؟
ممنون از دوستان

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ایا درامدی که کسب میکنید در برابر زوری که میزنید عادلانه است ؟ ایا واقعا از وبمستری میتونین زندگی خودتون رو بچرخونید ؟

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
ایا درامدی که کسب میکنید در برابر زوری که میزنید عادلانه است ؟ ایا واقعا از وبمستری میتونین زندگی خودتون رو بچرخونید ؟
نه اصلا
3 تا تخم مرغ شده هزارتومن :general208::general208:

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
دوستان یک دامین قدیمی دارم روش سایت تفریحی بود ولی خوب وقت نبود و رسیدگی نکردم تمام اطلاعاتش پاک شده

بخوام از صفر صفر روش سایت تفریحی بالا بیارم جواب میده ؟؟؟

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947

درآمد از نت ایران اصلا دیگه بدرد نمیخوره! (وقت تلف کردنه محضه)

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
به نظر من اگه واقعا وقت بذاری و تلاش کنی بله میشه درآمد کسب کرد که بشه یک زندگی رو چرخوند

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
به نظر من اگه واقعا وقت بذاری و تلاش کنی بله میشه درآمد کسب کرد که بشه یک زندگی رو چرخوند

نکته اصلی اینجاست
وقتی که از شما میبره اونقدر هستش که شما رو از جریان اصلی زندگی منحرف کنه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
نکته اصلی اینجاست
وقتی که از شما میبره اونقدر هستش که شما رو از جریان اصلی زندگی منحرف کنه
هرکاری وقت میخواد! اگه ب چشم ی شغل ثابت بهش نگاه کنی و هر روز (روی برنامه) فرضا از 7 صبح بشینی پای کار تا 12 , 1 ظهر میتونی روش حساب کنی. ولی چون فکرو خسته میکنه خودم فعلا اینکارو نمیکنم! اما شدنش میشه...

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
مشکل اینه که اکثریت بدون تخصص و بدون برنامه وارد کار می شن و می مونن توش
وگرنه من سراغ دارم کسی رو داره از یک سایت با موضوع تخصصی ماهی 5 تومن سود خالص می بره هیچ شغل دیگه ایی هم نداره، صبح ها از 9 تا ساعت 2 کار می کنه
ولی همین pt رو ببینید 99% یا سایت تفریحی زدن یا دانلود (آهنگ برنامه بازی آندروید) یا می خوان بزنن چون فکر می کنن 4 تا سایت معروف که دارن پول خوب در میارن تو این زمینه همینجوری الکی کارشون گرفته
وبمستر خوب زیاد داریم ولی وبمستر متخصص نه، و چون کار تیمی برای ما ایرانیا خیلی سخته نمی تونیم از علم اون وبمستر در زمینه ایی که تخصص داریم استفاده کنیم
تا وقتی چیزی رو جدی نگیریم موفق نمی شیم 90% موفقیت داشتن اطلاعات در مورد کاری که انجام میدی 10% باقیش هم مدیریت کردنه زمانه
چند نفر رو می شناسی که با برنامه ریزی بلند مدت سایت تاسیس کنن؟ (حداقل برای 2 سال برنامه داشته باشن)
همه وقتشون رو صرف تکرار مکررات می کنن به قول معروف همه دارن دوباره آتیشُ کشف می کنن
طرف میاد یه دامین ثبت می کنه 1000 تا تا مطلب کپی می کنه توش بعد از 2 ماه که میبینه سود نداره تاپیک فروشش رو توی pt می زنه (به علت کمبود وقت! البته)

خلاصه برای موفقیت یا باید اولین بود یا بهترین

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اگر برخی عوامل بیرونی اجازه میداد من درآمدم از اینترنت با یه کم فعالیت جدید در 3 ماه گذشته از درآمد جاریم بیشتر شده بود ولی خب یک سری مشکلاتی پیش میاد که به صورت قطعی باعث از دست رفتن این منابع درآمد میشن .

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
اگه فیلترینگ لعنتی نبود من یه سری ارزشها رو زیر پا میگذاشتم و میزدم تو کار سایتهای +18 :D
خداییش جوونیمون به ف.ا.ک رفت با این وضع اقتصادی و اسلامی گیر ! :general710:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
نه اصلا . ولی دار یه حرکتایی میزنم شاید برا شغل دوم بد نباشه .

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
ایشون رو نمیشناسم ولی فکر کنم جناب @F A R Z A D با قیمت خوب لایسنس میفروختن:general601:(تایید هم میشن البته:D)
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-آنتی-ویروس-اورجینال-کمترین-قیمت-در-ایران.627445/
اگر این تاپیک برای @F A R Z A D هست که توش خبری از کسپراسکای نیست!!!
@F A R Z A D شما تایید میشی؟!:D
کسپراسکای هم لایسنسش رو داری؟! اگر نداری این تاپیک تایید میشه؟
http://forum.persiantools.com/threads/محصولات-آنتی-ویروس-کمترین-قیمت-در-ایران.212845/

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-آنتی-ویروس-اورجینال-کمترین-قیمت-در-ایران.627445/
اگر این تاپیک برای @F A R Z A D هست که توش خبری از کسپراسکای نیست!!!
@F A R Z A D شما تایید میشی؟!:D
کسپراسکای هم لایسنسش رو داری؟! اگر نداری این تاپیک تایید میشه؟
http://forum.persiantools.com/threads/محصولات-آنتی-ویروس-کمترین-قیمت-در-ایران.212845/
بهتون پ.خ دادم :)

بالا