ALIREZA567
Registered User
- نوشتهها
- 862
- لایکها
- 656
فقط پورسانت من یادت نرهبهتون پ.خ دادم![]()
فقط پورسانت من یادت نرهبهتون پ.خ دادم![]()
اگر خرید شد چشم ...فقط پورسانت من یادت نره![]()
یه پیج بده بهش بگو برام 1K لایک بزن اگه زد بعدش پول هر دوتا رو بده:general601::general505:اگر خرید شد چشم ...
#مارو ارشاد کنید:general711:
یه سایت عکاسی بزن، یه دوربین 60d کنون بخر با لنز 55... (مجموعا 4 تومن) برو مجالس و خونه ها و از بچه ها و... عکس حرفه ای بگیر (سفارش در نت بگیر) نیاز به هیچ مجوز و همکاری با آتلیه هم نداره. خودت یا یک نفر روتوش کار بگیر با فتوشاپ عکسها را روتوش بزنه بده چاپخونه....
ماهی حداقل یک میلیون داره (متوسط)
کسی که 4 تومن داشته باشه ذخیره
اصلا پاشو توی وب میزاره ؟
نیازتون رو دقیقا توی پ.خ بگید اگر در توانم باشه حتما راهنمایی می کنمسلام بروبچ کسی رو سراغ دارید از امنیت سایت سر در بیاره؟
به نظرم 4 تومن پول زیادی نیست!! من جدا 4 تومن داشتم ذخیره باز میاومدم تو نتحرفت خیلی غیر منطقیه
اینکه دیگه سایت نیست بازاریابی هست و سفارش انلاینیه سایت عکاسی بزن، یه دوربین 60d کنون بخر با لنز 55... (مجموعا 4 تومن) برو مجالس و خونه ها و از بچه ها و... عکس حرفه ای بگیر (سفارش در نت بگیر) نیاز به هیچ مجوز و همکاری با آتلیه هم نداره. خودت یا یک نفر روتوش کار بگیر با فتوشاپ عکسها را روتوش بزنه بده چاپخونه....
ماهی حداقل یک میلیون داره (متوسط)
نت افرازسلام و عرض صبح بخیر به همه
دوستان برای میزبانی یه سایت با بازدید 4 5 هزارتا روزانه یه سایت متوسط
کجا رو پیشنهاد میدید؟
داش مرسی از معرفیت ولی به نظرم نت افزار اولا ک ماهانه سرویس نمیدهنت افراز
پلن های الماسش اگه اشتباه نکنم فقط ماهانسداش مرسی از معرفیت ولی به نظرم نت افزار اولا ک ماهانه سرویس نمیده
بعدشم سی پنل نیستش فکر میکنم
خودش یه نمونه گذاشته ...یه پیج بده بهش بگو برام 1K لایک بزن اگه زد بعدش پول هر دوتا رو بده:general601::general505:
راستی اینستاگرام که فیل شد نشد؟
برای من که برای بار تراکنش منفی(برداشت از حساب ) اس ام اس میاد
باید به شبعه مراجعه کنید.
درضمن میتونید تبدیل کنید به سود 22 درصد یه صد تومنی رو مسدود میکنه و سود 22 درصد برای هر مقداری که باشه بهتون میده