• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
سلام

میشه دامینی ک 25 روز از تازیخش گذشته تمدید کرد - ب چ صوزت ؟
ای ار

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
واقعا انجمن فقط انجمن wp-parsi !!! هم مدیراش آدمای با سواد و کاردرستی هستن و روی اصول پیش میرن! هم کاربراش! مدیراش که خب مشخصه مرتضی گرانسایه و پارسا کافی و جناب صوفی هم که فعلا نیستن! کاربراش هم که خود ایمان فخار کافیه برای اینکه انجمنشون به کاربراش بنازه!
وای اسم اپل رو نیار! یه نارنجی بود و یه اپل! ولی با این حال هیچی جای نارنجی رو نمیگیره! کاریزمای عجیبی داشت که هیچ جا تجربش نکردم! عباس واحدی تو توییترش زده بود که علی اصغر هنرمند به قید وصیغه آزاد شده! ولی نمیدونم چرا پس کاری برای نارنجی نمیکنن یا اینکه نمیذارن بکنن!!!
یه چیز جالب اینه که اگر بری به این لینک میبینی که آخرین آپدیتش برای همین یک ماه پیش بوده! هنوز امیدی به برگشت نارنجی هست! جالبه که دامینش از طریق همین پرشین تولز ثبت شده!
مرتضی و ... هستن ولی دارن کارای سایتو میکنن

اوووووووووووف آقا ایمان رو نگو که بدجور تعصب دارم روش یعنی یه انسان به تمام معناس ایشون اصن نمیشه توصیفش کرد چون در حدش نیستیم !
یه استاد واقعی ، انسان شریف ، دلسوز و ... کاش تو ایران چند تا از این آدما داشتیم اونوخ نتمون حداقل این طوری داغون نبود ....

منم که یه مدته واس مشکلام نمیتونم بیام انجمن ولی به زودی برمیگردم حداقل اون آموزش طراحی قالب رو تموم کنم :(

نارنجی آره یه چیز دیگه بود ولی خب تو ایران اگه 3 تا بند مهم پ رو نداشته باشی = نابودی ....

من به شخصه 1 ساله با داشتن پارتی هم هنوز نتونستم با بانک قرارداد ببندم واسه واریز آنی درآمد کاربرای سایت به صورت مستقیم توسط خودشون !!!!
نارنجی اپلی نبود هرچند کمی بود ولی خداییش همه طرفو داش

من خودم اونقد اپل رو دوس دارم که بی گوشی بمونم بازم سمت برندای دیگه نمیرم البته htc با سری وان تونس منو هوایی کنه :D
فعلا که مانی دیجیاتورو خوب داره میچرخونه تا ببینیم دوستان دلواپس اینو کی نابود میکنن !!!

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
مرتضی و ... هستن ولی دارن کارای سایتو میکنن

اوووووووووووف آقا ایمان رو نگو که بدجور تعصب دارم روش یعنی یه انسان به تمام معناس ایشون اصن نمیشه توصیفش کرد چون در حدش نیستیم !
یه استاد واقعی ، انسان شریف ، دلسوز و ... کاش تو ایران چند تا از این آدما داشتیم اونوخ نتمون حداقل این طوری داغون نبود ....

منم که یه مدته واس مشکلام نمیتونم بیام انجمن ولی به زودی برمیگردم حداقل اون آموزش طراحی قالب رو تموم کنم :(

نارنجی آره یه چیز دیگه بود ولی خب تو ایران اگه 3 تا بند مهم پ رو نداشته باشی = نابودی ....

من به شخصه 1 ساله با داشتن پارتی هم هنوز نتونستم با بانک قرارداد ببندم واسه واریز آنی درآمد کاربرای سایت به صورت مستقیم توسط خودشون !!!!
نارنجی اپلی نبود هرچند کمی بود ولی خداییش همه طرفو داش

من خودم اونقد اپل رو دوس دارم که بی گوشی بمونم بازم سمت برندای دیگه نمیرم البته htc با سری وان تونس منو هوایی کنه :D
فعلا که مانی دیجیاتورو خوب داره میچرخونه تا ببینیم دوستان دلواپس اینو کی نابود میکنن !!!
یه مدت اطلاعیه زده بودن در حال تغییرات هستیم و سرعت پاسخ دهی کم میشه ولی هیچ تغییر خاصی ندیدم اون اطلاعیه هم پاک شد.
آره واقعا، ایمان عزیز با سنی که داره میتونه انرژی دهنده برای تمام افراد جوونی باشه که میخوان شروع کار کنن! ایشون واقعا فوق العادس. با همه ی دانشی که تو حوزه برنامه نویسی داره بسیار بسیار خاکی و متواضع هست! (قابل توجه خیلیا)
حالا زیاد اینجا در مورد اون بزرگواران صحبت نکنیم بهتره! آخه ممکنه بازگو کردن ویژگی های مثبتشون به برخی ها بر بخوره! :general601: ممکنه پستامونم پاک شه!;)
"3 تا بند مهم پ" چیه؟!
نارنجی اپلی نبود، یه کم بود؟! :general210:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
@محمد هستم ایمان فخار چند سالشه ؟
واقعا نمی دونید؟!:general210:
فکر می کنم 50 سال شده باشن!
http://mandegarweb.com/interviews/مصاحبه-ماندگار-وب-با-ایمان-فخار/
البته تو اون قسمتی که گفته حدود 40 سال سن دارم توجه نکتید!
http://www.hammihan.com/profile/imanfakhar

پ.ن چه جالب هم میهن رو تازه الان متوجه شدم که قالبش عوض شده!:general601:

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
نیازمند 1 طراح قالب وردپرسی هستیم
قالب همه چیزش امادس و کلا 30 دقیقه طراحی اش زمان میبره :D یک صفحه ی ساده هست
پ خ بدید ...

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
پ.ن چه جالب هم میهن رو تازه الان متوجه شدم که قالبش عوض شده!:general601:
این هم میهنم ترسیده بلای فیس نما سرش بیاد ، حرکت جدید زده :D

ولی مدیرای فیس نما باحالا کلا ، از مردم طلبکارن اطلاعاتشون لو رفته ، همون اول اگه معذرت خواهی میکردن خیلی بهتر بود

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

ولی مدیرای فیس نما باحالا کلا ، از مردم طلبکارن اطلاعاتشون لو رفته ، همون اول اگه معذرت خواهی میکردن خیلی بهتر بود
چی گفتن مگه؟

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
هیچی همش میگن اطلاعات خاصی پخش نشده ( سایت ترنجی باهاشون صوتی مصاحبه کرد)
این خبرگزاری دانا که هی داره ماس مالی میکنه براشون
یه معذرت خواهی ساده هم نکردن

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
این انجمن وردپرس فارسی که میگین زیاد شلوغ نیست ک
فقط آدماش تخصصی ترن

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067

دیگه قالب جدید طراحی کردن که کار یکی دو روز نیست!:D مدیرای فیس نما هم که اصلا هیچی! ولشون کن! بذار به حال خودشون خوش باشن!
فقط آدماش تخصصی ترن
خب یه دلیلشو که @payam-nice اشاره کرد که کیفیت ارجحیت داره بر کمیت! و از طرفی مدیرانش آنقدر قانونمند هستن که حتی نمیذارن در مورد پلاگین ها و قالب های پولی صحبت بشه و تاپیکو قفل می کنن! اسپم بدی سریعا عکس العمل نشون میدن! تا 24 ساعت برای هر تاپیک باید صبر داشته باشی اگر جواب نداد کسی میتونی تاپیک رو آپ کنی! بحث های غیرتخصصی هم اصلا با روحیه مدیرانش سازگار نیست!:general601: تا همین چند وقت یپش یدونه تبلیغ هم نمیذاشتن! الانم تبلیغاتشون مربوط میشه به سایت های تخصصی و کلا دو تا بیشتر نیست! به کاربراشون اجازه آپلو تصویر تو امضا رو نمیدن چرا که میگن هم جنبه تبلیغاتی میگیره هم سرعت لود صفحه پایین میاد و برای بازدیدکننده مشکل ساز میشه مخصوصا تو موبایل! کلا خیلی قانونمند و اصولی عمل می کنن! که اگر نمیکردن الان رتبشون باید زیر 500 الکسا ایران می بود! یعنی اگر تو نت ایران همه همینطوری بودن، اینترنت تو ایران گلستان میشد!;)

Last edited:

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
یه مدت اطلاعیه زده بودن در حال تغییرات هستیم و سرعت پاسخ دهی کم میشه ولی هیچ تغییر خاصی ندیدم اون اطلاعیه هم پاک شد.
آره واقعا، ایمان عزیز با سنی که داره میتونه انرژی دهنده برای تمام افراد جوونی باشه که میخوان شروع کار کنن! ایشون واقعا فوق العادس. با همه ی دانشی که تو حوزه برنامه نویسی داره بسیار بسیار خاکی و متواضع هست! (قابل توجه خیلیا)
حالا زیاد اینجا در مورد اون بزرگواران صحبت نکنیم بهتره! آخه ممکنه بازگو کردن ویژگی های مثبتشون به برخی ها بر بخوره! :general601: ممکنه پستامونم پاک شه!;)
"3 تا بند مهم پ" چیه؟!
آره تو مدیریت هم خیلی بحث شد راجبش ولی خب دردسرای زندگی نمیزاره به کارشون برسن ...

:general210:

فک نکنم یه برنامه نویس واقعی ناراحت شه از این که یکی بهتر از خودش وجود داره !!!
من خیلی هم خوشالم از اینکه خوبیاشو بگم اخلاقم اینه بدی های یک نفر رو سعی میکنم یادم برهاما خوبیاشو همه جا میگم
وختی با آقا ایمان آشنا شدم فک میکردم خیلی چیزا تو برنامه نویسی و ... حالیمه اما وختی کاراشو دیدم و فهمیدم چه بار علمی ای داره ، فهمیدم هیچی نیستم و تازه اول راهم و اولش از خودم ناامید شدم ولی بعد پیش خودم گفتم منم یه روزی میرسم به حداقل نصف ایشون
واقعا با این همه بار علمی که داره این تواضعش آدمو حیرت زده میکنه شوخیایی که میکنه و راحت بودن و رک بودن و ...
چند وخت پیشیکی از سایتامو نشونش دارم گفتم نظرشو بگه وختی تعریف کرد و گفت عالیه اصن نمیدونی چقد خوشال شدم وختی یکی مثل ایشون میگه کارت خوبه چه حسی داره ...
در کل ایرادی نداره فک نکنم هیچ آدم عاقل و با شعوری بخواد این پستارو که تعریف از یه توسعه دهنده ایرانی که در نوع خودش تکه رو پاک کنه
"3 تا بند مهم پ" چیه؟!
:general210:
پول ، پارتی ، پررویی که اگه تو ایران داشته باشی میتونی 1 شبه میلیاردر بشی :|

نه که خود .... سامسونگی نبود :D

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
فقط آدماش تخصصی ترن
1 - شلوغی مگه دلیل بر بهتر بودنه ؟
همین پرشین تولز شلوغه ولی اسپم بازاره :|
2 - الآن یه کم اینطوری شده چون حدود 6 نفر از مدیرا که یکیش خود من حقیر باشم نمیایم انجمن :(
3 - به نظر من یه لامبورگینی بهتر از 500 هزار پرایده
4 - اگه فقط 10 تا انجمن مثل wp-parsi داشتیم الآن از نظر نتی تونسته بودیم حتی خیلی از کشورای مهم رو تو رتبه رد کنیم
جالبه بدونید که حتی از دولوپرهای خارجی برتر تو وردپرس هم درخواست همکاری تو انجمن داده بودن که موافقت نشد چون کمی دور میشد از هدف اصلیش که در آینده این انجمن خیلی صدا میکنه .... ;)

بالا