نه باید 60 رو بگذره تا آزاد بشه و بعد از اون قابل ثبت بشه ...سلام
میشه دامینی ک 25 روز از تازیخش گذشته تمدید کرد - ب چ صوزت ؟
ای ار
گفت تمدید -_-نه باید 60 رو بگذره تا آزاد بشه و بعد از اون قابل ثبت بشه ...
دامین خودم ثبت کردم از تاریخ تمدیدش 25 روز گزشته نمی خوام از دست بدم ؟نه باید 60 رو بگذره تا آزاد بشه و بعد از اون قابل ثبت بشه ...
فک کنم قابلیت تمدید داری ... چون هنوز تو مالکیت شماستدامین خودم ثبت کردم از تاریخ تمدیدش 25 روز گزشته نمی خوام از دست بدم ؟
ج کنم ؟
مرتضی و ... هستن ولی دارن کارای سایتو میکننواقعا انجمن فقط انجمن wp-parsi !!! هم مدیراش آدمای با سواد و کاردرستی هستن و روی اصول پیش میرن! هم کاربراش! مدیراش که خب مشخصه مرتضی گرانسایه و پارسا کافی و جناب صوفی هم که فعلا نیستن! کاربراش هم که خود ایمان فخار کافیه برای اینکه انجمنشون به کاربراش بنازه!
وای اسم اپل رو نیار! یه نارنجی بود و یه اپل! ولی با این حال هیچی جای نارنجی رو نمیگیره! کاریزمای عجیبی داشت که هیچ جا تجربش نکردم! عباس واحدی تو توییترش زده بود که علی اصغر هنرمند به قید وصیغه آزاد شده! ولی نمیدونم چرا پس کاری برای نارنجی نمیکنن یا اینکه نمیذارن بکنن!!!
یه چیز جالب اینه که اگر بری به این لینک میبینی که آخرین آپدیتش برای همین یک ماه پیش بوده! هنوز امیدی به برگشت نارنجی هست! جالبه که دامینش از طریق همین پرشین تولز ثبت شده!
یه مدت اطلاعیه زده بودن در حال تغییرات هستیم و سرعت پاسخ دهی کم میشه ولی هیچ تغییر خاصی ندیدم اون اطلاعیه هم پاک شد.مرتضی و ... هستن ولی دارن کارای سایتو میکنن
اوووووووووووف آقا ایمان رو نگو که بدجور تعصب دارم روش یعنی یه انسان به تمام معناس ایشون اصن نمیشه توصیفش کرد چون در حدش نیستیم !
یه استاد واقعی ، انسان شریف ، دلسوز و ... کاش تو ایران چند تا از این آدما داشتیم اونوخ نتمون حداقل این طوری داغون نبود ....
منم که یه مدته واس مشکلام نمیتونم بیام انجمن ولی به زودی برمیگردم حداقل اون آموزش طراحی قالب رو تموم کنم
نارنجی آره یه چیز دیگه بود ولی خب تو ایران اگه 3 تا بند مهم پ رو نداشته باشی = نابودی ....
من به شخصه 1 ساله با داشتن پارتی هم هنوز نتونستم با بانک قرارداد ببندم واسه واریز آنی درآمد کاربرای سایت به صورت مستقیم توسط خودشون !!!!
نارنجی اپلی نبود هرچند کمی بود ولی خداییش همه طرفو داش
من خودم اونقد اپل رو دوس دارم که بی گوشی بمونم بازم سمت برندای دیگه نمیرم البته htc با سری وان تونس منو هوایی کنه
فعلا که مانی دیجیاتورو خوب داره میچرخونه تا ببینیم دوستان دلواپس اینو کی نابود میکنن !!!
ی مبلغی جریمه میدی میگی برات تمدید کنن.دامین خودم ثبت کردم از تاریخ تمدیدش 25 روز گزشته نمی خوام از دست بدم ؟
ج کنم ؟
همکار بخش :|فک کنم قابلیت تمدید داری ... چون هنوز تو مالکیت شماست
واقعا نمی دونید؟!:general210:@محمد هستم ایمان فخار چند سالشه ؟
این هم میهنم ترسیده بلای فیس نما سرش بیاد ، حرکت جدید زدهپ.ن چه جالب هم میهن رو تازه الان متوجه شدم که قالبش عوض شده!:general601:
چی گفتن مگه؟این هم میهنم ترسیده بلای فیس نما سرش بیاد ، حرکت جدید زده
ولی مدیرای فیس نما باحالا کلا ، از مردم طلبکارن اطلاعاتشون لو رفته ، همون اول اگه معذرت خواهی میکردن خیلی بهتر بود
هیچی همش میگن اطلاعات خاصی پخش نشده ( سایت ترنجی باهاشون صوتی مصاحبه کرد)چی گفتن مگه؟
کیفیت بر کمیت الویت دارهاین انجمن وردپرس فارسی که میگین زیاد شلوغ نیست ک
فقط آدماش تخصصی ترن
دیگه قالب جدید طراحی کردن که کار یکی دو روز نیست! مدیرای فیس نما هم که اصلا هیچی! ولشون کن! بذار به حال خودشون خوش باشن!این هم میهنم ترسیده بلای فیس نما سرش بیاد ، حرکت جدید زده
ولی مدیرای فیس نما باحالا کلا ، از مردم طلبکارن اطلاعاتشون لو رفته ، همون اول اگه معذرت خواهی میکردن خیلی بهتر بود
خب یه دلیلشو که @payam-nice اشاره کرد که کیفیت ارجحیت داره بر کمیت! و از طرفی مدیرانش آنقدر قانونمند هستن که حتی نمیذارن در مورد پلاگین ها و قالب های پولی صحبت بشه و تاپیکو قفل می کنن! اسپم بدی سریعا عکس العمل نشون میدن! تا 24 ساعت برای هر تاپیک باید صبر داشته باشی اگر جواب نداد کسی میتونی تاپیک رو آپ کنی! بحث های غیرتخصصی هم اصلا با روحیه مدیرانش سازگار نیست!:general601: تا همین چند وقت یپش یدونه تبلیغ هم نمیذاشتن! الانم تبلیغاتشون مربوط میشه به سایت های تخصصی و کلا دو تا بیشتر نیست! به کاربراشون اجازه آپلو تصویر تو امضا رو نمیدن چرا که میگن هم جنبه تبلیغاتی میگیره هم سرعت لود صفحه پایین میاد و برای بازدیدکننده مشکل ساز میشه مخصوصا تو موبایل! کلا خیلی قانونمند و اصولی عمل می کنن! که اگر نمیکردن الان رتبشون باید زیر 500 الکسا ایران می بود! یعنی اگر تو نت ایران همه همینطوری بودن، اینترنت تو ایران گلستان میشد!این انجمن وردپرس فارسی که میگین زیاد شلوغ نیست ک
فقط آدماش تخصصی ترن
آره تو مدیریت هم خیلی بحث شد راجبش ولی خب دردسرای زندگی نمیزاره به کارشون برسن ...یه مدت اطلاعیه زده بودن در حال تغییرات هستیم و سرعت پاسخ دهی کم میشه ولی هیچ تغییر خاصی ندیدم اون اطلاعیه هم پاک شد.
آره واقعا، ایمان عزیز با سنی که داره میتونه انرژی دهنده برای تمام افراد جوونی باشه که میخوان شروع کار کنن! ایشون واقعا فوق العادس. با همه ی دانشی که تو حوزه برنامه نویسی داره بسیار بسیار خاکی و متواضع هست! (قابل توجه خیلیا)
حالا زیاد اینجا در مورد اون بزرگواران صحبت نکنیم بهتره! آخه ممکنه بازگو کردن ویژگی های مثبتشون به برخی ها بر بخوره! :general601: ممکنه پستامونم پاک شه!
"3 تا بند مهم پ" چیه؟!
نارنجی اپلی نبود، یه کم بود؟! :general210:
آره واقعا، ایمان عزیز با سنی که داره میتونه انرژی دهنده برای تمام افراد جوونی باشه که میخوان شروع کار کنن! ایشون واقعا فوق العادس. با همه ی دانشی که تو حوزه برنامه نویسی داره بسیار بسیار خاکی و متواضع هست! (قابل توجه خیلیا)
حالا زیاد اینجا در مورد اون بزرگواران صحبت نکنیم بهتره! آخه ممکنه بازگو کردن ویژگی های مثبتشون به برخی ها بر بخوره! :general601: ممکنه پستامونم پاک شه!
:general210:
پول ، پارتی ، پررویی که اگه تو ایران داشته باشی میتونی 1 شبه میلیاردر بشی :|"3 تا بند مهم پ" چیه؟!
:general210:
نارنجی اپلی نبود، یه کم بود؟! :general210:
1 - شلوغی مگه دلیل بر بهتر بودنه ؟این انجمن وردپرس فارسی که میگین زیاد شلوغ نیست ک
فقط آدماش تخصصی ترن