payam-nice
Registered User
یکسری ایکون برای استفاده تو قالب نیاز دارم اگه کسی جای خوب سراغ داره لینک بده ما هم استفاده کنیم
فرقی هم نمیکنه ایکون چی باشه فقط خوشگل باشه
بفرمایید آیکون!یکسری ایکون برای استفاده تو قالب نیاز دارم اگه کسی جای خوب سراغ داره لینک بده ما هم استفاده کنیم
ممنونآقا یعنی چی بگم بهت؟!:general210: یه لحظه کپ کردم گفتم آهنگ کاملش اومد!!! این تیزرش که قدیمیه قبلا دیدم!!! مطمئنم آهنگ بیاد یه مدت رو کلا درگیر همونم! فوق العادست!!!
الان منتظر آهنگ و موزیک ویدیو "مسافر" هستم! میگن فست خونده و جواب خیلیارو داده! مولانای زمانمون پرچمش بالاست!!! (میگی چرا مولانا؟! خب اینو گوش کن! صلح تویی)
این کدو رو بزار تو .htaccess اصلی:سایت مپ سایتم خراب شده یعنی دیگه وجود نداره
هرکاری میکنم دیگه درست نمیکنه
افزونه هارو حذف و دوباره نصب و تنظیم کردم ولی بازم فرقی نکرد.
این افزونه هام:
Google XML Sitemaps
Better WordPress Google XML Sitemaps
RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress
هیچ فرقی نکرد :((این کدو رو بزار تو .htaccess اصلی:
PHP:RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php
کد بالا رو بعد از خط
بزار./PHP:<IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase /
یعنی کاملش میشه این:
PHP:# BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress
اگه جواب نداد اینم تست کن:
PHP:# BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress
صفحه سایت مپ ات سفید میشههیچ فرقی نکرد :((
اره میدونم سفید میشه. تو سورسش اطلاعات هست.صفحه سایت مپ ات سفید میشه
تو قسمت تنظیمات افزونه ی بار ریلود کن
خواستم بهت پ.خ بدم پر بود اینباکستدرود
دوستان من مشکلم در فروشگاه وردپرس ووکامرس اینه که تگها به نمایش داده نمیشوند!نمیدانم کسی میتونه به ما کمک کنه در این مشکل به وجود امده تا الان چند تا کامنت فرستادم اما کسی نیست واقعا ؟!!!!!وقتی فلان محصول رو ویرایش میکنم برچسبها رو درج میکنم اما متاسفانه به نمایش داده نمیشود!!!همین
مشکلی که چند روزه اینجا دارم التماس میکنم همینه
بابا بخدا این فروشگاه برای کار خیری که چند مدته راه انداختم هستم هیچ سود و منفعتی ندارم یعنی یه مرد پیدا نمیشه این مشکل در معرض نمایش ندادن برچسبها رو برطرف کند؟؟
اینجا تاپیک بزن احتمالن جواب بگیریhttp:// forum . shopkeeper .ir/forumdisplay.php?f=18
میهن بلاگ رو دارم
دنبال رز بلاگ میگردم
پ.ن: یه بانک اطلاعاتی دارم میتونی برام ازش یه لیست از وبلاگ ها رو در بیاری؟ (بانک اطلاعاتی رز بلاگه لیست وبلاگ ها و ایمیل کاربراست)
میهن بلاگ رو دارم
دنبال رز بلاگ میگردم
پ.ن: یه بانک اطلاعاتی دارم میتونی برام ازش یه لیست از وبلاگ ها رو در بیاری؟ (بانک اطلاعاتی رز بلاگه لیست وبلاگ ها و ایمیل کاربراست)
سایت مپ سایتم خراب شده یعنی دیگه وجود نداره
هرکاری میکنم دیگه درست نمیکنه
افزونه هارو حذف و دوباره نصب و تنظیم کردم ولی بازم فرقی نکرد.
این افزونه هام:
Google XML Sitemaps
Better WordPress Google XML Sitemaps
بلهنت افرازی ؟