farshad-fr4
Registered User
پ.خ کن قیمت و مشخصات رومن اسپمر رزبلاگو دارم
دیتابیسشن دارم خواستی بگو
پ.خ کن قیمت و مشخصات رومن اسپمر رزبلاگو دارم
دیتابیسشن دارم خواستی بگو
پ.خ کن قیمت و مشخصات رو
دیتابیس رزبلاگ تو اینترنت هست بگردی پیدا میکنی .
اسپمرش درست کار میکنه /؟/
:|برا منم همینطوری شده
نقشه سایت البته برای من کار میکنه ولی توی حالت وب نشون نمیده
ولی سورس صفحه رو ببینی نقشه هستش
:|
خودمم اینارو گفتم که
ممنون بابت تایید . توی وردپرس یه تاپیک باز کردم مشکلم رو گفتم (خیلی ضایع گفتم زبان 0 بری میبینی) اگه جوابی دادن اینجا میزارم.
جواب منم بدیداگه پاسخ نمیدید یه جا معرفی کنید برم خودم بخونم
API Keys و Callback Password
رو دارم چطور میتونم بازخورد بگیرم پرداخت موفق بوده ویا نه و درصورت موفق بودن یه کد یا صفحه نمایش داده بشه همین
به همه میخواین یه کد ثابت رو نمایش بدین؟جواب منم بدید
@MOHAMMAD026_1
لابد طبق قوانین عمل میکنن:general609:بعداز عمری اومدیم تو شاپکیپر لاگین کنیم اونم نمیشه :| چیکار میکنن اینا؟
اگر تجربه ای دارید ما رو هم آگاه کنیدسلام دوستان
یه راهنمایی می خواستم در مورد زمان های ارسال پست در روز
می خواهم روزی ده پست زمان بندی کنم با توجه به این که بیشتر کاربرای اینترنتی محصل هستند زمان بندی پست های خودم رو به این صورت قرار بدهم .خوب است یا خیر؟
برای صبح ساعت 9 و 10 و12 مطلب زمان بندی کنم
و در ساعت های 15 و16و17و18و19و20و21 مطالب بعدی رو منتشر بدهم
لطفا در این زمینه کمک کنید تا بهترین زمان رو برای زمانبندی ارسال مطالب پیدا کنم.
کجا از این جور عنوان استفاده کرده ؟سلام دوستان عزیز . ممنون از همتون که همیشه هر سوالی بوده از طرف شما بهترین جواب و نتیجه رو دریافته ام .
من چند روزی هست با نحوه ی بک لینگ گیری حرفه ای درگیر شده ام و هدف از این همه تحقیق و بررسی انواع بک لینک ها در پرشین تولز و سایت ها و فاروم های دیگر این هست که بهترین نوع کد بک لینک رو پیدا کنم که هم خودم بهترین استفاده رو بکنم و هم دوستان دیگر .
خب دوستان شاید این اخرین کدی باشد که میخام بررسیش کنم :
<a title="example1" href="http://example.com/" rel="dofollow"/">example2</a>
در این ملاحضه میکنید که دوتا کلمه هستند که یکی عنوان اصلی ( example2 ) و دیگری هم ( example1 ) هست که در واقع درباره ی عنوان اصلی دراه توضیح میده .
خب حالا میخاهیم در لینک بیلدینگ برای مثال برای کلمه ی ( کتاب ) بک لینک سازی کنیم . عایا به نظر شما وقتی میخواهیم عنوان بک لینک رو ( کتاب ) درج کنیم ، اگر تعداد کلمات و توضیحات ( یعنی example1 ) را اگر بیشتر کنیم چه فایده یا مضراتی برای بک لینک خواهد داشت ؟ یا عایا اینکه باعث افزایش قدرت ( کتاب ) در موتورهای جستجو خواهد شد ؟
برای مثال :
<a title="کتاب شعر ، دانلود کتاب ، کتاب من ، کتاب شما ، کتاب فلانی ، کتاب حسن ، کتاب ممد ، کتاب بابام ، کتاب بابات ، کتاب" href="http://example.com/" rel="dofollow"/">کتاب</a>
ملاحضه فرمودین که این بک لینگ به چه شکلی شد .
حالا در بررسی این نوع بک لینک نظرات مهم و آموزنده ی خودتون رو لطفا بیان کنید تا از تجربیات هم استفاده کرده باشیم .
با تشکر از دوستان
از درگاه واسط استفاده میکنید یا مستقیم؟ (اگه آره از کدوم؟)جواب منم بدید
@MOHAMMAD026_1
دست شما درد نکنه تاپیکو زدم ولی خیلی دلم میخواست اینجا مشکلم حل میشد اما دوستانی که واقعا میدانم این مشکل مارو سه سوته میتونستن حل کنن اما محل ******هم نگذاشتن چون اینجا پرشین تولزه و قطعا این جواب ما رو خیلیها بلد بودنخواستم بهت پ.خ بدم پر بود اینباکست
اینجا تاپیک بزن احتمالن جواب بگیری
==================================
دوستان ممنون میشم نظر بدید
http://forum.persiantools.com/threads/راهنمایی-برای-راه-اندازی-سایت.658522/
از درگاه واسط استفاده میکنید یا مستقیم؟ (اگه آره از کدوم؟)
یا اینکه میخواید ماژول بنویسید و اتصال بدید ؟
خیر بعد خرید مربوطه صفحه ای مختص همون محصول نمایش داده بشهبه همه میخواین یه کد ثابت رو نمایش بدین؟
freer.irخیر بعد خرید مربوطه صفحه ای مختص همون محصول نمایش داده بشه