من ازشون هاست داشتم والا همه چی خوب بود ولی من حس میکردم ترافیکش زود تموم میشه ...آبتین وب چطوریاست به نظرتون ؟
خوبه ؟
ناراضی نداشته ؟
کسی استفاده کرده ؟
حالابا شرایط مشابه با هاستینگ دیگه مقایسه نکردم ولی یه حس درونی میگفت
من ازشون هاست داشتم والا همه چی خوب بود ولی من حس میکردم ترافیکش زود تموم میشه ...آبتین وب چطوریاست به نظرتون ؟
خوبه ؟
ناراضی نداشته ؟
کسی استفاده کرده ؟
مطمئنی فری استایل چارسو رو داده؟! من هرچی از چارسو تو اینترنت بود رو دانلود کردم که همشون رو هم طرفدارا از تو سینما ضبط کرده بودن یا مثل لینکی که گذاشتی تیزر بود!!!ممنون
فری استایل 1:30 آهنگ چارسو هم با کیفیت کم دارم خواستی آپ میکنم میدم تو تیزر کامل نمیخونه
این آهنگش خیلی عالیه
مسافر هم خبر ندارم کی میاد..
اینقدر روی این مسائل سخت گیری نکنید!!! نیازی به اتریبیوت "rel="dofollow نیست(در حالت دیفالت یک لینک بدون اتربیوت rel بصورت فالو در نظر گرفته میشه! از این اتربیوت rel بیشتر زمانی استفاده میشه که میخواهیم به ربات ها بفهمونیم این لینک رو نوفالو در نظر بگیر یا حالت های خاص دیگر!) و نیاز خاصی به title هم نیست!سلام دوستان عزیز . ممنون از همتون که همیشه هر سوالی بوده از طرف شما بهترین جواب و نتیجه رو دریافته ام .
من چند روزی هست با نحوه ی بک لینگ گیری حرفه ای درگیر شده ام و هدف از این همه تحقیق و بررسی انواع بک لینک ها در پرشین تولز و سایت ها و فاروم های دیگر این هست که بهترین نوع کد بک لینک رو پیدا کنم که هم خودم بهترین استفاده رو بکنم و هم دوستان دیگر .
خب دوستان شاید این اخرین کدی باشد که میخام بررسیش کنم :
<a title="example1" href="http://example.com/" rel="dofollow"/">example2</a>
در این ملاحضه میکنید که دوتا کلمه هستند که یکی عنوان اصلی ( example2 ) و دیگری هم ( example1 ) هست که در واقع درباره ی عنوان اصلی دراه توضیح میده .
خب حالا میخاهیم در لینک بیلدینگ برای مثال برای کلمه ی ( کتاب ) بک لینک سازی کنیم . عایا به نظر شما وقتی میخواهیم عنوان بک لینک رو ( کتاب ) درج کنیم ، اگر تعداد کلمات و توضیحات ( یعنی example1 ) را اگر بیشتر کنیم چه فایده یا مضراتی برای بک لینک خواهد داشت ؟ یا عایا اینکه باعث افزایش قدرت ( کتاب ) در موتورهای جستجو خواهد شد ؟
برای مثال :
<a title="کتاب شعر ، دانلود کتاب ، کتاب من ، کتاب شما ، کتاب فلانی ، کتاب حسن ، کتاب ممد ، کتاب بابام ، کتاب بابات ، کتاب" href="http://example.com/" rel="dofollow"/">کتاب</a>
ملاحضه فرمودین که این بک لینگ به چه شکلی شد .
حالا در بررسی این نوع بک لینک نظرات مهم و آموزنده ی خودتون رو لطفا بیان کنید تا از تجربیات هم استفاده کرده باشیم .
با تشکر از دوستان
<a href="http://www.site.com">anchor text</a>
http://etechdiary.com/what-is-do-follow-and-no-follow-for-beginners/گر شما منبعی دیدین که نوع خاص دیگری رو گفتن خب اینجا هم قرار بدین تا استفاده کنیم.
بله اینو فک کنم اولای مهر یا تو تابستون دستم اومدمطمئنی فری استایل چارسو رو داده؟! من هرچی از چارسو تو اینترنت بود رو دانلود کردم که همشون رو هم طرفدارا از تو سینما ضبط کرده بودن یا مثل لینکی که گذاشتی تیزر بود!!!
نه اینارو نداریماز حضرات مهندسی که رشته دانشگاهیشون هم مهندسی هست یک سوال بسیار تخصصی داشتم! فقط خواهشا نخندین! خداوکیلی سوالم جدی هست!
میخواستم بدونم آیا برای شما هم تو دروس ارائه شدتون همچین درس هایی بوده:
ارتباطات ، آموزش بهداشت و مشاوره در بهداشت
انگل شناسي و قارچ شناسي
بارداري وزايمان
بيحسي و بيهوشي و احيا در مامايي
بهداشت مادر و كودك و باروري
داروشناسي
پرستاري بهداشت روان
كارآموزي نوزادان
به نظرتون سیستم دانشگاه قاطی کرده و همچین درس هایی رو برای رشته مهندسی ارائه داده یا اینکه واقعا باید اینارو پاس کرد؟!!! جالبه که تو انتخاب واحد هم میشه گرفتشون و بدون هیچ اخطاری ثبت میشه! آقا لطفا کمک کنید الان من باید اینارو انتخاب کنم؟! آخه الان مامایی و بارداری و زایمان چه ربطی به من داره؟! کارآموزی نوزادان دیگه چه صیغه ایه؟!!!!!!!!:general210: باید اینارو برداشت یا نباید برداشت؟!!!:general208:
ویژگی خوب بامیلو اینه که خرید نقدی هم دارهاین بامیلو داره ملیاردی خرج تبیغات میکنه !
ویژگی خوب بامیلو اینه که خرید نقدی هم داره
با این روش کارش آسون تر و پر رونق تره
لینکتون که برای من باز نشد! خب اگر دوستانی که واردن گفتن خوبه خب حتما خوبه! منم نگفتم بده ولی در کل جایی ندیدم که رو این مورد تاکید کنن!!!http://etechdiary.com/what-is-do-follow-and-no-follow-for-beginners/
در ضمن درباره ی توضیح عنوان بک لینک هم چیزی که من از دوستان پرسیدم این بود که باعث میشه تا عنوان اصلی برای موتورهای جستجو با قدرت ثبت بشه .
کلا قاطی کرده این سایتش!نه اینارو نداریم
احتمالا سایت دانشگاه قاطی کرده
ولی تا وقت هست این واحد های مهم رو بردار و ازشون به خوبی استفاده کن. بهتر از اندیشه اسلامی و تاریخ و وصیت نامه هست.
سر کلاس هم کلی با مباحثش حال میکنی.
کاش دانشگاه ما هم از این واحد ها داشت
موفق باشی دلاور
كارآموزي بارداري طبيعيلینکتون که برای من باز نشد! خب اگر دوستانی که واردن گفتن خوبه خب حتما خوبه! منم نگفتم بده ولی در کل جایی ندیدم که رو این مورد تاکید کنن!!!
کلا قاطی کرده این سایتش!
همین الان اینارو هم دیدم! نمیدونم الان اضافه کردن یا تازه به چشمم خورد!
سلول شناسي و بافت شناسي
كارآموزي بارداري طبيعي
فيزيوپاتولوژي و بيماري هاي داخلي
كارآموزي تاريخ ،اخلاق و مقررات مامايي و پزشكي قانوني
حقوق و پزشكي قانوني در مامايي
اصلا هنگ کردم عجیب! به بچه های دانشگاه میگم اونام فقط میخندن!!! رشتمم درست زده ها ولی نمیدونم چرا اینطوریه!!!
خدا رحم کنه!
فردا باید برم دانشگاه ببینم چی میگن!
خودم تدریس میکنم.به صورت ۱۰۰٪ عملی.كارآموزي بارداري طبيعي
:|
این واحدو حتما بردار
@siavashx تو هم اگه تونستی بردار
@afshin313 شما این درس رو تدریس میکنید استاد؟ یا به استاد @ufont تقدیمش کردین؟
@MOHAMMAD026_1
@Fereydoon74
شوما حضوری تدریس موکونی یا ریموت؟خودم تدریس میکنم.به صورت ۱۰۰٪ عملی.
متقاضیان کلمه oiu رو برام پخ کنن .
خودم تدریس میکنم.به صورت ۱۰۰٪ عملی.
بیا پ خ اینجا واسه وبمستراس نه متقاضیان حاملگیاستاد ظرفيت براي يك نفر هستم منم تو كلاس هاتون شركت كنم؟
چرا @oiu ?؟:general705:خودم تدریس میکنم.به صورت ۱۰۰٪ عملی.
میدانم از دستم در رفت:general606:تورو جان بچه صیاوش این یارو رو تگ نکن مشاهده پیوست 744467
بیاد اینجا شر ب پا میکنه