• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
آبتین وب چطوریاست به نظرتون ؟
خوبه ؟
ناراضی نداشته ؟
کسی استفاده کرده ؟
من ازشون هاست داشتم والا همه چی خوب بود ولی من حس میکردم ترافیکش زود تموم میشه ...
حالابا شرایط مشابه با هاستینگ دیگه مقایسه نکردم ولی یه حس درونی میگفت :D

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
http://www.iranjib.ir/shownews/9468/شورای-رقابت-لیست-آپشن‌های-خودرو-دنا-را-منتشر-نمود/
فقط برید مطلب و کامنتاشو بخونید و بخندید!
-----
http://www.bartarinha.ir/fa/news/170297/راه-های-ساکت-کردن-مغز-و-کاهش-استرس
میدونم این مطلب به درد همه شما وبمسترهای گرامی میخوره! به روشی که گفته عمل کنید که تو این روزهای سخت وبمستری به دردتون میخوره و حداقل کمکی هست برای خلاصی از شر خیلی چیزها!
ممنون :)
فری استایل 1:30 آهنگ چارسو هم با کیفیت کم دارم خواستی آپ میکنم میدم تو تیزر کامل نمیخونه
این آهنگش خیلی عالیه
مسافر هم خبر ندارم کی میاد..
مطمئنی فری استایل چارسو رو داده؟! من هرچی از چارسو تو اینترنت بود رو دانلود کردم که همشون رو هم طرفدارا از تو سینما ضبط کرده بودن یا مثل لینکی که گذاشتی تیزر بود!!!
سلام دوستان عزیز . ممنون از همتون که همیشه هر سوالی بوده از طرف شما بهترین جواب و نتیجه رو دریافته ام .
من چند روزی هست با نحوه ی بک لینگ گیری حرفه ای درگیر شده ام و هدف از این همه تحقیق و بررسی انواع بک لینک ها در پرشین تولز و سایت ها و فاروم های دیگر این هست که بهترین نوع کد بک لینک رو پیدا کنم که هم خودم بهترین استفاده رو بکنم و هم دوستان دیگر .
خب دوستان شاید این اخرین کدی باشد که میخام بررسیش کنم :
<a title="example1" href="http://example.com/" rel="dofollow"/">example2</a>
در این ملاحضه میکنید که دوتا کلمه هستند که یکی عنوان اصلی ( example2 ) و دیگری هم ( example1 ) هست که در واقع درباره ی عنوان اصلی دراه توضیح میده .
خب حالا میخاهیم در لینک بیلدینگ برای مثال برای کلمه ی ( کتاب ) بک لینک سازی کنیم . عایا به نظر شما وقتی میخواهیم عنوان بک لینک رو ( کتاب ) درج کنیم ، اگر تعداد کلمات و توضیحات ( یعنی example1 ) را اگر بیشتر کنیم چه فایده یا مضراتی برای بک لینک خواهد داشت ؟ یا عایا اینکه باعث افزایش قدرت ( کتاب ) در موتورهای جستجو خواهد شد ؟
برای مثال :

<a title="کتاب شعر ، دانلود کتاب ، کتاب من ، کتاب شما ، کتاب فلانی ، کتاب حسن ، کتاب ممد ، کتاب بابام ، کتاب بابات ، کتاب" href="http://example.com/" rel="dofollow"/">کتاب</a>
ملاحضه فرمودین که این بک لینگ به چه شکلی شد .
حالا در بررسی این نوع بک لینک نظرات مهم و آموزنده ی خودتون رو لطفا بیان کنید تا از تجربیات هم استفاده کرده باشیم .
با تشکر از دوستان
اینقدر روی این مسائل سخت گیری نکنید!!! نیازی به اتریبیوت "rel="dofollow نیست(در حالت دیفالت یک لینک بدون اتربیوت rel بصورت فالو در نظر گرفته میشه! از این اتربیوت rel بیشتر زمانی استفاده میشه که میخواهیم به ربات ها بفهمونیم این لینک رو نوفالو در نظر بگیر یا حالت های خاص دیگر!) و نیاز خاصی به title هم نیست!
ساختار زیر ساختار مناسب و عمومیش هست
HTML:
<a href="http://www.site.com">anchor text</a>
حداقل این نوع بصورت معمولشه و من جایی ندیدم که نوع خاص دیگه رو بخوان برا بک لینک در نظر بگیرن و اگر شما منبعی دیدین که نوع خاص دیگری رو گفتن بهتره خب اینجا هم قرار بدین تا استفاده کنیم. اصل اینه که علاوه بر فالو بودن (البته همه لینک ها هم نمیخواد فالو باشن) از anchor text مناسب برای وبسایتتون استفاده کنید!:general601:

Last edited:

aturpat

Registered User
لایک‌ها
76
گر شما منبعی دیدین که نوع خاص دیگری رو گفتن خب اینجا هم قرار بدین تا استفاده کنیم.
http://etechdiary.com/what-is-do-follow-and-no-follow-for-beginners/
در ضمن درباره ی توضیح عنوان بک لینک هم چیزی که من از دوستان پرسیدم این بود که باعث میشه تا عنوان اصلی برای موتورهای جستجو با قدرت ثبت بشه .

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
مطمئنی فری استایل چارسو رو داده؟! من هرچی از چارسو تو اینترنت بود رو دانلود کردم که همشون رو هم طرفدارا از تو سینما ضبط کرده بودن یا مثل لینکی که گذاشتی تیزر بود!!!
بله اینو فک کنم اولای مهر یا تو تابستون دستم اومد

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
از حضرات مهندسی که رشته دانشگاهیشون هم مهندسی هست یک سوال بسیار تخصصی داشتم! فقط خواهشا نخندین! خداوکیلی سوالم جدی هست!:(
میخواستم بدونم آیا برای شما هم تو دروس ارائه شدتون همچین درس هایی بوده:
ارتباطات ، آموزش بهداشت و مشاوره در بهداشت
انگل شناسي و قارچ شناسي
بارداري وزايمان
بيحسي و بيهوشي و احيا در مامايي
بهداشت مادر و كودك و باروري
داروشناسي
پرستاري بهداشت روان
كارآموزي نوزادان

به نظرتون سیستم دانشگاه قاطی کرده و همچین درس هایی رو برای رشته مهندسی ارائه داده یا اینکه واقعا باید اینارو پاس کرد؟!!! جالبه که تو انتخاب واحد هم میشه گرفتشون و بدون هیچ اخطاری ثبت میشه! آقا لطفا کمک کنید الان من باید اینارو انتخاب کنم؟! آخه الان مامایی و بارداری و زایمان چه ربطی به من داره؟! کارآموزی نوزادان دیگه چه صیغه ایه؟!!!!!!!!:general210: باید اینارو برداشت یا نباید برداشت؟!!!:general208:
نه اینارو نداریم
احتمالا سایت دانشگاه قاطی کرده
ولی تا وقت هست این واحد های مهم رو بردار و ازشون به خوبی استفاده کن. بهتر از اندیشه اسلامی و تاریخ و وصیت نامه هست.
سر کلاس هم کلی با مباحثش حال میکنی.
کاش دانشگاه ما هم از این واحد ها داشت :(
موفق باشی دلاور

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
http://etechdiary.com/what-is-do-follow-and-no-follow-for-beginners/
در ضمن درباره ی توضیح عنوان بک لینک هم چیزی که من از دوستان پرسیدم این بود که باعث میشه تا عنوان اصلی برای موتورهای جستجو با قدرت ثبت بشه .
لینکتون که برای من باز نشد! خب اگر دوستانی که واردن گفتن خوبه خب حتما خوبه! منم نگفتم بده ولی در کل جایی ندیدم که رو این مورد تاکید کنن!!!
نه اینارو نداریم
احتمالا سایت دانشگاه قاطی کرده
ولی تا وقت هست این واحد های مهم رو بردار و ازشون به خوبی استفاده کن. بهتر از اندیشه اسلامی و تاریخ و وصیت نامه هست.
سر کلاس هم کلی با مباحثش حال میکنی.
کاش دانشگاه ما هم از این واحد ها داشت :(
موفق باشی دلاور
کلا قاطی کرده این سایتش!
همین الان اینارو هم دیدم! نمیدونم الان اضافه کردن یا تازه به چشمم خورد!

سلول شناسي و بافت شناسي
كارآموزي بارداري طبيعي
فيزيوپاتولوژي و بيماري هاي داخلي
كارآموزي تاريخ ،اخلاق و مقررات مامايي و پزشكي قانوني
حقوق و پزشكي قانوني در مامايي

اصلا هنگ کردم عجیب! به بچه های دانشگاه میگم اونام فقط میخندن!!! رشتمم درست زده ها ولی نمیدونم چرا اینطوریه!!!
خدا رحم کنه!
فردا باید برم دانشگاه ببینم چی میگن!

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
اوه ببخشید منظورم پرداخت درب منزلش بود
:دی

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
لینکتون که برای من باز نشد! خب اگر دوستانی که واردن گفتن خوبه خب حتما خوبه! منم نگفتم بده ولی در کل جایی ندیدم که رو این مورد تاکید کنن!!!

کلا قاطی کرده این سایتش!
همین الان اینارو هم دیدم! نمیدونم الان اضافه کردن یا تازه به چشمم خورد!

سلول شناسي و بافت شناسي
كارآموزي بارداري طبيعي
فيزيوپاتولوژي و بيماري هاي داخلي
كارآموزي تاريخ ،اخلاق و مقررات مامايي و پزشكي قانوني
حقوق و پزشكي قانوني در مامايي

اصلا هنگ کردم عجیب! به بچه های دانشگاه میگم اونام فقط میخندن!!! رشتمم درست زده ها ولی نمیدونم چرا اینطوریه!!!
خدا رحم کنه!
فردا باید برم دانشگاه ببینم چی میگن!
كارآموزي بارداري طبيعي
:|
این واحدو حتما بردار :D
@siavashx تو هم اگه تونستی بردار
@afshin313 شما این درس رو تدریس میکنید استاد؟ یا به استاد @ufont تقدیمش کردین؟
@MOHAMMAD026_1 :D
@Fereydoon74 :D

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اصلا این تاپیک به درجه ای رسیده که میتوان بهش گفت کلاس درس !!!:general105: از همین جا از پدید آورنده این دانشگان جناب دکتر .... تشکر مینمایم :general609::general406:
خودم تدریس میکنم.به صورت ۱۰۰٪ عملی.
متقاضیان کلمه oiu رو برام پخ کنن .
چرا @oiu ?؟:general705:

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
اصلا این تاپیک به درجه ای رسیده که میتوان بهش گفت کلاس درس !!! از همین جا از پدید آورنده این دانشگان جناب دکتر .... تشکر مینمایم :general609::general406:

چرا @oiu ?؟:general705:
دستمال بدم؟یا دستکش داری؟:general105:

بالا