• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
زایمان هم امری طبیعیه، حالا انگار شماها از سوراخ آسمون دراومدید که این پدیده فیزیولوژیک را به مسخره میگیرید:general210: خداییش توی این تاپیک... :general112:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بدشانسی ینی تو توضیحات ی عکس ی اشتباه تایپی کوچیک داشته باشی , بعد از فرداش ک گذاشتی رو سایت ببینی هم گوگل ایندکسش کرده هم ملت زرت و زرت دارن شیر میکنن :|

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
f arsroid.com/support
به نظر شما یه همچین سایتی با این حجم از بازدید که در میان سایت های اندرویدی ایران پربازدیدترینه، نتونسته از طریق تبلیغات به درآمدی که مدنظرش هست برسه یا اینکه صرفا به دنبال پول بیشتر هست؟! البته میدونم که donate یک راهکار مالی برای خیلی از سایت های بزرگ هست ولی خب همچین چیز تو ایران زیاد جا نیفتاده!

Last edited:

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
کسی لیست وبلاگ های بروز رزبلاگ رو داره پ خ کنه ؟ :|

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
f arsroid.com/support
به نظر شما یه همچین سایتی با این حجم از بازدید که در میان سایت های اندرویدی ایران پربازدیدترینه، نتونسته از طریق تبلیغات به درآمدی که مدنظرش هست برسه یا اینکه صرفا به دنبال پول بیشتر هست؟! البته میدونم که donate یک راهکار مالی برای خیلی از سایت های بزرگ هست ولی خب همچین چیز تو ایران زیاد جا نیفتاده!
جا نیفتاده باید جا بندازمیش خوب:general705:با این حرفا که جا نیفتاده و ... ایا جا میفته؟ضرری که نداره بذارید حداقل اگه هیچ پرداختی هم صورت نگیره بازدید کننده با این نوع حمایت آشنا میشه:general601:

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
جا نیفتاده باید جا بندازمیش خوب:general705:با این حرفا که جا نیفتاده و ... ایا جا میفته؟ضرری که نداره بذارید حداقل اگه هیچ پرداختی هم صورت نگیره بازدید کننده با این نوع حمایت آشنا میشه:general601:
اونکه صددرصد!!! اما من بیشتر قصدم از مطرح کردن این موضوع این بود که آیا به نظر شما امکان داره درآمد فارسروید در حد انتظار مدیرش نبوده که اومده این طرح رو پیاده کرده؟!

mahmoodsoft

Registered User
لایک‌ها
186

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
اونکه صددرصد!!! اما من بیشتر قصدم از مطرح کردن این موضوع این بود که آیا به نظر شما امکان داره درآمد فارسروید در حد انتظار مدیرش نبوده که اومده این طرح رو پیاده کرده؟!
در حد انتظارش نبودده !!!! o_O
باو آدمی رو میشناسم مدرک فوق لیسانس داره اصلا نصف مدیر فارسروید هم درآمد نداره. در حالی که طرف واسه این مدرکش حداقل 20 سال درس خونده .
البته منظورم این نیست که کلا تحصیل رو بزاریم کنار ، شاید یه نفر با درس خوندنش به جاهای خیلی بهتری برسه:general601:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
دوستان میدونید eset رو چه جوری باید برگردوند به تنظیمات اولیه ؟

بالا