cms
Registered User
- نوشتهها
- 1,157
- لایکها
- 1,237
ایرانی با سرور های میزبانی شده داخل ایران و یا خارج از ایران کدوم مد نظرته؟خارجی دردسر داره یهو اکانتو میبندن. ایرانی باشه.
دامنه هایی که میخوام استفاده کنم ir هستن.
ایرانی با سرور های میزبانی شده داخل ایران و یا خارج از ایران کدوم مد نظرته؟خارجی دردسر داره یهو اکانتو میبندن. ایرانی باشه.
دامنه هایی که میخوام استفاده کنم ir هستن.
ببین به نظر من همین می هاست بگیر چون خرید ماهیانه داره، یک ماه بگیر اگه ناراضی بودی خب عوض میکنی، من خودم از .میزبان سایت. دارم و این مدت اخیر راضی بودم ولی سرویسهای ماهیانه اش که حرفه ای هست یک مقداری گرونه. host97 هم شرکت خوبیه و همه چیش اوکی هست و قیمتش هم واقعا عالیه اما آپتایمش لنگ میزنه (حدود 99.4)قیمت رو آخر گفتم یعنی اولویتش پایینه
سه تا مورد اول مهم تره. قیمت زیاد مهم نیست ولی مثل قیمتای هاست پرشین تولز و هاست ایران و.. نباشه
http://www.ioncube.com/اقا نرم افزار کد کردن درست حسابی دارید ؟ (قیمتش مهم نیست )
برای اسکریپت PHP روی یک دامین میخواستم !
چون اسکریپت رو که اپن سورس میدی طرف میاد فوتر رو ویرایش میکنه و بعد اپدیت که اومد میاد درخواست میده و ادعا هم داره ! :
نمونش این اقا :
amir0098
در معامله باهاش شدیدا دقت کنید !
این هم اثبات ! :
blog-reader.ir/
)
همه چیز آرومه !
اسکریپت رو کلا تغییر دادیم اون وقت ایشون نوشته ؟! خب هسته ی اسکریپت مال ایشونه و هر کی هم مایله بیاد دانلود کنه سایت بالا بیاره من که حرفی ندارم !http://www.ioncube.com/
پ.ن:اسکریپتو یه بنده خدا دیگه نوشته شما چه کپی رایتی گزاشتین پس :/که ایشون حذف کرده حالا :/
اولن یکم اروم باش دعوا نداریم که :/اسکریپت رو کلا تغییر دادیم اون وقت ایشون نوشته ؟! خب هسته ی اسکریپت مال ایشونه و هر کی هم مایله بیاد دانلود کنه سایت بالا بیاره من که حرفی ندارم !
اسکریپت رو به کل ویرایش کردیم 10 وبلاگدهی روش اضافه شده ، قالب ، تغییر در پنل مدیریت و چند تا چیز دیگه اعمال کردیم ...
شما میای قالب واسه وردپرس مینویسی و کپی رایتت رو میزاری اون وقت مردم باید بگن وردپرس مال یکی دیگش تو چرا کپی رایت گذاشتی ؟
منطقت تو حلقم
پ.ن :
IONCUBE رو استفاده میکردم دیکد شد !
نباید بدونم؟ حتمآ باید هاست اینجوری:general502: معرفی کنم؟ :general208:هاست لیوانی باشه یا استکان ؟
من نوکر شما هم هستماولن یکم اروم باش دعوا نداریم که :/
بعدش اینکه من نگفتم ایشون نوشته :/
در این صورت با این تغییراتی که شما دادین من حق روبه شما میدم :/
حل شد. خودشو ناراحت نکن
احتمالا این به کارت بیاد البته افزونه نیستیه افزونه خوب برای تبلیغات بنری شناور /تبلیغات گوشه ای مثل تبلیغ ایسام پی تی /میخوام کسی چیزی میشناسه؟
@MihanV
@khunires
@MOHAMMAD026_1
@miladgraph
و...
اگه سایت قربانی مطلبو بصورت کامل تو فیدنداشته باشه چی؟
در این نسخه مطالب در خود سایت منتشر می شوند و از آیفرم استفاده نشده است واخبار زنده در صفحه ای مجزا نمایش داده می شود.دسته بندی ها در این نسخه به صورت منو کشویی می باشد.
سامانه خبرخوان اتوماتیک نسخه 3
قیمت : 25 هزار تومان
[ توضیحات بیشتر و دمو و لینک خرید در سایت ]
@MihanVاگه سایت قربانی مطلبو بصورت کامل تو فیدنداشته باشه چی؟
عجب...! تمامی تیکت های که رد بدل شده رو بزارم اینجا؟ اون زمانی که من خریدم صحبتی از کپی رایت و... زدید؟اقا نرم افزار کد کردن درست حسابی دارید ؟ (قیمتش مهم نیست )
برای اسکریپت PHP روی یک دامین میخواستم !
چون اسکریپت رو که اپن سورس میدی طرف میاد فوتر رو ویرایش میکنه و بعد اپدیت که اومد میاد درخواست میده و ادعا هم داره ! :
نمونش این اقا :
amir0098
در معامله باهاش شدیدا دقت کنید !
این هم اثبات ! :
blog-reader.ir/
)
همه چیز آرومه !
احتمالا پلاگینش رو سرور نصب نبوده.این ionCube PHP Encoder را من استفاده کردم اما همون صفحه ایندکس اسکریپتم کلا سفید شد و کار نکرد، شاید هاست هم باید ساپورت کنه یا شاید کرکش درست نبود
مدیر سرور فقط میتونه نصب کنه درسته؟احتمالا پلاگینش رو سرور نصب نبوده.
1 - شما زمانی تیتکت دادی که اپدیت منتشر شد و تمام سوالاتت تو پ خ بود میخوای مدرکش رو بذارم ؟عجب...! تمامی تیکت های که رد بدل شده رو بزارم اینجا؟ اون زمانی که من خریدم صحبتی از کپی رایت و... زدید؟
مدارک هم تمام کمال در اختیار مدیریت پی تی قرار گرفت که نتیجش شد محروم شدن از معامله و در اخر هم از کاربر مورد اعتماد در اومدی!
داستان شما سر دراز داره... تا اونجایی که من پیگیری کردم شما چندین چند نفر رو همچین کاری باهاشون کردید در معامله های مختلف...
پ.ن : این ورژن اسکریپ هم از شما گرفتم هیچگونه تغییری شما توش ندادی که بخوای حق کپی رایت بگیری!
خب مگه قبل از منتشر شدن اپدیت هم تیکت میدن برای دریافت اپدیت جدید؟ LOL1 - شما زمانی تیتکت دادی که اپدیت منتشر شد و تمام سوالاتت تو پ خ بود میخوای مدرکش رو بذارم ؟
2 - میخواستی من رو محروم کنی ولی حالا منفی دادی و خودت هم میدونی که 2 روز دیگه پاک میشه
خدا رو شکر رزومه ی من مشخصه ! ولی زیر بار حرف زور نمیرم و به کسی که حرف زود بزنه 1 گرون هم باج نمیدم ...
فروشنده ی معتبر بودن بنده هم به زودی با پیگری های بنده توسط مدیر ارشد فعال میشه
ممنون میش%:/. !اون چند نفر رو مشخص کنی ما هم بدونیم ؟
یوزرشما هم بلاک شده بود و دسترسی نداشتید !(به مدت 1 ماه)
حالا تیکت رو از کجا برداشتید به مدیریت دادید خدا میدونه !
به هر حال دسترسی شما محدود شده و علتش هم خودتون هستید و بنده هم دارم به فعالیتم ادامه میدم ... خوش بختانه استقبال هم خیلی خوب بوده !
براتون هم آرزوی موفقیت دارم )