• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
خب مگه قبل از منتشر شدن اپدیت هم تیکت میدن برای دریافت اپدیت جدید؟ LOL
شما حرفی که خودت زدی رو قبول نداری ! بعد میگی حرف زور! LOL
حالا از کجا اوردم و... بماند! مهم اینکه حرف من حق بود که اثبات شد!
شما پیگیری کن دوباره برگردون منم پیگیری میکنم دوباره :) مشکلی از این نظر ندارم;)
عزیزم تو راست میگی باشه ؟
وقت بحث به خاطر چندرغاز پول ندارم ... شما تو فکر پیگیری ات باش عقب نیفتی ! ;)

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
اگه قیمت اسکریپت بالا نیست ارزش بحث و دعوا نداره یکیتون بیخیال بشه نفر دوم هم بیخیال میشه تموم
دوست عزیز من شروع کننده نبودم که بخوام تمومش کنم!
من همون اول هم دیدم نمیشه با این فرد کنار اومد پ.خ زدم به مدیریت از اونجا پیگیری کردم! (که البته جا داشت که از جاهای دیگه هم پیگیری کرد اما ارزشش رو نداشت!) توی تاپیک یا جای دیگه ای هم این بحث رو باز نکردم!

• Like
Reactions: cms

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
دوست عزیز من شروع کننده نبودم که بخوام تمومش کنم!
من همون اول هم دیدم نمیشه با این فرد کنار اومد پ.خ زدم به مدیریت از اونجا پیگیری کردم! (که البته جا داشت که از جاهای دیگه هم پیگیری کرد اما ارزشش رو نداشت!) توی تاپیک یا جای دیگه ای هم این بحث رو باز نکردم!
عزیزم برو پیگری کن چرا منتظری ؟
برو ببینم دستت به کجا ها میرسه ؟
اگه قیمت اسکریپت بالا نیست ارزش بحث و دعوا نداره یکیتون بیخیال بشه نفر دوم هم بیخیال میشه تموم
نه بابا قیمتی نداره چون ایشون فروش دوممون بودند و مشتری قبلی ، 40 ت هم تخفیف گرفتند در مجموع شد 80 ت !
برای من مشکلی نداره هر کجا دستش میرسه پیگیری کنه جرئت داره بیاد به خودم بگه چون می ترسید بلاک شه رفته به مدیریت گفته با مدرک دروغین که 90 درصدشون ساختگی بود شکر خدا با پیگری مدیران هم اتهامات سوءشون برطرف شد و حالا میمونه ایشون و یه سایت که به زودی اسپم میشه و کلی اعتبار از دست رفته :))

• Like
Reactions: cms

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
عزیزم تو راست میگی باشه ؟
وقت بحث به خاطر چندرغاز پول ندارم ... شما تو فکر پیگیری ات باش عقب نیفتی ! ;)

عزیزم برو پیگری کن چرا منتظری ؟
برو ببینم دستت به کجا ها میرسه ؟

نه بابا قیمتی نداره چون ایشون فروش دوممون بودند و مشتری قبلی ، 40 ت هم تخفیف گرفتند در مجموع شد 80 ت !
برای من مشکلی نداره هر کجا دستش میرسه پیگیری کنه جرئت داره بیاد به خودم بگه چون می ترسید بلاک شه رفته به مدیریت گفته با مدرک دروغین که 90 درصدشون ساختگی بود شکر خدا با پیگری مدیران هم اتهامات سوءشون برطرف شد و حالا میمونه ایشون و یه سایت که به زودی اسپم میشه و کلی اعتبار از دست رفته :))
خداییش این حرفهایی که میزنی خیلی رو میخواد! :D
فقط باید گفت LOL

vitrinpro

Registered User
لایک‌ها
207

شما میدونی محصولت اسپم میشه و اون محصول رو میفروشی؟؟ :general710:

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
@Quen
mehost درگاهش خرابه.
host97 پشتیبانیش چطوره ؟
پشتیبانی برای دامنه یا هاست؟

2تا دامنه تو پارسکو برای فروش گذاشتم اگه کم قیمت دادم بگید

78594515497780865099.jpg

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
@Quen
mehost درگاهش خرابه.
host97 پشتیبانیش چطوره ؟

والا، من ازش هاست نداشتم اما فکر کنم صاحبش اقای حسینی نامی هست که به خوش برخوردی و پشتیبانی در اینترنت معروف هست، اگه توی این رنج قیمت میخوای بخری یه نگاه به اینجا هم بنداز اینم در حد هاست 97 هست: ازش بد نشنیدم قیمتهاش هم عالیه و سیپنل
http://www.serveriran.net/linux-hosting.html

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
پشتیبانی برای دامنه یا هاست؟

2تا دامنه تو پارسکو برای فروش گذاشتم اگه کم قیمت دادم بگید

78594515497780865099.jpg
:rolleyes:این قیمتا چیه؟! چرا اینقدر کم؟! واقعا خیلی کمن مخصوصا اولی که اصلا فکر کنم اول کم بوده بعد کم کم دامنه شده!!! به نظرم یه دو سه تا صفر دیگه هم بهشون اضافه کننید مخصوصا به اولی! اینطوری خیلی عادلانست!!! آخه حیف همچین دامنه هایی اینقدر کم قیمت گذاری شن مخصوصا اولی!!!! تازه اگر به مزایده بذارید حتما به رقم های نجومی خواهید رسید مخصوصا اولی!!!! به این راحتیا از دستشون ندید مخصوصا اولی!!!!:general601:

Last edited:

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
:rolleyes:این قیمتا چیه؟! چرا اینقدر کم؟! واقعا خیلی کمن مخصوصا اولی که اصلا فکر کنم اول کم بوده بعد کم کم دامنه شده!!! به نظرم یه دو سه تا صفر دیگه هم بهشون اضافه کننید مخصوصا به اولی! اینطوری خیلی عادلانست!!! آخه حیف همچین دامنه هایی اینقدر کم قیمت گذاری شن مخصوصا اولی!!!! تازه اگر به مزایده بذارید حتما به رقم های نجومی خواهید رسید مخصوصا اولی!!!! به این راحتیا از دستشون ندید مخصوصا اولی!!!!:general601:

صدرصد تا بحال دامنه اسم یا فامیل ثبت و خریدو فروش نکردی;)

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
45 سالشه مگه چقد دیگه میخواد عمر کنه که اسمشو بخرن :D

@Quen
اون دو تا سایت هم دیدم. قیمتاشون سالانست ریسکه بدون تست ازشون هاست یه ساله بگیرم!

دوستان نظرتون درباره این چیه ؟ پست زیاد زدن تو تاپیکش ، تعریف کردن!
http://www.webhostingtalk.ir/f20/121251/index2.html
گول تاییدارو نخور همه رفیقاشن :D
ولی یادمه آنلاین سرور اون قدیما خوب بود.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
45 سالشه مگه چقد دیگه میخواد عمر کنه که اسمشو بخرن :D

@Quen
اون دو تا سایت هم دیدم. قیمتاشون سالانست ریسکه بدون تست ازشون هاست یه ساله بگیرم!

دوستان نظرتون درباره این چیه ؟ پست زیاد زدن تو تاپیکش ، تعریف کردن!
http://www.webhostingtalk.ir/f20/121251/index2.html

از بهترین هاست ایران هم اگه پولش خیلی برات مهمه سالانه نگیر! اونم اول کار تست نشده! به نظر من ماهیانه از یک جا که خودت فکر می کنی مناسب هست بگیر خوب بود سالیانه تمدید کن. ماهانه ریسک نداره دیگه ماهی 5 تومن 10 تومن که پول نیست آخه....

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
شما میدونی محصولت اسپم میشه و اون محصول رو میفروشی؟؟ :general710:
وقتی پشتیبانی از یک اسکریپت قطع میشه هیچ تضمینی در مورد اسپم شدنش نیست !
چون ما هر ماه حداقل 1 آپدیت ارائه میدیم نگران اسپم شدن نیستیم وگرنه استفاده از یک هسته ی ثابت و عدم تغییر اون 100 درصد باعث اسپم میشه !

بالا