Ehsan_king99
Registered User
این فرقشو هم میدونمhttps://kickass.so/mr-and-mrs-smith-2005-1080p-brrip-x264-1-5gb-yify-t6445361.html
فرق دیگشون اینه که SSD گرون تره :general601:
این فرقشو هم میدونمhttps://kickass.so/mr-and-mrs-smith-2005-1080p-brrip-x264-1-5gb-yify-t6445361.html
فرق دیگشون اینه که SSD گرون تره :general601:
چه شرکتی چه نیاز هایی داره و .... وگرنه قالب شرکتی که زیاده تو نت@دوستان آشنا به پوسته های وردپرس:
بهترین پوسته وردپرس برای یک شرکت چیه؟ با کلاس و خفن!!
تو رودربایستی موندم برای یک نفر این کار را بدون هزینه انجام بدم (دفتر مهندسی ساختمان هست)
پیشاپیش از کمک دوستان سپاسگذارم
این چیزایی که گفتی مگه ربطی به هارد داره؟این فرقشو هم میدونممنظورم اینه که چقد بازدید میتونه داشته باشه حدود . تعداد نفرات آنلاین در یک زمان . میشه 2تا سایت رو یکیش زد اینا :general105:
په به چی ربط داره؟vps که نیست بگم رم و سی پی یو ...این چیزایی که گفتی مگه ربطی به هارد داره؟
چه شرکتی چه نیاز هایی داره و .... وگرنه قالب شرکتی که زیاده تو نت
واسه هاست ک فک نمیکنم(کلا مدتی هست ک دیگه تو بحث هاست فعالیت نمیکنیم)، اما بزودی ی آفر ویژه سرور مجازی از لوکیشن های فرانسه و کانادا میزاریم@MOHAMMAD026_1
به مناسبت 22 بهمن تخفیف نداری؟
این ssd ها فرقشون با دیگر هاردها چیه؟(البته به جز سرعت)
اره چرا که نه.با ۱۵۰۰ آیپی میشه درامد هم داشت؟ (پاپ آپ نه)
پزشکی (البته تخصصیه نه از این سایتهای زیبایی و سلامت و ... ) :general703:
بازدیدات گوگلیه یا کاربری ؟؟؟با ۱۵۰۰ آیپی میشه درامد هم داشت؟ (پاپ آپ نه)
پزشکی (البته تخصصیه نه از این سایتهای زیبایی و سلامت و ... ) :general703:
<p style="text-align: center;"><span style="color: #000000;"><a style="color: #000000;" title="دانلود آهنگ جدید" href="http://livesong.ir/" target="_blank">دانلود آهنگ جدید</a></span> <strong><span style="color: #ff0000;">رضا شیری</span></strong> <span style="color: #000000;">به نام</span> <strong><a target="_blank"><span style="color: #ff0000;">مثل تنهایی</span></a></strong>
<span style="color: #000000;"> | دانلود با دو کیفیت 320 و 128 |</span>
<strong><span style="color: #000000;">Download New Music</span> <span style="color: #ff0000;">Saeed Azhari</span> <span style="color: #000000;">Called</span> <span style="color: #ff0000;">Setareye Sard</span></strong></p>
<p style="text-align: center;"></p>
از زمینه دلخواه استفاده کن!!! اگر میخوای خیلی حرفه ای زمینه دلخواه درست کنی از افزونه Advanced Custom Fields استفاده کن!دوستان یه سوال داشتم امکانش هست یه کد ثابت تو قسمت ادیتور وردپرس بزنم که هر وقت خواستم مطلب بزنم فقط یه کلمه رو عوض کنم(سایت موزیک هست و فقط اسم خواننده و اهنگش رو عوض می کنم)
منظورم قسمت متن تو ادیتور هست که نوشته به صورت کد هست چون رنگ و ... ثابت هست فقط دوتا اسم هست که تغییر می دم
فقط دوستان یه چیز مد نظرشون باشه نمی خوام غیر قابل تغییر شه فقط می خوام این کد توش ثابت شه بعدش خودم کم و زیادش کنم اگه لازم داشتم
کد مورد نظرم :
@MihanVکد:<p style="text-align: center;"><span style="color: #000000;"><a style="color: #000000;" title="دانلود آهنگ جدید" href="http://livesong.ir/" target="_blank">دانلود آهنگ جدید</a></span> <strong><span style="color: #ff0000;">رضا شیری</span></strong> <span style="color: #000000;">به نام</span> <strong><a target="_blank"><span style="color: #ff0000;">مثل تنهایی</span></a></strong> <span style="color: #000000;"> | دانلود با دو کیفیت 320 و 128 |</span> <strong><span style="color: #000000;">Download New Music</span> <span style="color: #ff0000;">Saeed Azhari</span> <span style="color: #000000;">Called</span> <span style="color: #ff0000;">Setareye Sard</span></strong></p> <p style="text-align: center;"></p>
@P R O
@l3est
دوستان یه سوال داشتم امکانش هست یه کد ثابت تو قسمت ادیتور وردپرس بزنم که هر وقت خواستم مطلب بزنم فقط یه کلمه رو عوض کنم(سایت موزیک هست و فقط اسم خواننده و اهنگش رو عوض می کنم)
منظورم قسمت متن تو ادیتور هست که نوشته به صورت کد هست چون رنگ و ... ثابت هست فقط دوتا اسم هست که تغییر می دم
فقط دوستان یه چیز مد نظرشون باشه نمی خوام غیر قابل تغییر شه فقط می خوام این کد توش ثابت شه بعدش خودم کم و زیادش کنم اگه لازم داشتم
کد مورد نظرم :
@MihanVکد:<p style="text-align: center;"><span style="color: #000000;"><a style="color: #000000;" title="دانلود آهنگ جدید" href="http://livesong.ir/" target="_blank">دانلود آهنگ جدید</a></span> <strong><span style="color: #ff0000;">رضا شیری</span></strong> <span style="color: #000000;">به نام</span> <strong><a target="_blank"><span style="color: #ff0000;">مثل تنهایی</span></a></strong> <span style="color: #000000;"> | دانلود با دو کیفیت 320 و 128 |</span> <strong><span style="color: #000000;">Download New Music</span> <span style="color: #ff0000;">Saeed Azhari</span> <span style="color: #000000;">Called</span> <span style="color: #ff0000;">Setareye Sard</span></strong></p> <p style="text-align: center;"></p>
@P R O
@l3est
<?php $فلان = get_post_meta($post->ID, 'فلان', true); ?>
<?php echo $فلان; ?>
<?php if(have_posts()) : ?> <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
<?php endwhile; ?>
<?php else : ?>
<?php endif; ?>
یه پلاگین وردپرسهمینی که @aalirezaa1376 گفته جواب میده.
فقط اون "فلان" رو یه وقت فارسی ننویسی
چه اسکریپتیه ؟ $body چی هست ؟
اگر کد داره درست کار میکنه یه جا و جای دیگه کار نمی کنه ،
روایت داریم در این موارد باید از زمینه دلخواه استفاده کنی، نیازی به کد نویسی داخل ویرایشگر نیست .دوستان یه سوال داشتم امکانش هست یه کد ثابت تو قسمت ادیتور وردپرس بزنم که هر وقت خواستم مطلب بزنم فقط یه کلمه رو عوض کنم(سایت موزیک هست و فقط اسم خواننده و اهنگش رو عوض می کنم)
کد مورد نظرم :
@P R O
@l3est
اقا فرزاد شما یه پلاگین برچسب زن خودکار سراغ نداری ؟اگر کد داره درست کار میکنه یه جا و جای دیگه کار نمی کنه ،
یعنی یا درست فراخوانی نشده ،
یا باید چک کنی ببینی حلقه های بالایی درست باشن ،
یعنی ممکنه کدی که زدی فقط داره روی صفحه اصلی اجرا میشه و مثلا یه همچین چیزی داره : if home
روایت داریم در این موارد باید از زمینه دلخواه استفاده کنی، نیازی به کد نویسی داخل ویرایشگر نیست .
درمورد برچسب ، من دو تا اسکریپت جدا نوشتم ، (وردپرسی نیستن)اقا فرزاد شما یه پلاگین برچسب زن خودکار سراغ نداری ؟