• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
@دوستان آشنا به پوسته های وردپرس:

بهترین پوسته وردپرس برای یک شرکت چیه؟ با کلاس و خفن!!
تو رودربایستی موندم برای یک نفر این کار را بدون هزینه انجام بدم (دفتر مهندسی ساختمان هست)
پیشاپیش از کمک دوستان سپاسگذارم
چه شرکتی چه نیاز هایی داره و .... وگرنه قالب شرکتی که زیاده تو نت

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
این فرقشو هم میدونم :D منظورم اینه که چقد بازدید میتونه داشته باشه حدود . تعداد نفرات آنلاین در یک زمان . میشه 2تا سایت رو یکیش زد اینا :general105:
این چیزایی که گفتی مگه ربطی به هارد داره؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
چه شرکتی چه نیاز هایی داره و .... وگرنه قالب شرکتی که زیاده تو نت

یک شرکت مشاور ساختمانی هست، فعلا در حد معرفی شرکت و بالا آوردن سایت میخوام تا بعدا یکسری امکانات بهش اضافه کنم...

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سایت من روی پنل سرورپارس قرار داره
دیروز ساعت 17:20 دقیقه سایت خراب شده
تیکت دادم به پشتیبانی 17:29 که بک اپ رو باز گردانی کنن بعد امروز ساعت 01/26/2015 08:54 جواب دادنبازیابی از پنل انجام میشه از فلان جا

بعد رفتم دیدم که این بخش خودش بک اپ میگیره اتوماتیک بک اپ جدیدش مال دیشب هستش

شماره شون اشغاله / تیکت ها رو هم هر سه سال یکبار پاسخ میدن

سرورپارس پشتیبانی ضعیف

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
@MOHAMMAD026_1
به مناسبت 22 بهمن تخفیف نداری؟:D
این ssd ها فرقشون با دیگر هاردها چیه؟(البته به جز سرعت)
واسه هاست ک فک نمیکنم(کلا مدتی هست ک دیگه تو بحث هاست فعالیت نمیکنیم)، اما بزودی ی آفر ویژه سرور مجازی از لوکیشن های فرانسه و کانادا میزاریم
- مزیت هاشو اکثرا دوستان گفتن بالاتر، اینم اضافه کنم درصد خرابی SSD خیلی پایین تره :)

Last edited:

reza-taker

Registered User
لایک‌ها
180
دوستان من یه سایت تفریحی میخوام بزنم ولی یه مشکلی با قالب دارم
اگه کسی بلده لطفا کمک کنه . یه اسلاید داره برای مطالب سایت . تقریبا مثل بیتوته ست.
عکسی از قالب http://www.windesign.ir/projects/54_iranbayan_large.jpg
میخوام این اسلاید رو بزارم توی قالب ولی نمایش نمیده
چه کدی باید بهش اضافه کنم ؟ یا اگه افزنه هست اسم افزونش چیه ؟

ممنون میشم کمک کنید

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
با ۱۵۰۰ آیپی میشه درامد هم داشت؟ (پاپ آپ نه)
پزشکی (البته تخصصیه نه از این سایتهای زیبایی و سلامت و ... ) :general703:

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
اره چرا که نه.
سعی کن ماسک و کتاب و کلا محصولات مرتبط با زیبایی بزاری بصورت پست ثابت.

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
بازدیدات گوگلیه یا کاربری ؟؟؟
خب کاربری باشه نیازی نیست بپرسین که چطور میشه درامد کرد . :)

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
دوستان یه سوال داشتم امکانش هست یه کد ثابت تو قسمت ادیتور وردپرس بزنم که هر وقت خواستم مطلب بزنم فقط یه کلمه رو عوض کنم(سایت موزیک هست و فقط اسم خواننده و اهنگش رو عوض می کنم)
منظورم قسمت متن تو ادیتور هست که نوشته به صورت کد هست چون رنگ و ... ثابت هست فقط دوتا اسم هست که تغییر می دم
فقط دوستان یه چیز مد نظرشون باشه نمی خوام غیر قابل تغییر شه فقط می خوام این کد توش ثابت شه بعدش خودم کم و زیادش کنم اگه لازم داشتم
کد مورد نظرم :
کد:
<p style="text-align: center;"><span style="color: #000000;"><a style="color: #000000;" title="دانلود آهنگ جدید" href="http://livesong.ir/" target="_blank">دانلود آهنگ جدید</a></span> <strong><span style="color: #ff0000;">رضا شیری</span></strong> <span style="color: #000000;">به نام</span> <strong><a target="_blank"><span style="color: #ff0000;">مثل تنهایی</span></a></strong>
<span style="color: #000000;"> | دانلود با دو کیفیت 320 و 128 |</span>
<strong><span style="color: #000000;">Download New Music</span> <span style="color: #ff0000;">Saeed Azhari</span> <span style="color: #000000;">Called</span> <span style="color: #ff0000;">Setareye Sard</span></strong></p>
<p style="text-align: center;"></p>
@MihanV
@P R O
@l3est

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
دوستان یه سوال داشتم امکانش هست یه کد ثابت تو قسمت ادیتور وردپرس بزنم که هر وقت خواستم مطلب بزنم فقط یه کلمه رو عوض کنم(سایت موزیک هست و فقط اسم خواننده و اهنگش رو عوض می کنم)
منظورم قسمت متن تو ادیتور هست که نوشته به صورت کد هست چون رنگ و ... ثابت هست فقط دوتا اسم هست که تغییر می دم
فقط دوستان یه چیز مد نظرشون باشه نمی خوام غیر قابل تغییر شه فقط می خوام این کد توش ثابت شه بعدش خودم کم و زیادش کنم اگه لازم داشتم
کد مورد نظرم :
کد:
<p style="text-align: center;"><span style="color: #000000;"><a style="color: #000000;" title="دانلود آهنگ جدید" href="http://livesong.ir/" target="_blank">دانلود آهنگ جدید</a></span> <strong><span style="color: #ff0000;">رضا شیری</span></strong> <span style="color: #000000;">به نام</span> <strong><a target="_blank"><span style="color: #ff0000;">مثل تنهایی</span></a></strong>
<strong><span style="color: #000000;">Download New Music</span> <span style="color: #ff0000;">Saeed Azhari</span> <span style="color: #000000;">Called</span> <span style="color: #ff0000;">Setareye Sard</span></strong></p>
@MihanV
@P R O
@l3est
از زمینه دلخواه استفاده کن!!! اگر میخوای خیلی حرفه ای زمینه دلخواه درست کنی از افزونه Advanced Custom Fields استفاده کن!

aalirezaa1376

Registered User
لایک‌ها
455
کد مورد نظرم :
کد:
@MihanV
@P R O
@l3est

منظورت رو کامل متوجه نشدم . . .
ولی فک کنم متوجه شدم . . .

میتونی برای اینکار از زمینه های وردپرس استفاده کنی
کد:
<?php $فلان = get_post_meta($post->ID, 'فلان', true); ?>
<?php echo $فلان; ?>

اگه کد بالارو به فایل single.php قالب اضافه کنی

بین این :
کد:
<?php if(have_posts()) : ?> <?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
و این :
کد:
<?php endwhile; ?>
<?php else : ?>
<?php endif; ?>

حالا با استفاده از زمینه های دلخواه میتونی کارت رو انجام بدی . . .
البته باید کد بالارو تو جای مناسبی از کدی که میخوای بزاری قرار بدی . . .

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
کسی اتوتگ وردپرس رو داره ؟
فروشی ؟
غیر فروشی و صلواتی ؟
:D

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
$body = str_replace("تایتل قدیم","تایتل جدید",$body);
من با این کد یه تایتل رو تو صفحه عوض کردم
ولی فقط تو صفحه اصلی این تایتل عوض میشه ولی تو صفحه ها و مطالب باز تایتل اصلی رو میاره
چوطور موشکول حل میشه؟
@MihanV
@P R O

@l3est

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
$body = str_replace("تایتل قدیم","تایتل جدید",$body);
من با این کد یه تایتل رو تو صفحه عوض کردم
ولی فقط تو صفحه اصلی این تایتل عوض میشه ولی تو صفحه ها و مطالب باز تایتل اصلی رو میاره
چوطور موشکول حل میشه؟
@MihanV
@P R O

@l3est
اگر کد داره درست کار میکنه یه جا و جای دیگه کار نمی کنه ،
یعنی یا درست فراخوانی نشده ،
یا باید چک کنی ببینی حلقه های بالایی درست باشن ،
یعنی ممکنه کدی که زدی فقط داره روی صفحه اصلی اجرا میشه و مثلا یه همچین چیزی داره : if home

کد مورد نظرم :
کد:
@MihanV
@P R O
@l3est
روایت داریم در این موارد باید از زمینه دلخواه استفاده کنی، نیازی به کد نویسی داخل ویرایشگر نیست .

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
اگر کد داره درست کار میکنه یه جا و جای دیگه کار نمی کنه ،
یعنی یا درست فراخوانی نشده ،
یا باید چک کنی ببینی حلقه های بالایی درست باشن ،
یعنی ممکنه کدی که زدی فقط داره روی صفحه اصلی اجرا میشه و مثلا یه همچین چیزی داره : if home

روایت داریم در این موارد باید از زمینه دلخواه استفاده کنی، نیازی به کد نویسی داخل ویرایشگر نیست .
اقا فرزاد شما یه پلاگین برچسب زن خودکار سراغ نداری ؟

P R O

همکار باز نشسته
لایک‌ها
4,036
اقا فرزاد شما یه پلاگین برچسب زن خودکار سراغ نداری ؟
درمورد برچسب ، من دو تا اسکریپت جدا نوشتم ، (وردپرسی نیستن)
یکی برچسب جمع میکنه از سایت هایی که شما داخل پنل اسکریپت بهش میدین.
دومی ، کلیدواژه بهش میدی و برچسب از گوگل بهت میده .
اگر به کارتون میخوره پیام بدین .
البته می تونم وردپرسی هم بنویسم بصورت کاستوم .

بالا