parsipersian
Registered User
- نوشتهها
- 1,173
- لایکها
- 1,789
مثل اینکه سورنا بعد از 2 سال دور دوم هکهای خودشو شروع کرده
پ ن : البته اگه همون سورنا اصلیه باشه
مثل اینکه سورنا بعد از 2 سال دور دوم هکهای خودشو شروع کرده
هر کی هست دمش گرممثل اینکه سورنا بعد از 2 سال دور دوم هکهای خودشو شروع کرده
پ ن : البته اگه همون سورنا اصلیه باشه![]()
دوستان میخوام سایت فیلم راه اندازی کنم، مشکلی اصلی فقط هاست برای ذخیره فیلمهاست
اینکه از کجا تهیه کنم که نسبتا ارزان باشه مهمتر اینکه قابل اعتماد باشه.
امثال ایران فیلم، فیلم باران و ... از کجا تهیه کردن.
غیر مجازه دوست عزیز
به نظرم دامنه جدیدش اصلا جالب نیست!!! اگر فقط همون قسمت filimo رو انتخاب می کرد بهتر بود!!! البته com. ثبت شده ولی احتمالا میتونست بخرش!ابن آپارات چرا تکلیفش با خودش مشخص نیست؟![]()
قسمت فیلم رو اول انداخته بود روی aparat.tv بعد رفت روی یه دامین دیگه حالا هم اومده روی aparatfilimo.com![]()
یعنی چی مگه باید راه دیگه ای هم باشه؟!!! خب آره هست ولی اصولی نیست!!! مثلا برای هر مطلب تمپلیت کدتو تو قسمت متنی بذاری (تو وردپرس تو قسمت نوشته یه ویرایشگر دیداری هست یه ویرایشگر متن) بعد قسمت های موردنظرو تغییر بدی!!! یا مثلا فکر کنم با افزونه Visual Composer هم بشه یه کارایی کرد!!! البته من خودم تا به حال با این افزونه کار نکردم و فقط با توجه به توضیحاتش حدس میزنم که بشه یه کارایی کرد!!!غیر زمینه دلخواه راه دیگه ای نیس؟![]()
نه اشباه تصور نکنید . نزدیک دو سال پیش بود که وطن دانلود توسط این سورنا هک شده بود و این لینکی که از وطن دانلود گذاشتین نزدیک دو سال هست که اون طوری هست . حتی قبلا ها این صفحه تو پیج اصلی وطن دانلود لینک بود :general706:مثل اینکه سورنا بعد از 2 سال دور دوم هکهای خودشو شروع کرده
پ ن : البته اگه همون سورنا اصلیه باشه![]()
اگه اشتباه نکنم ایشون نمایندگی آسیاتک هستن، میتونید راهنمایی بگیرید:دوستان یه سوال
گرفتن نمایندگی یه شرکت ISP دردسر داره ؟ یا راحت می دن ؟ به صرفه هست یا نه ؟
یعنی میگی ریپ بزنیم؟:general410::general703:وبمستر های عزیز
به چه صورت میشه این صفحه پاپ اپ رو کلا کپی کرد؟(میخوام بزارمش پاپ اپ سایتم)
http://namnak.com/shop-offer/am/offer.htm?refer=namnak.com
source چک کردم ناقص کپی میشه![]()
اره . وقتی اطلاعات رو وارد میکنم بعد از ثبت دوباره میره صفحه اول سایت !
نه والا داش درست نشد@AhangCity.CoM اون کارت درست شد؟اگه نشد آیدی یاهوتو بفرست تا بدون زمینه دلخواه و بدون افزونه درستش کنم![]()