Hamidreza23
Registered User
اینترنت من مشکل پیدا کرده: یه سری سایت ها که فیلتر هستن گاهی باز میشن ، رفرش میکنم فیلتر میشن :| imdb.com همیشه برام بدون قالب لود میشد و عکس هاش باز نمیشد ولی الان همه چیزش میاد :-S شما یه تست بکنید بینید چجوریه
http://forum.persiantools.com/threads/پرسش-و-پاسخ-هاي-سوالات-و-مشكلهاي-سخت-افزار.48224/page-349سلام به برو بچ
متاسفانه چند هفته ای هست که پاور مودم را عوض کردم.
از اون روزی که عوضش کردم
هر وقت کامپیوتر را روشن می کنم و زیاد باهاش کار می کنم در حد چند ساعت کامپیوتر خود به خود خاموش میشه
الانم خاموش شد و وقتی اومد بالا ارورر دما ی سی پی یو داد
لطفا بگویید چه مشکلی دارد
که خودش خو به خود خاموش می شود
گوگل می گوید و همانا وای فای را آفریدیم....
ی قطع مث یو اس بی 30 تومن گرفتم به سیستم وصل میشد و کار وای فای رو انجام می داد
ولی شانس من با xp سازگاری نداشت .... سیستم منم xp هست![]()
سلام به برو بچ
متاسفانه چند هفته ای هست که پاور مودم را عوض کردم.
از اون روزی که عوضش کردم
هر وقت کامپیوتر را روشن می کنم و زیاد باهاش کار می کنم در حد چند ساعت کامپیوتر خود به خود خاموش میشه
الانم خاموش شد و وقتی اومد بالا ارورر دما ی سی پی یو داد
لطفا بگویید چه مشکلی دارد
که خودش خو به خود خاموش می شود
اگر ببرمش بیرون و بدم درستش بکنند چه قدری خرج می افته دستمبه خاطر داغ شدن cpu هست که احتمالا شل شده
یه خمیر سیلیکون بگیر فک کنم 2 تومن باشه بزن بین cpu و فنش که اتصال کامل انجام بشه برای انتقال گرما
نشد که؟ اندروید 4.4.4گوگل رو ول کن
گوشیرو با کابل ( اندروید 4.1 به بالا ) وصل کن به پی سی کامل درایورهاشو نصب کن
وقتی کابل رو وصل میکنی توی گوشی برو به قسمت developer options تیکشو بزن usb debuging
حالا وصل شو به نت تو گوشی و هات اسپت کن بین گوشی و پی سی
راحت وصل شو به نت همین
میهن بلاگ جدیدا حذف کرده چک کنید ببنید ازاد داره یانهدوستان چه وبلاگ دهی هایی وبلاگ های بدون ارسال رو بعد از چند سال حذف میکنن؟(برا پیدا کردن وبلاگ رنک دار)
رزبلاگ؟میهن بلاگ؟ایران؟پرشین بلاگ؟اسکای بلاگ؟
ممکنه یه صفر جلو اون دو هزار تومن بزارناگر ببرمش بیرون و بدم درستش بکنند چه قدری خرج می افته دستم
http://blog.ir/panel/sedayab/advanced_settingsسلام دوستان
ما یه وبلاگ تو بلاگ دات ای ار داریم میدونید که الان سایت های وبلاگ خوان پیدا شده :|
دهنم به کل سرویس شده مطلب اختصاصی میزنم دو دیقه بعد کپی میشه
راهی هست ببندم جلوشو؟؟؟
کد بسته شدن ایفریم برای بلاگ هست که بازدید کننده رو انتقال بده به وبلاگ من ؟؟؟
ممنون
<script language="javascript">if (self != top) top.location = window.location;</script>
ببری بیرون ؟ !اگر ببرمش بیرون و بدم درستش بکنند چه قدری خرج می افته دستم
آموزش تصویریش هم تو نت هست یه کم بگرد ...نشد که؟ اندروید 4.4.4
برات مهمه؟اینترنت من مشکل پیدا کرده: یه سری سایت ها که فیلتر هستن گاهی باز میشن ، رفرش میکنم فیلتر میشن :| imdb.com همیشه برام بدون قالب لود میشد و عکس هاش باز نمیشد ولی الان همه چیزش میاد :-S شما یه تست بکنید بینید چجوریه
damaneh.netسلام
برای ثبت دامین آی آر چه سایتی رو پیشنهاد میدین؟
پرشین رجیستر خوبه؟
خیلی مهمه!برات مهمه؟
بدون قالب برا من لود میشه