payam-nice
Registered User
بهترین فریم ورک برای طراحی ریسپانسیو چی هست؟
بیا این اسکریپت مارو بخر خیالتو راحت کندوستان لنگ یک دامنه هستم تاریخ انقضاش expire-date: 2015-02-17
هست کی میتونم این دامنه رو ثبت کنم سایت رو بیارم بالا سایت رو رو لوکال هاست اماده کردم فقط مونده دامنه اش
دامنه های .ir شصت روز بعد از انقضا آزاد میشن، بین المللی را نمیدونمدوستان لنگ یک دامنه هستم تاریخ انقضاش expire-date: 2015-02-17
هست کی میتونم این دامنه رو ثبت کنم سایت رو بیارم بالا سایت رو رو لوکال هاست اماده کردم فقط مونده دامنه اش
الان دقیقا شما میخواید چیکار کنید؟
هاست دانلود انتقال بدید؟
دامنه های .ir شصت روز بعد از انقضا آزاد میشن، بین المللی را نمیدونم
اهان، ب اون صورت من اطلاع ندارمیک سرور دانلود که روش دایرکت ادمین نصب کردم رو میخام به اسکریپت آپلود سنتر XFS وصل کنم.
تا بحال کار کردید؟
صاحب دامین نه به تلفن جواب میده نه به ایمیل از سال 2010 دامین رو 5 ساله ثبت کرده تابحال هم روش سایت بالا نیورده اگه جواب میداد دامین رو خریداری میکردم
اینطوری که میگی برای یه دامین باید 60 روز صبر کنم ازاد بشه شکارچی هم کمین دامین رو نزده باشه شانس بیارم دامین رو من ثبت کنم
صاحب دامین نه به تلفن جواب میده نه به ایمیل از سال 2010 دامین رو 5 ساله ثبت کرده تابحال هم روش سایت بالا نیورده اگه جواب میداد دامین رو خریداری میکردم
اینطوری که میگی برای یه دامین باید 60 روز صبر کنم ازاد بشه شکارچی هم کمین دامین رو نزده باشه شانس بیارم دامین رو من ثبت کنم
فک کنم این اسکریپت رو موقعی که فارسی کردم یادمه قسمت سرور ریموت داشتیک سرور دانلود که روش دایرکت ادمین نصب کردم رو میخام به اسکریپت آپلود سنتر XFS وصل کنم.
تا بحال کار کردید؟
وب سرور به کلی خوابیده!
سلامسلام وب مستران گل
بی ما خوش می گذشت؟
برگردیم؟سلام
خیلی :دی
نه بابابرگردیم؟
به دیار باقی؟
دوستان یه سوال
گرفتن نمایندگی یه شرکت ISP دردسر داره ؟ یا راحت می دن ؟ به صرفه هست یا نه ؟
حجم فایلی ک میخوای ایمپورت کنی چقدره؟یه مشکل پیش اومده ، میخوام تو وردپرس درون ریزی کنم ارور ضمیمه شده رو میده، ممنون میشم راهنمایی کنید
پ ن : این موارد بررسی شد مشکل از اینا نبود
پرمیشن فایل php و دایرکتوری
۲برسی Owner فایل مورد نظر
۳بررسی .htaccess
هاستم منابع داره و در حد مجاز استفاده شده
نزدیک 3 ساله منتظر یه دامین بودم بخدا نه ایمیل نه موبایل نه هیچی جواب نمیداد طرف حتی حضوری رفتم به آدرس دیدم اشتباهه
از اول هم هیچ کاری با دامین نکرده بود همین که شب تمدیدش رسید دیدم خودش اومد تمدید کرد :|