afshin313
Registered User
نترس تش ۳ میلیون ت جریمه میشی ۶ ماهم میری حبس.پرونده هم میسازن واست دیگه هیچ جا نمیتونی استخدام بشیمن کجاش گفتم فتا زنگ زد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم اون میگه از طریق اینا پیگیری میکنه
.
.
.
نترس تش ۳ میلیون ت جریمه میشی ۶ ماهم میری حبس.پرونده هم میسازن واست دیگه هیچ جا نمیتونی استخدام بشیمن کجاش گفتم فتا زنگ زد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفتم اون میگه از طریق اینا پیگیری میکنه
اینو جدی گفتی الآن ؟؟؟؟نترس تش ۳ میلیون ت جریمه میشی ۶ ماهم میری حبس.پرونده هم میسازن واست دیگه هیچ جا نمیتونی استخدام بشی
.
.
.
![]()
ایمیل بزنکرمانشاه شماره نداره متاسفانه
هرچهسریعتراز کشور خارج شو.اینو جدی گفتی الآن ؟؟؟؟
میبینی والا . این همه سایت خبرخوان اومده یقه منو گرفته
کلا شانس ندارم من . این از دیروز که حساب بانکی من بلوکه شد . اینم از امروز !!!
خدا بگم چیکارا که باهات نکنههرچهسریعتراز کشور خارج شو.
پ.ن:نه بابا شوخی کردم.عمرا کار به اینجاها بکشه
http://samandehi.ir/mainMenu.html;jsessionid=C93EB3DF9F534A513F99B43E186F96DDدر ضمن افشین ، چطوره سایت رو تو ساماندهی ثبت کنم ؟؟
wordpress.comالان بفرستمت سوِِییس ماهی 60ت میتونی بفرسی بیاد؟اونجا دیگه بلاگفا نیست که خبر خوان بزنی واسشا:general711:
یه افزونه هست که لینک imd رو بهش میدی یه چیزهاییشو میاره+پوستر . اسمش imdbi ی . اینی هم که تو گفتی من یه ایده براش داشتم فک کنم به فکر تو هم زدهدوستان یه سوال پی اچ دارم کسی بلده ؟
آسونه تقریبا میخوام تو پی اچ پی یه لینک یه صفحه رو بدم (لینک یه پست رو) اطلاعات اون پست برام بخونه (اطلاعات رو به صورت کد برام بیاره)
مثلا ادرس یه فیلم تو تا....ینی مووی رو بهش بدم . لینک عکس و نمره ای دی ام و توضیحات رو خودکار برام بیاره
کسی کمک کنه بهش بک اپ دو تا سایت تفریحی رو میدم که تقریبا 2500 تا پست دارن
منفی هم شدهمدیر چندتا پیج فیسوک رو گرفتن ، چجوری پیدا میکنن؟
---------
فروش شما هم صفره؟
تیم اماده س امشب ادرس سایتو بدم ؟
سوالی داشتید در خدمتم.دوستانی که سایتشون نویسنده داره لطفا یه پ خ بدن
یه راهنمایی ازشون میخوام
باز بگید بلاگفا بده :دیینی سرویس وبلاگ دهی دیدم با این همه تبلیغ ندیدم (http://mohamad021.blogdehi.com)
ستون سمت راست و چپ رو که پر کرده . ی سه تا هم پاپ آپ گذاشته
مدیر اون سرویس وبلاگدهی فک کنم از بچه های همین پی تی باشه
آخه اون وبلاگ نویس با چه امیدی تو این سرویس کار میکنه ؟
کلا تو سیستم های بلاگ دهی بلاگفا و بلاگ. ای ار قابل اعتماد خوبنباز بگید بلاگفا بده :دی
پ ن : کفش پاره در بیابان نعمت است ...![]()
+ میهنکلا تو سیستم های بلاگ دهی بلاگفا و بلاگ. ای ار قابل اعتماد خوبن
کلا تو سیستم های بلاگ دهی بلاگفا و بلاگ. ای ار قابل اعتماد خوبن
آقا تایید بی خیال . من هنوز هنگ اون تبلیغاتش هستم+ میهن
بقیه زیاد تایید نمیشن