logofun
Registered User
با تبلیغات زنده ن دیگه
نه دیگه تا این حدبا تبلیغات زنده ن دیگه
کلا تو سیستم های بلاگ دهی بلاگفا و بلاگ. ای ار قابل اعتماد خوبن
به نظر من چیزی ننویسید بهتره چون اینجوری فردا یکی دامنه شبیه اسپل سایت شما ثبت میکنه اگر هم اصرار دارید از خط تیره استفاده کنیددوستان برای دامین هایی که ئه میخوره تا دو تا کلمه به هم متصل بشه به زبان انگلیسی چه حرفی باید وسط دو اسم نوشته بشه مثلاً
گله قشنگ
ماشین دو
مثلاً بخواییم اسم ماشین دو رو ثبت کنیم چطور میشه ؟!
mashiniedo ya mashinedo ya mashinido
متشکر که جواب دادی والا به همین دلیل میخوام تمام این ها رو بدونم و برای اون دامین ثبت کنم تا کسی بعداً ثبتش نکنهبه نظر من چیزی ننویسید بهتره چون اینجوری فردا یکی دامنه شبیه اسپل سایت شما ثبت میکنه اگر هم اصرار دارید از خط تیره استفاده کنید
باز دوستان حرفه ای تر هستند
فیلتر نمیشی ولی دستگیر میشیدوستان سوالی داشتم
درصد فیلتر شدن سایت فروش فیلم خارجی چقدر هست؟(بر فرض همه فیلم ها هنری باشند و از اون جور فیلم ها نباشند)
میگم افشین تو تو پلیس فتا کار میکنی؟ یا رفیقی چیزی داری توش؟ :general410:فیلتر نمیشی ولی دستگیر میشی
پ.ن: کلا شانسیه.یکی هست فیلتر نمیشه اصن.یکیم با اولین فروش گیر می افته.
چون پخش محصولات فرهنگی غیر مجاز شوخی بردار نیس
گیر افتادم ولی خفیفمیگم افشین تو تو پلیس فتا کار میکنی؟ یا رفیقی چیزی داری توش؟ :general410:
یا خودتو زیاد گیر انداختن/؟
اخه لا مصب هر کی هر سوالی در مورد فیلترینگ میرسه تو جوابشو با جزئیات بهش میگی![]()
این سایت از adobe connect استفاده کرده البته نرم افزار مشابه زیاد هستش مثل moodle و webexسلام دوستان
چطور ميشه يه همچين چيزي درست كرد؟
http://130.185.78.160/writing
يه كارگاه و يه سمينار بصورت آنلاين ...
كه در تايم مشخصي يه سري افراد بتونين login كنند و با هم تبادل نظر داشته باشن؟!
تشكر
3 4 روز خیلی کمه باید صبر کنید ...سلام بر وبمسترون
یه سایت موزیک از حدود 10 روز پیش استارت زدم. حدود 3 4 روز پیش توی وبمسترتولز ثبتش کردم و سایتمپ ها رو وارد کردم.
آمار وبمسترتولز: 1,423 URLs submitted و 19 URLs indexed
و وقتی سرچ کردم دیدم 49 تا ایندکس دارم. تعدادش نسبت به تعداد مطالب (حدود 40 تا هر کدوم حدود 10 تا تگ ) خیلی کمه.
یکی از دوستام هم گفت ایندکس میشه مطالبش، بعدش حذف میشه. اونم سایت مپ هاش رو وارد کرده، ولی حدود 300 تا ایندکس داره.
کسی این مشکل رو داره؟ با سئو کار که صحبت کردم، گفت چند روزه وبمسترتولز مشکل داره.
؟؟؟
سئوکارت خوب نیستسلام بر وبمسترون
یه سایت موزیک از حدود 10 روز پیش استارت زدم. حدود 3 4 روز پیش توی وبمسترتولز ثبتش کردم و سایتمپ ها رو وارد کردم.
آمار وبمسترتولز: 1,423 URLs submitted و 19 URLs indexed
و وقتی سرچ کردم دیدم 49 تا ایندکس دارم. تعدادش نسبت به تعداد مطالب (حدود 40 تا هر کدوم حدود 10 تا تگ ) خیلی کمه.
یکی از دوستام هم گفت ایندکس میشه مطالبش، بعدش حذف میشه. اونم سایت مپ هاش رو وارد کرده، ولی حدود 300 تا ایندکس داره.
کسی این مشکل رو داره؟ با سئو کار که صحبت کردم، گفت چند روزه وبمسترتولز مشکل داره.
؟؟؟
حیف شد آرشیو خوبی داشتم...طرفدار هم فکر کنم زیاد داشته باشه...فیلتر نمیشی ولی دستگیر میشی
پ.ن: کلا شانسیه.یکی هست فیلتر نمیشه اصن.یکیم با اولین فروش گیر می افته.
چون پخش محصولات فرهنگی غیر مجاز شوخی بردار نیس