به نظر من خوبه فقط این 4 تا خدمات رو با 4 تا رنگ متفاوت بزاری بهتره . و از رنگ های بیشتری استفاده کن نه فقط آبی و قرمز:general601:
شادمهر رو ول کن شما خودت خوبی؟:android30:
بسیار مضخرف بود.
خیلی وقت بود با آهنگای عبدالمالکی حال نمیکردم اما به نظرم این ارزش گوش دادن داره :بسیار مضخرف بود.
بعدی
بده ممد بزاره رو vpsرمزی که خودش گذاشته 10 رقمه. چندتا برنامه دانلود کردم اما خیلی طول میکشه دارم بیخیال میشم. محتویاتش 40 هزار تومن می ارزه![]()
دانلودش کردم میشه یکم نحوه کارشو توضیح بدی باید چیکار کنم؟بهترین برنامه ای که برای تعمیر بد سکتور دیدم hdd regenerator هست
شاید بعضی از اطلاعات رو پاک کنه اما تا جای ممکن تعمیرشون میکنه. مگه اینکه ضربه ی خیلی شدید خورده باشه و خیلی بد سکتور داشته باشه (تجربشو داشتم)
http://p30download.com/fa/entry/1459/
پ.ن : نرم افزار به صورت بوت اجرا میشه.
ممنون :Xبه نظر من خوبه فقط این 4 تا خدمات رو با 4 تا رنگ متفاوت بزاری بهتره . و از رنگ های بیشتری استفاده کن نه فقط آبی و قرمز:general601:
اگه اختصاصی میخواید در خدمتم.قالب خوب واسه سایت موبایل میخوام
چه رایگان
چه فروشی
هزینه و نمونه کار لطفااگه اختصاصی میخواید در خدمتم.
بودجتون رو پ.خ کنید اگه کافی بود نمونه کار هم میدم خدمتتونهزینه و نمونه کار لطفا
بحث و گفتگو بین وبمسترهافکر میکنم عبدالمالکی داره به اوج بر میگرده
دانلود آهنگ جدید علی عبد المالکی به نام دریای لعنتی با دو کیفیت و همراه با متن آهنگ
( ترانه سرا: نرگس جعفری ، آهنگساز : علی عبد المالکی ، تنظیم : فرشاد یزدی ، گیتار : فرشید ادهمی )
دانلود آهنگ جدید علی عبد المالکی به نام دریای لعنتی
نظرتون رو بگین حتما
میخوام با فلش بوت کنم ولی هرکاری میکنم سیستمم با فلش بوت نمیشه تنظیمات بایوس رو هم بهم ریختم ولی بازم نشدگزینه های نرم افزار سادست. یه گزینه برای رایت روی سی دی یا کپی روی فلش داره بعد از اینکه رایت شد سی دی رو میزاری و مثل نصب ویندوز بوت میکنی.