- نوشتهها
- 2,896
- لایکها
- 2,153
12 امروز (طبق ایمیل ش)پاپ نما ساعت 12 شب تعطیل میشه ؟
12 امروز (طبق ایمیل ش)پاپ نما ساعت 12 شب تعطیل میشه ؟
چه دلیلی داره تا دومین بین المللی با اون طیف پسوند وجود داره از IR استفاده کنید ؟!سلام دوستان
نظرتون درباره سایت خارجی روی دامنه میلی ir چیه ؟
ممنون
برای پاپ آپ بهترین گزینه ای که پیشنهاد می کنید کدوم سیستمه ؟
از نظر شمارش و نرخ کلیک و نوع تبلیغات .
رنک که نداره، واسه عضویت هم باید با خواهش و تمنا عضو شد !
وقتی روتر قابل شنود باشد نیازی به گولاخ بودن نیست یک کابر مبتدی شبکه هم میتوله لاگ ها رو بخونه ! حالا چه از فیسبوک چه اپ های دیگهارتش سایبری ایران رو دست کم گرفتی؟
یکی از اعضاشو میشناسم یه کارایی میکنه عجیب.دیگه ساده ترینش اسنیف کردن وایبرو واتس اپه![]()
این مشکل رو با اپلود سنتر دیگه داشتم کانکشن ها رو کم کردم حل شد. (idm)کسی میدونه مشکل این mgea.co چیه؟ من هر چی میخوام با وی پی اسم دانلود کنم رو 99% میمونه
بعد کنسل هم فضای اشغال شده هارد درست نمیشه(البته رفتم توی پوشه ها پیدا کردم پاک کردم)
mega.co لینک دانلود نمیده..باید از درون خود سایت دانلود کنیاین مشکل رو با اپلود سنتر دیگه داشتم کانکشن ها رو کم کردم حل شد. (idm)
امشب پخش میشه . فک کنم ساعت 12 و اینا بیاد رو تورنت ترکر های پرایویت و سایت های ایرانی !walking dead s05e09 کی میاد ؟
جواد(javadth)که همون روز اول بهت گفت تو گوش نکردیبه این نتیجه رسیدم که برم یه دستگاه گنج یاب بخرم بیوفتم دنباله گنج ، سودش خیلی بیشتره از این نته:general208:![]()
لو رفته..تو پیج خودش توضیح داده که مال خیلی وقته قبلهاین تتلو باز آهنگ داد که :|
ژوووووون..عشق است..امشب پخش میشه . فک کنم ساعت 12 و اینا بیاد رو تورنت ترکر های پرایویت و سایت های ایرانی !
باز من الان سر به راه شدم :general712:تو چی که هنوز در جاهلیت به سر میبری:general705: البته ایشون مثه اینکه خوب پول در میارن تو هر چند ده تا سایت تبلیغ خرید وفروش لایکش رو دیدم:general601:جواد(javadth)که همون روز اول بهت گفت تو گوش نکردی![]()