لیندادوستان برای سایت آموزشی به نظرتون اسم هایی مثل lynda بهتره یا infinitie skills ؟
البته برای سایت ایرانی.
2.3 روزه نیستش اصن.الان بش یه اس ام اس میدم ببینیم چی میگه.
سلام.استاد کارتون استارت خورده مشکل نت داشتم پوزش مندم
سلامسلام.استاد کارتون استارت خورده مشکل نت داشتم پوزش مندم
مشکل حل شد؟<RBost_More_Block>
<a href="[Post_Link]" title="[Post_Title]" class="more"></a>
</RBost_More_Block>
سلام ! اگه با css این قالب دسترسی نداشته باشم و بخوام بلوک ادامه مطلب رو تغییر بدم چطوری باید این کارو کنم؟
( قالب از قالب های رزبلاگه که الان به جای ادامه مطلب نوشته donwload ، میخوام بکنمش ادامه مطلب)
مبندی ام ! راهنمایی کنید لطفا
وقتی من هستم تو نیستی وقتی تو هستی من نیستم:general710:بی وفا شدی خبری ازت نیست
دوستان عزیزم یه سوال!
آیا میشه در حوزه وب قراردادی بست که طبق اون قرارداد، طرفین مکلف باشن که به قرار داد عمل کنن و اگر نکردن بشه به دادگاه رفت و اعاده دادرسی کرد و دادگاه هم به اون رسیدگی کنه؟! (یذره مسئله حقوقی شد ادبیاتش! در کل آیا میشه بصورت دیجیتالی در حوزه نت که طرفین ممکنه هر کدومشون در هر کجای ایران باشن یه قراردادی بست که این قرارداد حکم یه قرارداد حقوقی رو داشته باشه که در نزد دادگاه، هویت داشته و قابل پذیرش باشه؟!)
دوستان عزیزم یه سوال!
آیا میشه در حوزه وب قراردادی بست که طبق اون قرارداد، طرفین مکلف باشن که به قرار داد عمل کنن و اگر نکردن بشه به دادگاه رفت و اعاده دادرسی کرد و دادگاه هم به اون رسیدگی کنه؟! (یذره مسئله حقوقی شد ادبیاتش! در کل آیا میشه بصورت دیجیتالی در حوزه نت که طرفین ممکنه هر کدومشون در هر کجای ایران باشن یه قراردادی بست که این قرارداد حکم یه قرارداد حقوقی رو داشته باشه که در نزد دادگاه، هویت داشته و قابل پذیرش باشه؟!)
دوستان ما یه دامین ثبت کردیم، چیز خاصی هم نیست ولی نیک میگه باید تعهد نامه بفرستید + کپی کارت ملی
تعهد مشکلی نداره، می فرستم. اما کپی کارت ملی رو اگه بفرستم قبول نمیکنه. چون اسم شناسنامه ایم احمد هست و توی سایت ثبت کردم عباس. شماره ملی رو هم اشتباه وارد کردم. قابلیت ویرایش هم ندارن. چه باید کرد؟
شده برای خودتون یا دیگران مشکلی به وجود اومده باشه و بتونین از همین طریق به نتیجه برسید؟! یعنی این میتونه در صورت ایجاد مشکل تو دادگاه سندیت داشته باشه و قابل استناد باشه؟!معمولا قرار داد رو کارگذار پرینت میکنه دو نسخه , خودش امضا و مهر میکنه میفرسته برای کارفرما , کارفرما امضا میکنه یه نسخشو بر میگردونه به کارگذار (ما این کارو میکنیم)
برای شما چطور؟! همچین اتفاقی افتاده؟! با این کار میشه فرد خاطی رو مجاب به اجرای بندی که در قرار داد اومده کرد؟! امکان تقلب یا جعل که توش وجود نداره؟! یعنی میشه پیگیری کنیم؟ مثلا اگر کد رهگیری یا چیزی داشه باشه بتونن به ما بگن که بله طرف مقابلتون به دفترخونه اومده و مراحل رو به درستی انجام داده؟قرارداد را خودت امضا کن هر دو نسخه را بفرست برای کارفرما ببره دفترخونه گواهی امضا کنه (10 - 15 تومن بیشتر نمیشه) بعدش یک نسخه برای شما بفرسته
قرارداد غیرمحضری دوزار ارزش نداره مگه اینکه یک مرجع ثالث مربوط به اون حوزه تخصصی تاییدش کنه...
شده برای خودتون یا دیگران مشکلی به وجود اومده باشه و بتونین از همین طریق به نتیجه برسید؟! یعنی این میتونه در صورت ایجاد مشکل تو دادگاه سندیت داشته باشه و قابل استناد باشه؟!
شده برای خودتون یا دیگران مشکلی به وجود اومده باشه و بتونین از همین طریق به نتیجه برسید؟! یعنی این میتونه در صورت ایجاد مشکل تو دادگاه سندیت داشته باشه و قابل استناد باشه؟!
برای شما چطور؟! همچین اتفاقی افتاده؟! با این کار میشه فرد خاطی رو مجاب به اجرای بندی که در قرار داد اومده کرد؟! امکان تقلب یا جعل که توش وجود نداره؟! یعنی میشه پیگیری کنیم؟ مثلا اگر کد رهگیری یا چیزی داشه باشه بتونن به ما بگن که بله طرف مقابلتون به دفترخونه اومده و مراحل رو به درستی انجام داده؟
در نهایت تشکر از هردو عزیز
مشکل از خود سایت اسپم نیست، بلکه مشکل این بچه مچه هایی هستن که اسکریپت ها میبفته دستشون به قیمت 30 تومن توی این انجمن ها به همه میفروشن اسکریپت رو! اسکریپتی رو یادمه قبلا، بدجور ایده ای بود اصلا واسه خودش! 10 هزار خط کد php داشت! این فسقلی به 100 نفر فروخت به 30 تومن! بعدش هم طرز کار اسکریپت لو رفت گوگل اسپم کرد همه رو! یکی نیست بگه عموجان برو دنبال بازیت!این سایت های اسپم گند زدن به بازدید و نت و ... :|
عزیزان راه چاره ای سراغ ندارید ؟