پ.خ بدید صحبت کونیمرفقا کسی اسکریپت Keyword Suggestions توپ داره ؟ :general405:
دیر رسیده دستت :|
تحت وردپرسش موجوده، در صورت تمایل پ.خ بدید صحبت کونیم
نمونه آنلاین ندارم ولی بگو مشکل چیه . من با آژاکس خود وردپرس و همچنین آژاکس اختصاصی با زیرساخت خود وردپرس کار کردم ( البته یه کم سخته ولی راه بیوفته مثل گلابی میمونه )نمونه سایت وردپرسیکه با ajax کار شده باشه دارین؟
دوباره ؟ از اسپم خسته نشدی ؟ بیا یه دیتا ماینینگ درست حسابی راه بنداز به جا این کارا !پ.خ بدید صحبت کونیم
تحت وردپرسش موجوده، در صورت تمایل پ.خ بدید صحبت کونیم
من سه هفته درگیر همین تعویض نام بودم توی نیک :|دوستان ما یه دامین ثبت کردیم، چیز خاصی هم نیست ولی نیک میگه باید تعهد نامه بفرستید + کپی کارت ملی
تعهد مشکلی نداره، می فرستم. اما کپی کارت ملی رو اگه بفرستم قبول نمیکنه. چون اسم شناسنامه ایم احمد هست و توی سایت ثبت کردم عباس. شماره ملی رو هم اشتباه وارد کردم. قابلیت ویرایش هم ندارن. چه باید کرد؟
دیگه خب شورشو در آوردنمشکل از خود سایت اسپم نیست، بلکه مشکل این بچه مچه هایی هستن که اسکریپت ها میبفته دستشون به قیمت 30 تومن توی این انجمن ها به همه میفروشن اسکریپت رو! اسکریپتی رو یادمه قبلا، بدجور ایده ای بود اصلا واسه خودش! 10 هزار خط کد php داشت! این فسقلی به 100 نفر فروخت به 30 تومن! بعدش هم طرز کار اسکریپت لو رفت گوگل اسپم کرد همه رو! یکی نیست بگه عموجان برو دنبال بازیت!
از اینا باید ترسید! 10 هزار خط زحمت برنامه نویس رو به 30 تومن میفروشن که پول لوازم تحریر مدرسشون در بیاد!
کدام اپراتور ؟کسی اطلاعی دارد که آیا میشه سیم کارت رو به صورت غیر حضوری هم تغییر مالکیت داد؟ یا باید حتما برای خرید سیم کارت به همان محل خریدار رفت؟!
ایرانسلکدام اپراتور ؟
اگه همراه اوله باید به دفاتر پیشخوان مراجعه کنی و کار هاشو بکنی چون اثر انگشت و امضا می خواد
میخواستم بدونم میشه اصلا :دی با آزاکس کار کردم ولی نه واسه وردپرس! سبکش خیلی فرق میکنه؟نمونه آنلاین ندارم ولی بگو مشکل چیه . من با آژاکس خود وردپرس و همچنین آژاکس اختصاصی با زیرساخت خود وردپرس کار کردم ( البته یه کم سخته ولی راه بیوفته مثل گلابی میمونه )
میخواستم بدونم میشه اصلا :دی با آزاکس کار کردم ولی نه واسه وردپرس! سبکش خیلی فرق میکنه؟
میشه در مورد کسایی هم ک در اینجا شرکت و یا کار اینترنتی دارن در این تاپیک هم ازشون کمک بگیرم (براشون کار کنم )
راهنماییم کنن
درا نی تاپیک حق این حرفا رو میشه داشت یا خیر ؟
به من گفتن کپی کارت ملی و درخواست مکتوب رو بفرستیدمن سه هفته درگیر همین تعویض نام بودم توی نیک :|
پسوند اخر فامیلیم توی نیک ثبت نکرده بودم ولی توی کارت ملی بود !! که موقع انتقال دامنه گیر دادن
مراحل:
1- یه پی دی اف میدن بهت که درخواست اصلاح و تکمیل نام خانوادگی هست پرینت میگیری و امضا میکنی براشون میفرستی
2- حالا بعد تایید مورد اول باید سوال محرمانه ای که زمان ثبت نام تو نیک وارد کرده بودی رو وارد کنی. که من یادم نبود و گفتن باید کپی برابر اصل کارت ملی بفرستی :|
البته برای من فقط نام خانوادگی بود. شماره ملی رو اشتبا زدی نمیدونم همینقدر بسه یا نه. بهشون بگو راهنمایی میکنن. الان پشتیبانی آنلاینه. چت کن باهاشون
مبارکه. اولین برنامتونه ؟واسه همه وبمسترهای عزیز که ساعات زیادی را پای کامپیوتر مجبورن به نمایشگر نگاه کنن :
یک برنامه رایگان اندرویدی مفید برای سلامت چشمان زیبای شما
درخواست مکتوب پی دی اف هست که پرینت میکنی و امضا بعد اسکن و از بخش ارسال مدارک براشون میفرستی !به من گفتن کپی کارت ملی و درخواست مکتوب رو بفرستید
درخواست مکتوب رو باید تایپ کنم؟ من دستی نوشتم فرستادم! کپی کارت ملی چیه دقیقن؟ من اسکن کارت ملی رو جدا فرستادم براشون. از طریق همون ایمیل. از ارسال مدارک هم فرستادمش.
شخم تو این سیستم.