افزونش اومده :دوستان عزیز و مهندس های گرامی
یه کد پنجره که بشه توش کد بنر تبلیغاتی و ... گذاشت و روی صفحه باز بشه و دکمه بستن داشته باشه ندارید؟
ای جان
من میروم به سمتش صاحب دلان خدا را![]()
مرسیافزونش اومده :
http://linkzquickz.com/new/arscode-ninja-popups_v3.2.1.zip
از هر لحاظ افزونه حرفه ایه.
شاید با یکی از افزونه هات تداخل داره بهتره تست کنی (افزونه هاتو غیر فعال کن تست کن.)مرسی
اوکی شد فقط وقتی تست میزنی توی داشبورد نشون میده ولی انتشار میزنی صفحه سفید میشه و اتفاقی نمی افته
آری !! تا 7-8 فروردین ، مثل بقیه سیستم هاتک شاپ بررسی سفارشات رو از دیروز قطع کرده ؟؟؟
دقیقا کدوم قسمته در گوگل وبمستر پیدا نکردم هرچی گشتمنیازه تو wbt تو قسمت حذف لینک دامنشون رو اضافه کنی تا لینک هایی که بهت می دن حساب نشه. چون به تعداد زیاد می دن امکان جریمه است...
اگر زمانی که روی پروژه میذاری برات اهمیت دارهدیگه تا اون حدم بی مصرف نیستن ولی برای سایت های بزرگ بهتره اختصاصی نوشته بشه.(فقط امکاناتی که نیاز دارن اضافه بشه)
ولی اینکه از اول برات اختصاصی بنویسن به نظرم مناسب نیست چون همین مدیریت محتواهای رایگان مدام در حال اپدیت شدن هستن ولی وفتی اختصاصی میتویسن ممکنه باگ ها و مشکلاتی داشته باشه .اگر زمانی که روی پروژه میذاری برات اهمیت داره
امکانات و انعطاف پذیری هایی که در آینده میخواهی
و میزان هزینه اجرای پروژه برات مهمه
از CMS ها استفاده نمیکنی.
سعید سافت رفیق دانشگاهی من بودهمه برنامه های saiedsoft تروجان دارن.
من آمارم نصف شده :(عجب آماري
كاش هميشه اينجوري بود
از نوع نوشتن سعیدش معلومهسعید سافت رفیق دانشگاهی من بود٬ خودشم یه چیزی تو مایه های ویروس بود لامصب :general107:
معلومه دم عیدی آمار سایتت زده بالاهاعجب آماري
كاش هميشه اينجوري بود
یه نرم افزار معرفی کردیماسعید سافت رفیق دانشگاهی من بود٬ خودشم یه چیزی تو مایه های ویروس بود لامصب :general107:
حالا خوبه نگفتم بیل گیتس رفیقمهها٬ یه دانشجو گوزو بیشتر نبود :general310:یه نرم افزار معرفی کردیما
الان همه یا میشن هم کلاسی طرف یا میشن فامیلش
اصلا سعید سافت خودمم :دی![]()