اینو از قبلا یادم بود ولی خب شما فروم وی بولتین که بگردی و کار کنی باش یه سری چیزا رو به ذهن می سپاریدادا ممنون یه دنیا ممنون خدایی لطفت رو فراموش نمیکنم دمت گرم
میگی چجور و از کجا پیدا میکنی؟
:general609:
اینو از قبلا یادم بود ولی خب شما فروم وی بولتین که بگردی و کار کنی باش یه سری چیزا رو به ذهن می سپاریدادا ممنون یه دنیا ممنون خدایی لطفت رو فراموش نمیکنم دمت گرم
میگی چجور و از کجا پیدا میکنی؟
قدیما میشداین جا که نمیشه سودت رو تعیین کنی،میشه؟
یک سیستمی میخوام که اجازه بده سودت رو تعیین کنی
داغون شدهسلام کسایی که سایت تفریحی دارن همه بازدیدشون این چند روزه افت داشته؟
برای من افت میخام ببینم از سایت منه یا برای همه اخر سالی افت داره!
عجبداغون شده
پرستاست؟نگوییم هدر = بگوییم سربرگ
نگوییم فوتر = بگوییم پا نوشت
------------
نظرتون در مورد فروشگاه جدید ما چیه؟
http://www.speed-bicycle.com - پوشاک دوچرخه سواری اسپید
خیلی داغون شدهسلام کسایی که سایت تفریحی دارن همه بازدیدشون این چند روزه افت داشته؟
برای من افت میخام ببینم از سایت منه یا برای همه اخر سالی افت داره!
مثل اینکه همه بدون اینترنت رفتن سفرخیلی داغون شده
به هر حال تو این فیلم نولان (کارگرات فیلم) فرض بر این گذاشته که جهان 5 بعدی هست و جاذبه مهم ترین نقش تو اون رو داره.
در هر حال اگر مثل من از این جور چیزها خوشتون میاد ، این فیلم رو ببینید ، فیلم خوبی هست ، صحنه های فضای فیلم هم واقعا خیره کننده هست ، بخصوص اگر با کیفیت 23 گیگی 1080 اش رو تو یک تلوزیون 50 اینج به بالا کیفیت Full HD ببینید.(به خصوص این تلوزیون های خمیده ی جدید)
آره مرد خوبی و خاکی هست ، عضو بسیج هم هست :android06: (شما هم معطلید یک سوتی از ما بگیریید :دی)نولان کارگره تو فیلم ؟ اصلا بهش نمیاد
تو سبک فضا مضایی Gravity هم فیلم خیلی جالبی بود ، به هر حال من نهایتش میتونم نسخه 720 فیلم رو تو یه مانیتور 19 اینچی ببینم:general505:
پ.ن : میگن عیده ، عید همتون مبارک:android02:
دیشب فیلم Interstellar رو دیدم ، فیلم جالبی بود ،
یک سفینه داشتن که هی دور خودش می چرخید ، دلیل اش چرخش اش برای غلبه بر جاذبه صفر بود (جاذبه مصنوعی ایجاد میکرد) ، دقیقا همین کار روی زمین انجام میشه.
یک جالب دیگش سیاه چاله چرخانش بود ، این سیاه چاله ها رو دانشمندها به صورت غیر مستقیم دیدن ، ولی هیچ کس خبر نداره داخلشون چه خبره تو یک سایت نوشته بود ، سیاه چاله ای که تو این فیلم نشون دادن به طور تعجب آوری از نظر علمی دقیقه!
مورد بعدی که تو این فیلم نشون دادن ، کرم چاله ها بود ، کرم چاله ها یکی از پدیده هایی هست که تا به حال هیج مدرک علمی دال بر وجودش نیست ، ولی خیلی جالبه ، یکجوری میانبری از طریق فضا هستن ، اگر بیشتر میخواهید بدونید اینجا رو بخونید http://fa.wikipedia.org/wiki/کرمچاله
مورد بعدی اش تفاوت زمان گرانشی بود ، این یکی از همه جالب تره ، این پدیده وجودش اثبات شده ، دلیل اصلی اش هم نسبی بودن زمان هست ، خیلی ساده بخواهیم بگیم به این صورت که زمان تو یک محیط با جاذبه قوی به نسبت یک محیط با جاذبه ضعیف کندتر میگذره ، ساده تر بخواهم بگم یعنی اینکه اگر شما تو یک محیط باشید که جاذبه اش به نسبت مردمی که توی یک محیط دیگه هستن بیشتر باشه ، زمان براش شما کندتر میگذره ، به همین صورت بود که وقتی کوپر برای چند ساعت تو سیاره ای بود که جاذبه اش 180 برابر زمین بود ، مدت 23 سال برای مردم زمین گذشته بود !
آخرین موردش هم واقعیت پنج بعدی بود ، این یکی رو خودمم چیزی ازش سر در نیاوردم ولی خوب یکجا نوشته بود ، انیشتین 30 سال زندگی اش رو صرف نظریه واحد کرد ، این نظریه میومد مفهوم ریاضی جاذبه رو با سه نیروی بنیادی طبیعت ترکیب میکرد (نیروی قوی ، نیروی ضعیف ، نیروی الکترومغناطیسی) ، که اینیشتن تو پیدا کردن یکی موفق نشد ، هنوز کسی نتونسته.
در حقیقت نیروی جاذبه همکاری نمیکرد ، بعد از اون بعضی از فیزیکدان ها امدن گفتن تنها راه حل این قضیه اینکه فرض کنیم ، جهان ما بر پایه 5 بعده ، بر خلاف جهان 4 بعدی که نظریه نسبت انیشتین گفته بود (فضای 3 بعدی و بعد زمان که بهش میگن بعد فضا زمان) ، به هر حال تو این فیلم نولان (کارگردان فیلم) فرض بر این گذاشته که جهان 5 بعدی هست و جاذبه مهم ترین نقش تو اون رو داره.
در هر حال اگر مثل من از این جور چیزها خوشتون میاد ، این فیلم رو ببینید ، فیلم خوبی هست ، صحنه های فضای فیلم هم واقعا خیره کننده هست ، بخصوص اگر با کیفیت 23 گیگی 1080 اش رو تو یک تلوزیون 50 اینج به بالا کیفیت Full HD ببینید.(به خصوص این تلوزیون های خمیده ی جدید)
من از داستان چیزی نگفتم ، اینها فقط یکسری حقایق علمی هست ، اگر بدونی فیلم رو بهتر میفهمی ، به خاطر اینکه تو فیلم خیلی توضیح نمیدن در موردشون ، (نباید هم بدن چون اونطوری کسل کننده میشه) .در طول نوشته ات اول سط و پاراگراف رو تا جايي كه مي ديدم داري داستان رو توضيح مي دادي در كردم : )) يعني فكر كردم داستان لوث ميشه براي مني كه هنوز نديدم ٢ كلمه از هر سطر رو خوندم اومدم پايين تا خط "در هر حال"
نكته اي هم كه خواستم اشاره بكنم تلويزيون هاي curve چيز خاصي از نظرتكنولوژي ندارن و حس ديد خاصي رو منتقل نمي كنه ، ولي با قسمت ١٠٨٠ - ٢٣ گيگ ت موافق حس فوق العاده اي ميده ...
نگوییم اسپید = بگوییم سرعت! :general601:نگوییم هدر = بگوییم سربرگ
نگوییم فوتر = بگوییم پا نوشت
------------
نظرتون در مورد فروشگاه جدید ما چیه؟
http://www.speed-bicycle.com - پوشاک دوچرخه سواری اسپید
هر کاری میکنم از دی جی کالا خوشم بیاد نمیادنگوییم اسپید = بگوییم سرعت! :general601:
این نظر من بود!
جدا از شوخی سایت خوبیه! ما که در کل از لباس دوچرخه سواری چیزی نمیدونیم ولی اگر در مورد محصولات یه توضیح و بررسی بذارید و اگر امکانات خاصی داره بشه اونارو مقایسه کرد که خب بهتره! در کل موضوع خیلی خاصیه و خیلی مخاطبش کمه ولی اگر براشون اعتماد سازی بشه مطمئنا میتونه اتفاقات خوبی براتون رقم بزنه!!!
-------------
به این میگن یه استراتژی تبلیغاتی درست!!!
شیپور و 5040 و ... خودشون رو کشتن تو تلویزیون تبلیغات کنن! حالا دیجیکالا اومده تو برنامه احسان علیحانی که برای عید هست به عنوان یکی از اسپانسرها به مهمونا هدیه میده این یعنی اگر تا الات تو تلویزیون تبلیغات نکردیم دلیلش مسائل مالی نبود! میخواستیم یجایی یه کاری کنیم که حالتون جا بیاد!:general601:
دقیقا 4:48:00 مونده به سال تحویل! برای همگان سالی توام با خوشی و سلامتی آرزومندیم!:general601: