عید مورد علاقه من عید فطره.تنکس گیوینگ و هالووین و کریسمس حتما خوبه نه؟![]()
میخواهی Node.js رو شروع کنی ؟ جاوا اسکریپت قبلا کار کردی ؟ خواستی بگو ، بهت بگم چطور Node.js رو آسون تر یادبگیری.دوستان کسی آموزش node.js سایت learnfiles.com قسمت 14 به بعد رو داره ؟ سایتشون تا 5 فروردین به خاطر تغییر قالب بستست.
از وب آرشیو ببین شاید بشه دانلود کرددوستان کسی آموزش node.js سایت learnfiles.com قسمت 14 به بعد رو داره ؟ سایتشون تا 5 فروردین به خاطر تغییر قالب بستست.
بهت گفتم ، همون Express.js برای شروع از همه بهتره (یکجورایی از همه کاملتر هم هست) ، بعدش با Express هم میشه یک سایت MVC کامل نوشت.شروع کردم خیلی وقته! چند وقت پیش هم باهم درباره فریمورک هاش بحث کردیم آخر گفتم sails.js ، چند روز باهاش سر و کله زدم دیدم تو sails نمیشه راحت با mysql کار کرد، برای mongodb ساخته شده.
دیتابیسم هم ریلیشنال هست نمیتونم mongodb استفاده کنم. آخر برگشتم سر express.js ،درسته mvc نیست ولی داکیومنتش صد برابر از sails بهتره.
جاوا اسکریپت کار کردم، کارای ابتدایی مثل ارسال رکؤست ایجکس با jquery و گرفتنش با node.js هم کار کردم.
آواتار و بکگراند رو عوض کردم شاید تاثیر بزاره رو یادگیری :general707:
صدا و سیما تنها چیزی که بلده اینکه روی همه چیز اسکی بره@l3est
بعضی وقتا میگی "شیب؟بام؟" من حکمت این جمله رو تا دیشب نمیدونستم
علیخانی اون پسره که اینو میگفت اورده بود تو برنامه.
پسره ترک تحصیل کرده به خاطر مسخره شدن های زیادی
ولی علیخانی ازش قول گرفت برگرده مدرسه.
+
یه پیشنهاد عالی هم بهش شد توسط نقی(اسم اصلیشو نمیدونم) که بیاد تا پایتخت 4(که قراره ماه رمضان پخش بشه)بازی کنه نقش پسر بهبود که سربازه
![]()
سلام رفیقرفقا کسانی که جواب این سوالاو می دانند بگویند .
یک سوال ازتان دارم.
31 فروردین تا 31 اردیبهشت سایت وزارت علوم باز میشه. و میشه از دانشگاه های سراسری به سراسری دیگر اگر معدل معیار دانشگاه مورد
نظر را اورده باشیم. و ظرفیت داشته باشند. انتقالی بگیریم
حالا سوال اینجاست کسی که دانشجوی مهندسی روزانه رشته ی هست. اگر انتقالی بگیرد در دانشگاه مقصد روزانه هست
یا تبدیل به شبانه می شود.
تشکر از شماسلام رفیق
جواب سوالت را تا جایی که اطلاع دارم می دهم.
به احتمال بسیار زیاد شبانه محسوب می شوید .
من الله توفیق
کلا شد اسپم کهتشکر از شما
حالا یک سوال دیگر
در دانشگاه ملی ترم تابستانه می گویند میشه 6 واحد حداکثر برداشت.
می خواستم بپرسم ببینم می دانید ترم تابستانه کلا روی هم چند روز کلاس هست.
از کی تا کی
خسته نباشی محمد جان:general601:دیدیم همه رفتن تو کار گرافیکی برای تبریک عید گفتیم ما هم یه خودی نشون بدیم!!!:general601:
بله این هم اولین پست بنده در سال 1394! عیدتون هم برای بار دیگر مبارک! اساتید گرافیکی دیگه به بزرگواری خودتون مارو ببخشید زیاد روش کار نکردم و زمان هم خیلی کم بود! تو رنگ بندیشم دیگه زیاد وقت نذاشتم فقط می خواستیم ما هم یه چیزی برای سال جدید ارائه کرده باشیم! همیشه میدونستم که واقعا خیلی تو گرافیک ماهرم اینم که نتیجش هستو کاملا، واضحا، عینا و عملا میبینید! امکانات نیست وگرنه الان از بزرگترین طراح ها میشدم!:general601: به نظرتون کارم خوبه؟! جای پیشرفت دارم؟! استعدادم چطوره؟!!!در آخر سالی پرپول و با سلامت کامل که بشه ازش به درستی استفاده کرد رو براتون آرزو می کنم! که امیدوارم گوگل هم یه آپدیت بده که کلا الگوریتم هاش در مورد وب فارسی شبیه وب انگلیسی عمل کنن! و فقط سایت هایی که تولید محتوا میکنن و چیزی برای گفتن دارن بالا بیان ولاغیر! و همچنین امیدوارم توافقات حاصل بشه تا جایی که وبمستران ایرانی عزیز همچون اون ور آبی ها هیچ محدودیتی در کارهای مربوطه نداشته باشند و گوگل ادز هم برای ایرانی ها به کار بیاد (البته با شرایط ایران)! بلکم یذره وبمسترهامون لذت ببرن از زندگی و از کاری که می کنن!:general601:
یا حق
واقعا متوجه نشدی؟! خب بله این از اون کارهای گرافیکی هست که تفکر موجود درش سال ها بعد کشف میشه! الان که نمیشه کشف کرد!!! ولی واقعا چطوری متوجه نشدید؟!خسته نباشی محمد جان:general601:
فقط نفهمیدم توش چی نوشتی:general705: