آخه اینم شد سوتی؟! طبق مشاهدات خودم بیشتر افراد وقتی تراکنشی رو با عابر بانک انجام میدن حتی صبرنمی کنن رسید بگیرن یا بگیرن هم میندازن همونجا و میرن! خب این اطلاعات همون هایی هست که تو اون مطلب بهش اشاره شده بود که مربوط به تراکنش های اینترنتی هست. البته درسته که باید جلوی این دسترسی گرفته میشد ولی خب اونقدر مهم نیست که اعتبار ملت رو پیش من پایین بیاره
درسته به حالا فرق نمیکنه ولی اون رسید ها رو کسی نمیتونه جمع کنه فوقش بتونه 10 هزار تا جمع و ثبت کنه.آخه اینم شد سوتی؟! طبق مشاهدات خودم بیشتر افراد وقتی تراکنشی رو با عابر بانک انجام میدن حتی صبرنمی کنن رسید بگیرن یا بگیرن هم میندازن همونجا و میرن! خب این اطلاعات همون هایی هست که تو اون مطلب بهش اشاره شده بود که مربوط به تراکنش های اینترنتی هست. البته درسته که باید جلوی این دسترسی گرفته میشد ولی خب اونقدر مهم نیست که اعتبار ملت رو پیش من پایین بیاره
سرمایه گزارای پشتش کله گنده ان که تو یه تاپیک میگفتن مثل اینکه مشکل شخصی با دیجی دارن میخوان مثلا نابودش کننچیکار می کنه مدیریت http://www.bamilo.com
هر سایت خارجی من میرم تبلیغشون هست.
رمز موفقیت همیشه تبلیغات هست و اونا هم خوب میدونن اینوباز دیجی کالا بود یه چیزی بامیلو هنوز راه نیفتاده بود ماهی بالای 100میلیون پول تبلیغات میداد اینهمه رو حتی الان که راه افتاده فکر نکنم بتونه دربیاره
چرا ؟؟
وقتی خرج میکنن حتما در میارنمن اگه پول داشتم که تو نت غوغــا میکردم نه مثل این بامیلو که داره پول یامفت رو میریزه دور.
به کائنات قسم مردم حالیشون نیست. فقط رو دور لج و لجبازی و کپی کردن از هم افتادن.
در ابتدا باید مشتری داشته باشی که اعتماد سازی هم بکنی با پشتیبانی و .... یا نه ؟@rizak این نوع بریز و بپاش مثل این میمونه ماشین و بزنی تو دنده گاز بدی ولی حواست نباشه ترمز دستی رو بدی پائین.
ایده که ندارن . فقط فهمیدن دیجی کالا داره میلیاردی درمیاره اینا هم شاخکاشون تکون خورده.
میلیاردی بریز و بپاش میکنه دریغ از این که بدونه فروشگاه مهم ترین رکنش اعتمــادسازیه نه تبلیغات گسترده.
ایده شخیلیت چی شد ؟@rizak این سایت وی پی ان که نمیفروشه . طرف داره تو سایت خارجی درباره جنیفر لوپز میخونه تبلیغ این سایت میاد جلو !
قاطعانه میگم سرمایه گذار این سایت چیزی از نت حالیش نبوده و فقط مشاور داره . از برآورد مالی که دیجی کالا بهش داده ترغیب به سرمایه گذاری شده.
شما هم چون تبلیغات زیاد دیدی ازش مرتب میگی " خوب میدونن و خوب بلدن و فلان "
نه عزیز جون اینا فقط راه چاپیدن رو پیش گرفتن و هیچی نمیدونن.
به همین سرعتی که بالا اومدن با همین سرعت هم میان پائین. خواهین دید.
@@rizak این سایت وی پی ان که نمیفروشه . طرف داره تو سایت خارجی درباره جنیفر لوپز میخونه تبلیغ این سایت میاد جلو !
قاطعانه میگم سرمایه گذار این سایت چیزی از نت حالیش نبوده و فقط مشاور داره . از برآورد مالی که دیجی کالا بهش داده ترغیب به سرمایه گذاری شده.
شما هم چون تبلیغات زیاد دیدی ازش مرتب میگی " خوب میدونن و خوب بلدن و فلان "
نه عزیز جون اینا فقط راه چاپیدن رو پیش گرفتن و هیچی نمیدونن.
به همین سرعتی که بالا اومدن با همین سرعت هم میان پائین. خواهین دید.
البته برای کپی کردن چینی ها توصیه میشن دستمزدشونم کمتره. تولید کننده های گوشی تو ایران قطعاتشون از چین میاد میگن خودمون میسازیم :|
این نوع ساختنی که شما تعریف کردی چه فایده ای داره برای کشور و مردم؟(البته جیب مبارک صاحب شرکت رو در نظر نگیرید)شما ساختن رو تعریف کن واسه من
وقتی سر همش می کنن یعنی ساختنش دیگه شما هم اینقدر گیر نده به تولید ملی:general205: