• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
میخوام تو node.js یه فیلد DATETIME mysql رو با زمان فعلی ایران GMT+3:30 پر کنم ، چجوری بهش بفهمونم زمان ایران رو بگیره ؟ البته الان +4:30 هست
باید از خود MySQL برید و Time Zone رو عوض کنید: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.5/en/time-zone-support.html

http://www.inmotionhosting.com/support/website/databases/how-to-change-mysql-server-time-zone

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دوستان یه قالب وردپرس هست دو تا ویرایش میخوام توش انجام بدید چه قدر میگیرید ؟
بخش نظرات رو میخوام بهش اضاقه کنم
یه بلوک درست شه آخرین ارسال های انجمن ( MYBB ) هم توش نمایش داده بشه
آخرین ارسال هارو میشه با افزونه راه انداخت.
اونیکیم ی چرخی تو نت بزن , نیم ساعته راه میفوته.
20 تومن شد البته ناقابله :دی

8325910

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان یک سوال مهم. برای سیستم همکاری در فروش بیتاسل, دامین دات کام آن فیلتر است! اجازه وارد کردن کد آمار گیر و گوگل وبمستر را به قالب فروشگاه نمی دهند! درصد زیرمجموعه گیری فقط 3 درصده. پورسانتی خوبی برای محصولات میدن . سقف برداشت مشخص نیست.
اونجا 50 تومن موجودی دارم هنوز تیکت پرداخت نزدم اینجا کسی هست که از بیتاسل پرداختی داشته باشه؟ کار با این فروشگاه رو ادامه بدم؟ جای بهتری هست؟

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
یک برنامه نوشتم برای اضافه کردن امکان ارسال SMS به افزونه فرم تماس (contact form)، حالا چه طوری میشه این کدها را که به قالب اضافه شده و مقداریش هم داخل چندتا فایل PHP هست (include شده) را به صورت یک افزونه درآورد؟ (برای انتشار عمومی)

کلا چه طوری میشه برای وردپرس افزونه ساخت؟

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
سلام
دامنه .ir ثبت شده را میخوام از بنده خدایی بخرم ایمیلشو پیدا کردم جواب داده و میخوام دامنه رو بده به من حالا باید چکار کنم طرف خدایی نکرده کلکمون نزنه روالش چگونه هست؟؟

8325910

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان یک سوال مهم. برای سیستم همکاری در فروش بیتاسل, دامین دات کام آن فیلتر است! اجازه وارد کردن کد آمار گیر و گوگل وبمستر را به قالب فروشگاه نمی دهند! درصد زیرمجموعه گیری فقط 3 درصده. پورسانتی خوبی برای محصولات میدن . سقف برداشت مشخص نیست.
اونجا 50 تومن موجودی دارم هنوز تیکت پرداخت نزدم اینجا کسی هست که از بیتاسل پرداختی داشته باشه؟ کار با این فروشگاه رو ادامه بدم؟ جای بهتری هست؟
up

ho3ein-7

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
دامنه .ir ثبت شده را میخوام از بنده خدایی بخرم ایمیلشو پیدا کردم جواب داده و میخوام دامنه رو بده به من حالا باید چکار کنم طرف خدایی نکرده کلکمون نزنه روالش چگونه هست؟؟
http://www.mizban.com/domainservices/TransferingSteps/index.html
کامل توضیح داده...
دوستان افزونه ای هست که عکس های نوشته های یه سایت دیگه رو به عنوان نوشته ثبت کنه؟
عکس ها تو خود سایت آپلود بشن

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
سلام به سروران گرام!!
آقایون من امروز به موضوع جالبی برخوردم برام سوال شد...
یه شبکه روی یاهست بود به اسم WIN که مسابقه ای با موضوع پیدا کردن اختلاف بین دو عکس و جایزه 2.400.000 تومانی برگزار میکرد.
منم شکر خوردم گفتم یه زنگی بزنم جوابو بگم!!
اول زنگ زدم اپراتور رایتل گفت شارژ شما کمه در حالی که 2000 تومن شارژ داشتم!! ولی با اینحال شارژ کردم و به 5 تومن رسوندم.
مجدد تماس گرفتم. یه ضرب گرفت و اول یه آقایی پشت تلفن گویا گفت.. به سیستم تلفن ماهواره ای فلان خوش آمدید... بعد وصل به جای دیگه که بازهم تلفن گویا بود خانومی بعد از پخش پیام خوش آمد گفت که جهت شرکت در مسابفه پشت خط بمانید....!!
کل این فرایند فق و فقط 19 ثانیه طول کشید.!!! و دوزاریم افتاد و که سرکاریم... و قطع کردم.!!
سریع اعتبار سیمکارت رو چک کردم دیدم بابت این 19 ثانیه 4.000 تومان شارژ رو برداشته!!
چطور همچین چیزی ممکنه!
این چجور کسب درآمدیه؟؟
آیا رایتل هم دست داشت در این کار!!؟؟

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
نه ، تو هم گیری دادی به Sails.js :دی همون Express.js برای من بهتره.

من به اسکار کاری ندارم ، فیلم Bridman هم از لحاظ داستانی و بازیگری از فیلم های دیگه سال 2014 بهتر بود ( به جز فیلم Boyhood که این هم فیلم هم فیلم خیلی خوبی بود) ، کلا سال به سال داره فیلم های خوب کم کم تر ساخته میشه ، کل سینما شده یک مشت فیلم ، اکشن و ابر قهرمانه ها و از این جور فیلم ها.
شما خودت فیلم Bridman رو دیدی ؟
قبول ندارم..

تو لیست دانلود دارمش اما هی میندازمش ته لیست

خداییش کیا صحبت اوبامارو شنیدن..من داشتم از شبکه خبر میدیدم..یعنی طرف دوبلره حرف نمیزد من بهتر میفهمیدم..

دم بچه های مزاکره گرم..تبریک بابت این توافقای الکی روی صحنه

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
دوستان امروز سایت شما امارش اومده پایین کاهش ای پی داشتید ؟!؟ روز 13 ام منظورمه ! سیزده به در :|

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
قبول ندارم..

تو لیست دانلود دارمش اما هی میندازمش ته لیست
فیلمو دانلود کن ببینش ، بعد نظرتو بگو ، فیلم خوبی هست .

سلام به سروران گرام!!
آقایون من امروز به موضوع جالبی برخوردم برام سوال شد...
یه شبکه روی یاهست بود به اسم WIN که مسابقه ای با موضوع پیدا کردن اختلاف بین دو عکس و جایزه 2.400.000 تومانی برگزار میکرد.
منم شکر خوردم گفتم یه زنگی بزنم جوابو بگم!!
اول زنگ زدم اپراتور رایتل گفت شارژ شما کمه در حالی که 2000 تومن شارژ داشتم!! ولی با اینحال شارژ کردم و به 5 تومن رسوندم.
مجدد تماس گرفتم. یه ضرب گرفت و اول یه آقایی پشت تلفن گویا گفت.. به سیستم تلفن ماهواره ای فلان خوش آمدید... بعد وصل به جای دیگه که بازهم تلفن گویا بود خانومی بعد از پخش پیام خوش آمد گفت که جهت شرکت در مسابفه پشت خط بمانید....!!
کل این فرایند فق و فقط 19 ثانیه طول کشید.!!! و دوزاریم افتاد و که سرکاریم... و قطع کردم.!!
سریع اعتبار سیمکارت رو چک کردم دیدم بابت این 19 ثانیه 4.000 تومان شارژ رو برداشته!!
چطور همچین چیزی ممکنه!
این چجور کسب درآمدیه؟؟
آیا رایتل هم دست داشت در این کار!!؟؟
اینجا رو بخون http://www.jamnews.ir/detail/News/420695
دزدی تو روز روشن ، شب تاریک همه جوره اوکی هست.
شماره‌هایی که با پیش شماره 909 آغاز می‌شوند شماره‌های غیر رایگان هستند و تماس با آنها علاوه بر هزینه معمولی تماس حاوی هزینه ثانویه‌ای نیز است که توسط مشتری پرداخت می‌شود. مشترکان خطوط مخابرات ابتدا زمانی که اینترنت هوشمند از طریق شرکت‌های طرف قرارداد با مخابرات اقدام به فروش نوع جدیدی از اینترنت «دیال آپ» کردند با این خطوط آشنا شدند. شماره‌هایی که با 909 آغاز می‌شد و با برقراری ارتباط با آنها مشترک به اینترنت دیال آپ دسترسی پیدا می‌کرد و هزینه آن در اولین قبض تلفن اعمال می‌شد. بعد از آن این گونه تلفن‌ها کاربرد‌های بیشتری نیز پیدا کردند. از تلفن‌های قصه‌گو، فال‌گیر و لطیفه‌گو گرفته تا تلفن‌هایی که برای بچه‌ها لالایی می‌خواندند و به دانش‌آموزان املا می‌گفتند. هر کدام از این خدمات تنها با ارتباط تماس تلفنی برقرار می‌شد و هزینه به ازای هر تماس و مدت زمان برقراری ارتباط از صاحب خط تلفن اخذ می‌شد. هم اکنون نیز شبکه «پویا» به طور مشخص در خصوص برنامه‌های مرتبط با کودکان از این سامانه تلفنی استفاده می‌کند.

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
nدوستان این نرم افزار بلاگ اسکای که اومده قضیش چیه؟
چند مدلش اومده!!!

kianoosh hosseini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام

من مدیر سایت رسم بنفش آنلاین هستم، ما در زمینه ی تولید محتوای آموزشی در انجمن خودمون فعالیت میکنیم!

برای اطلاعات بیشتر به
http://www.rasmebanafsh.ir/
http://www.rasmebanafsh.ir/support/?page_id=37
http://www.rasmebanafsh.ir/support/?page_id=53

برای توسعه و بهبود خدماتمون نیازمند اسپانسر و حامی مالی هستیم!
نرخهای ذکر شده در صفحه تبلیغات درصورت پیشنهادات ویژه از طرف شما قابل مذاکره است.
صفحه تبلیغات http://www.rasmebanafsh.ir/thread-384-post-535.html#pid535

درصورت تمایل میتوانید از طریق همین تاپیک ،از طریق ایمیل hosseinikianoosh{at}gmail{dot}com، ویا از طریق 09144120375(آقای ناصر طالبی"مسئول بازاریابی و جذب اسپانسر" ) در تماس باشید.(لطفا از شماره تماس برای شوخی و مزاحمت تلفنی استفاده نفرمائید.)

http://forum.persiantools.com/threads/نیازمند-اسپانسر.679204/#post-10969178

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
nدوستان این نرم افزار بلاگ اسکای که اومده قضیش چیه؟
چند مدلش اومده!!!
همشون سر و ته یه چیزن ، اما مساله اینجاست که جدیدا بلاگ اسکای اکانتها رو بن میکنه:general601:

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
پ.ن : توافق شد تحریم ها هم قراره بردارن. ادسنس و پی پال و فریلنسر و کل امکانات گوگل و سفارش مستقیم از آمازون را ظریف آزاد کرد ؟ ! o_O
فکر نکنم ، این مدل تحریم ها قبل از تحریم هایی که سر همین انرژی هسته امد ، بود، تا وقتی بانک های ایرانی نتونن با بانک های کشورهای دیگه مثل آدم پول رد و بدل کنن ، این مشکلات هست .
به عبارت دیگه هر وقت کارت های اعتباری مثل مسترکارت یا ویزاکارت تو ایران کار کرد ، مشکل های این چنینی دیگه وجود نداره.

بالا