ipbبچه ها بهترین اسکریپت انجمن چیه؟
همین XenForo پرشین تولز نال شدش اگه باشه خوبه ؟
یه چیز جمع و جور و رایگان برای یه انجمن مرتبط با بیماری های خاص میخام
این wj هم که رفت رو هوا :|
دروغ اول آوریل هست ، چرا الکی FBI بی گناه رو متهم میکنی :android06:این FBI امریکا هم گند زده . WJ رو واسه چی بستن ؟!!!!
اولن هزینه سرور نداره اصلا.درآمدش از کجاست ؟ صرفه اقتصادی نداره.
دوستان املاک از هر فروش/اجاره چقدر کمیسیون برمیداره ؟ از هر طرف 1 درصد ؟
بچه ها بهترین اسکریپت انجمن چیه؟
همین XenForo پرشین تولز نال شدش اگه باشه خوبه ؟
یه چیز جمع و جور و رایگان برای یه انجمن مرتبط با بیماری های خاص میخام
اگه بنا باشه قالبایی که نظر ی طراحو جلب میکنه با قالبایی ک تازه کارا دانلود میکنن یکی باشه ک باید ب خودت شک کنی :دیدرآمدش از کجاست ؟ صرفه اقتصادی نداره.
دوستان املاک از هر فروش/اجاره چقدر کمیسیون برمیداره ؟ از هر طرف 1 درصد ؟
آره حدس میزدم خودم همدروغ اول آوریل هست ، چرا الکی FBI بی گناه رو متهم میکنی :android06:
http://www.wjunction.com/2-news-announcements/200134-what-your-reaction.html
از همه با حال تر سایت یوتیوب بود ، امروز یوتیوب یک آیکون Add Music به پایین ویدیو ها اضافه کرده ، هر بار که میزنی یک تیکه آهنگ Darude: Sandstorm رو پخش میکنه ( اونهایی که اهل یوتیوب هستن میدونن قضیه این Darude: Sandstorm چیه :دی)آره حدس میزدم خودم همامروز یک چند نفر دیگه هم اذیت کردن ما رو سر همین اول آوریل
یک دو تا مشتری داشتم توی wj که قرار بود پ.خ بدن! از دیروز منتظرشون بودم که یک دفعه wj اینجوری شد، خیلی عصبانی شدمبعدش رفتم community دیدم بازه که! الان که گفتید مطمئن شدم الکی بوده
![]()
کد این قسمت رو :
PHP:<title><?php /* * Print the <title> tag based on what is being viewed. */ global $page, $paged; wp_title( '|', true, 'right' ); // Add the blog name. bloginfo( 'name' ); // Add the blog description for the home/front page. $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description"; // Add a page number if necessary: if ( $paged >= 2 || $page >= 2 ) echo ' | ' . sprintf( __( 'Page %s', 'web2feel' ), max( $paged, $page ) ); ?></title>
جایگزین کنید با :
PHP:<title><?php /* * Print the <title> tag based on what is being viewed. */ global $page, $paged; wp_title( '|', true, 'right' ); /* // Add the blog name. bloginfo( 'name' ); // Add the blog description for the home/front page. $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) echo " | $site_description"; */ // Add a page number if necessary: if ( $paged >= 2 || $page >= 2 ) echo ' | ' . sprintf( __( 'Page %s', 'web2feel' ), max( $paged, $page ) ); ?></title>
نتیجه رو بگید
نسخه 5 لاراول اومده؟:general705:از همه با حال تر سایت یوتیوب بود ، امروز یوتیوب یک آیکون Add Music به پایین ویدیو ها اضافه کرده ، هر بار که میزنی یک تیکه آهنگ Darude: Sandstorm رو پخش میکنه ( اونهایی که اهل یوتیوب هستن میدونن قضیه این Darude: Sandstorm چیه :دی)
پ.ن : حالا نمیدونم ایرانی ها چرا جو دروغ اول آوریل میگیرن ، این دروغ اول آوریل اصلا به مار ربطی نداره ، این هم یک چی مثل هالووین هست که مخصوص خود خارجی ها است.
الان این جملت خبری بود یا سوالی ؟ لاراول 5 فکر کنم اوایل فوریه نسخه پایدارش امد .نسخه 5 لاراول اومده؟:general705:
https://github.com/laravel/laravel
:general210:
عاغا چرا میزنید؟الان این جملت خبری بود یا سوالی ؟ لاراول 5 فکر کنم اوایل فوریه نسخه پایدارش امد .
از قدیم گفنن : پرسیدن عیب نیست ، سرچ نکردن عیبه :android06:عاغا چرا میزنید؟یه ضرب المثلی هست که میگه ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است یا یه همچین چیزی
(پرسیدن همچین سوالی نباید برای یه بچه تقریبا 15 ساله عیب باشه)
سخن بس درستی است و من هم غلط کردم.از قدیم گفنن : پرسیدن عیب نیست ، سرچ نکردن عیبه :android06:
چرا غلط ، داریم شوخی میکنیم.سخن بس درستی است و من هم غلط کردم.![]()