farshad-fr4
Registered User
قبلا خود میهن بلاگ همه وبلاگ هاشو تو یه صفحه طبق موضوشون دسته بندی کرده بود . اون صفحه رو الان پیدا نمیکنمغیر از گوگل فک نکنم راه دیگه ای باشه.
اون صفحه رو پاک کرده؟
قبلا خود میهن بلاگ همه وبلاگ هاشو تو یه صفحه طبق موضوشون دسته بندی کرده بود . اون صفحه رو الان پیدا نمیکنمغیر از گوگل فک نکنم راه دیگه ای باشه.
خبر ندارم ، خودم یه زمانی دنبالش بودم غیر از گوگل راه حلی پیدا نکردم.قبلا خود میهن بلاگ همه وبلاگ هاشو تو یه صفحه طبق موضوشون دسته بندی کرده بود . اون صفحه رو الان پیدا نمیکنم
اون صفحه رو پاک کرده؟
خبر ندارم ، خودم یه زمانی دنبالش بودم غیر از گوگل راه حلی پیدا نکردم.
سایتهای استخراج سابدامین؟ هزار تا فکر نکنم به کارش بیاد همش رو میخواد.البته با روش سریعتر تا هزار وبلاگ رو میشه ادرس کاملشون رو گیر لورد![]()
سایتهای استخراج سابدامین؟ هزار تا فکر نکنم به کارش بیاد همش رو میخوابید رو
البته یه بار هم @MOHAMMAD026_1 نرم افزار Acountix رو پیشنهاد داد.
خب پس به این نتیجه میرسیم که خودم باید بنویسمش ، @farshad-fr4 آقا بیا قیمت بدهنه ربطی به به سایت نداره روش دیگه ایه
قیمت خوب بدن میشه روش کار کرد لیست استخراج کرد
جدیدترین و فعالترین وبلاگ ها
برای یه کار کوچیک میخواستم این هارو
یدفعه بزرگش کردید :general107:
قیمت بدید شاید خواستم
خخخخماشالا یوزر نیستن که کرکسن :general711:
بیا داش اینو سرچ کن :
inurl:mihanblog.com/post/archive
البته اینم هست ولی یکم غیر دقیق تره چون میهن بلاگ 561 میلیون ساب دامین نداره (فکر کنم)
inurl:*.mihanblog.com
کسی بلد نبود؟دوستان من الان از اسکریپت پست ساز سایت 4dah استفاده می کنم یعنی اسم خواننده و اهنگش رو می دم خودش اتوماتیک پست رو می سازه نمی دونم نمی شه یه تغییری تو خودش داد که تگ اون رو هم بسازه؟و لینک کنه؟مثل سایت نکس وان
یعنی مثلا اسم خواننده رو با همون اسم خواننده تگ کنه و لینک شه؟
@l3est
@aalireza439
کد:<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>تگ ساز حرفه ای تیم چهارده</title> <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css"> <meta name="description" content="تگ ساز حرفه ای تیم چهارده"> <meta name="keywords" content="تگ ساز,برچسب ساز,tag,تگ,برچسب,چهارده"> <meta name=robots content="index, follow"> <meta name="googlebot" content="index, follow"> </head> <body> <center><div class="entry"> <span class="tagtitle"><span class="icon-comment"> </span>خروجی تگ موزیک</span> <p> <textarea readonly="readonly" onclick="javascript:this.select();" width="490px" name="comment" id="comment" cols="50%" rows="10" tabindex="4" style="font-family:tahoma;font-size:12px;border:1px solid #bbbbbb;padding:5px;width:490px;height:100px;text-align:right;direction:ltr;margin-top:7px;"> <p style="text-align: center;"><span style="color: #000000;"><strong><a href="http://livesong.ir/">دانلود آهنگ جدید</a></span></strong> <span style="color: #000000;"> و بسیار زیبای </span><strong><span style="color: #ff0000;"><?php $sfa=$_POST['singer-fa']; echo "$sfa"; ?></span></strong> <span style="color: #000000;">به نام</span> <strong><span style="color: #ff0000;"><?php $nfa=$_POST['nameahang-fa']; echo "$nfa"; ?></span></strong><span style="color: #000000;"> با بالا ترین کیفیت</span> <p style="text-align: center;"> <span style="color: #808080;"> با کیفیت 128 و 320 بهمراه پخش آنلاین و متن آهنگ</span> <p style="text-align: center;"> <span style="color: #e94f2e;"><?php $des=$_POST['description']; echo "$des"; ?></span> <p style="text-align: center;"><strong><span style="color: #000000;">Download New Music <span style="color:#ff0000"> <?php $sen=$_POST['singer-en']; echo "$sen"; ?> </span> <strong><span style="color: #000000;"> called </span></strong> <span style="color:#ff0000"> <?php $nen=$_POST['nameahang-en']; echo "$nen"; ?></span></span></strong></p> </p> </textarea> <br> <textarea readonly="readonly" onclick="javascript:this.select();" width="490px" name="comment" id="comment" cols="50%" rows="10" tabindex="4" style="font-family:tahoma;font-size:12px;border:1px solid #bbbbbb;padding:5px;width:490px;height:100px;text-align:right;direction:ltr;margin-top:7px;"> دانلود آهنگ, دانلود آهنگ جدید, دانلود آهنگ جدید ایرانی, دانلود آهنگ <?php $nfa=$_POST['nameahang-fa']; echo "$nfa"; ?>, دانلود آهنگ <?php $sfa=$_POST['singer-fa']; echo "$sfa"; ?>, متن آهنگ <?php $nfa=$_POST['nameahang-fa']; echo "$nfa"; ?> از <?php $sfa=$_POST['singer-fa']; echo "$sfa"; ?>, کد پیشواز <?php $nfa=$_POST['nameahang-fa']; echo "$nfa"; ?> از <?php $sfa=$_POST['singer-fa']; echo "$sfa"; ?>, <?php $sen=$_POST['singer-en']; echo "$sen"; ?>, <?php $sfa=$_POST['singer-fa']; echo "$sfa"; ?>, بیوگرافی <?php $sfa=$_POST['singer-fa']; echo "$sfa"; ?>, دانلود آهنگ های <?php $sfa=$_POST['singer-fa']; echo "$sfa"; ?>,لایو سانگ, </textarea> </p> <span id="button"><a title="بازگشت" href="index.php" style="color:#FFF;">بازگشت</a></span> <p style="font:12px Yekan,tahoma">طراحی شده توسط : <a title="چهارده" href="http://www.4dah.ir" target="_blank">چهارده</a></p> </div></center> </body> </html>
من که گفتم از گوگل استفاده کنه.ماشالا یوزر نیستن که کرکسن :general711:
بیا داش اینو سرچ کن :
inurl:mihanblog.com/post/archive
البته اینم هست ولی یکم غیر دقیق تره چون میهن بلاگ 561 میلیون ساب دامین نداره (فکر کنم)
inurl:*.mihanblog.com
حال ندارم از وین برم تو وردپرس دوباره ... :|@AhangCity.CoM ازین سر در نمیارم ، اگه خواستی تحت وین اوکی میکنم واست:android06:
توی سایتم چجوری میشه یه فایل PDF رو به نمایش بزارم ولی کاربر نتونه دانلودش کنه ؟ آخه توی این سایتا ک میرم PDF میذارن قبل از این ک باز بشه اصن ، IDM میدوهه و میاد بالا میگه اینو دانلود کن
scriptmafia.org@afshin313 و بقیه دوستان
بهترین سایت قالب های پولی نال شده کجاست ؟
همشون شدن تبلیغات آخرم لینک دانلود نمیدن :|
من ، php ، وردپرس؟:general707:دوستان برنامه نویس وردپرس،
@mohsenshahbazi
@MihanV
@P R O
@MR-S
@l3est
@aalireza439
@ALIREZA567
و...
در فایل functions.php پوسته ی وردپرس یکسری کد به زبان PHP نوشتم اما میخوام یکسری از کدهایی که نوشتم فقط در یک صفحه خاص (از نوع static page) اجرا بشه، چه طوری میشه با یک دستور شرطی این کار را انجام داد؟ (سوالم بیشتر وردپرسی هست تا php وگرنه مشکلی با php ندارم به عبارتی تعیین page ی خاص در وردپرس را بلد نیستم!)
مثلا فرض کنید نیاز هست که یک بخشی از کد فقط در صفحه "تماس با ما" سایت اجرا بشه.
پیشاپیش سپاسگذارم...